Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר סמלים למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר סמלים שיש ברשותי והם מוצעים למכירה:

1) טריומף הארלד - רק החלק שבו רשום טריומף.

2) סובארו קופה שנת 79+הכתובית מפלסטיק של ה-FWD

3) כיתוב פיג'ו מפלסטיק שהיה שייך לפיג'ו 304

4) סמל של פיג'ו J5 (למרות שקשה לי להאמין שמישהו יקנה אותו)

כמו כן יש לי סמל שרשום עליו 1700, נראה לי שהוא היה שייך לאופל כלשהי משנות ה-70.

וסמל של קורטינה Mark-3 שאותו אני אמכור בסכום "קצת" מופרז כי הוא היה שייך לקורטינה של אבא שלי

הערה:

כל הסמלים הושגו בצורה חוקית ולא נגנבו (הסמל של הטריומף הארלד נלקח מטריומף שראיתי לפני 7 שנים שעמדה כאבן ללא הופכין ביפו) שאר הסמלים גם הם פורקו ממגרש גרוטאות שאני הכרתי את בעלו.

כמו כן: אם מישהו יכול לנדב לי מידע על פורד קורטינה Mark-3 שאיננה חייבת להיות במצב נסיעה, אבל שיש לה 4 גלגלים ופנים הרכב נמצא במצב טוב - נא לשלוח ה"פ. תודה.

פורסם
מספר סמלים שיש ברשותי והם מוצעים למכירה:

1) טריומף הארלד - רק החלק שבו רשום טריומף.

2) סובארו קופה שנת 79+הכתובית מפלסטיק של ה-FWD

3) כיתוב פיג'ו מפלסטיק שהיה שייך לפיג'ו 304

4) סמל של פיג'ו J5 (למרות שקשה לי להאמין שמישהו יקנה אותו)

כמו כן יש לי סמל שרשום עליו 1700, נראה לי שהוא היה שייך לאופל כלשהי משנות ה-70.

וסמל של קורטינה Mark-3 שאותו אני אמכור בסכום "קצת" מופרז כי הוא היה שייך לקורטינה של אבא שלי

הערה:

כל הסמלים הושגו בצורה חוקית ולא נגנבו (הסמל של הטריומף הארלד נלקח מטריומף שראיתי לפני 7 שנים שעמדה כאבן ללא הופכין ביפו) שאר הסמלים גם הם פורקו ממגרש גרוטאות שאני הכרתי את בעלו.

כמו כן: אם מישהו יכול לנדב לי מידע על פורד קורטינה Mark-3 שאיננה חייבת להיות במצב נסיעה, אבל שיש לה 4 גלגלים ופנים הרכב נמצא במצב טוב - נא לשלוח ה"פ. תודה.

הכיתוב של ה-1700 הוא כנראה מאסקונה ...

אם אתה רציני אז תשלח לי ה"פ ואני אשלח לך טלפון של בחור מאוד מבוגר עם קורטינה דור 3 אוטומטית מנוע 1600 סמ"ק 4 דלתות בצבע אדום, הוא טוען שהצבע דיי חדש (יש קצת קילופים), הוא טוען גם שהוא עשה לאחרונה ראש מנוע (למרות שיש דיי הרבה שמן באזור המנוע). הוא רוצה עליה 5K ש"ח בפעם האחרונה שדברתי איתו (זה היה לפני קצת פחות משנה). לסיכום, הרכב נראה ונשמע דיי טוב יחסית לגילו, אני בסוף לא הלכתי עליה בגלל הגיר והמחיר הקצת גבוה לפי דעתי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...