550 שקל זה של חברה אם אתה רוצה סיני אז יש בכול חנויות החלפים, אני קניתי את שלי באזור ה100 שקל :)
ואיפה ובכמה לקנות את השטיחי פלסטיק השקופים ששמים על השטיחים ברכב כדי לשמור עליהם?
תודה
הגזימו קשות. גם אם מדובר בכיסויים איכותיים של HR.
ידוע שאוטו דיפו סתם שוחטים.
לדעתי אין טעם להשקיע. אצל אשתי בדייהו מותקנים כיסויים סיניים (אמנם איכותיים יחסית מבחינת תפירה ומראה אך זולים מאד) שמוחלפים מידי שנה-שנתיים.
ההגיון הוא שגם כיסויים איכותיים דוהים, ונגד מריחות הבמבה בשוקולד של הילדים שום כיסוי אינו עמיד. עדיף לרכוש בזול ורענן מידי פעם.
תראה כאן-בחצי מהמחיר אתה יכול לקבל כיסוי דמוי עור (משדרג את סלון הרכב שחבל"ז) וברבע מהמחיר כיסויי בד בשלל צבעים שנראים לא רע.
http://www.automeital.co.il/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=74&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=26&orderby=product_name&limit=10&limitstart=0
תוכל למצוא את אותה סחורה במחירים הללו בעוד הרבה מקומות (חפש בזאפ) למרות שאלו נחמדים ואמינים.
נתקו
ההגיון הוא שגם כיסויים איכותיים דוהים, ונגד מריחות הבמבה בשוקולד של הילדים שום כיסוי אינו עמיד. עדיף לרכוש בזול ורענן מידי פעם.
לא עדיף (ויותר זול) פשוט להפסיק לאכול באוטו ? :roll:
:lol: :lol: אפשר, אבל זה לא בטיחותי.
הבמבה סותמת להם את הפה, כך שהם לא יכולים לנדנד: "אמא, מתי מגיעים?" "אמא, אני רעב" "אמא, אני צמא" "אמא,משעמם לי"
כשהייתי רווק היו חוקים אחרים. הרכב נראה אחרת. (גם לא היו בו מושבי בטיחות ובוסטרים מקיר לקיר).
מה לעשות, זה חלק מהחבילה.
חוצ'מזה, שמהשמש הישראלית אין לאף אחד פטור. מספיק שאתה הולך פעם בשבוע לים ומשאיר שם את האוטו בשמש (ואח"כ עוד חוזר עם החול). גם רכב שחונה בבית בחניה מקורה חונה בקצה השני של הנסיעה בשמש.
אני אישית נגד כיסויים (ובהונדה מעולם לא הותקנו כאלו). למה שאני אסע על בד נחות? כדי שמי שיקנה ממני את הרכב יהנה ממושבים מקוריים חדשים?
אשתי פשוט לא אוהבת את האפרוריות של סלון הדייהו. היא טוענת שזה מדכא אותה. למרות ששם, היו כיסויים כשקנינו, והמושבים פשוט חדשים.
נתקו
תבדוק פה,אחלה עבודה.
http://www.topcar-ltd.com/
שנים צחקתי על גיסי : קנה רכב חדש מהחברה ומייד אחרי שהוריד ניילונים שם כיסויים:cry:
התירוצים :הילדים מלכלכים,אפשר לכבס (מעולם לא קרה...)אני רוצה לשמור כדי שכשאמכור...
כל הנסיונות שלי להסביר לו שעדיף להינות מהמושב המקורי וכשמוכרים את הרכב לשים כיסויי נקי ויפה ,נפלו על אזניים ערלות.
רק לפני 5-6 שנים נפל לו האסינון והוא הפסיק עם השטות של כיסוי למושב חדש.
האנשים שנוסעים עם הניילון שיראו שהאוטו חדש -הם הגדולים מכולם.
vBulletin® Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.