Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של 2 אופל ג'י טי מערד......

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שהם למכירה ממה שאני יודע הבעלים של האדומה חולה על האוטו הזה ולא נראה לי שיימכור אותו, הבעלים של השחורה אני לא יודע.....

שתיהם לא נוסעות, האדומה כל הזמן בתוך חניה, השחורה תמיד תמיד מכוסה.....

ודרך אגב אלמוג שלחתי לך הודעה פרטית לפני איזה שבוע נראה לי שלא שמת לב.......

פורסם

כואב, פשוט כואב לראות את היפייפיות האלה במצב הזה.

ל-rally אם תוכל להשיג לי טלפון של הבעלים זה מאוד יעזור למרות שנראה לי שהוא ירצה עליהם מחיר מטורף ובצדק (אני לא מאשים אותו). אבל איזה מספר יש לשחורה- 666666 !!!

עוד שאלה לי אלייך, איך הרמת לו מכסה מנוע ??? או שבקשת מהבעלים (וזה טוב כי כנראה אתה מכיר אותו) או שהרמת לבד מכסה מנוע (וזה לא יפה!!!).

רואים ש-2 הרכבים לא נסעו הרבה זמן. חדי העין יראו בתחתית התמונה האחרונה אטב שיושב על חוט שיוצא מהקרבורטור (אם אני לא טועה). הבפנוכו של השחורה במצב לא מזהיר אבל לא גרוע כמו הרכב שלי. המצב החיצוני של הרכב דווקא נראה דיי טוב, רואים שהיא הייתה מכוסה כל השנים. הג'אנטים ממש לא מקוריים וזה ממש מגעיל כי לרכב יש ג'אנטים מקוריים מדהימים !!!

הסיכוי שמישהו ימכור בארץ GT במחיר סביר (לא ממש אכפת לי המצב שלה) הוא שואף לאפס מלמטה !!!

לכן כנראה ה-GT שלי תגיע עוד כמה שנים בייבוא כי זו האופציה הכי משתלמת ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מנסה להשיג טלפונים גם של האדומה וגם של השחורה דיברתי היום אם חברים שהם שכנים של הבעלים נראה כבר..... אבל מישהו שאל אותי בפרטי כתובות, זה כבר לא בעייה בשבילי.... :) אז אם אתה מגיע לערד איכשהו אני אתן לך כתובות....

לא אני צילמתי את התמונות אלא מישהו שאני מכיר שהעלה לאתר מקומי...... אני חושב שהוא מכיר את הבעלים והלוחית רישוי זה עריכה בפוטושופ אם אני לא טועה.... (כל הרכבים שהוא מצלם בעלי לוחית כזאת..... :) )

פורסם
אפשר תמונה יותר ברור על האוטו הזה???

זה אופל??!!!! :shock::shock::shock:

קצת פרטים על האוטו בבקשה!

אופל GT, שווקה עם מנועי 1900 סמ"ק או 1100 סמ"ק, ידני ואוטומט. רכב אדיר שהקדים את זמנו. יש כמה בודדות בארץ ...

פרטים נוספים ותמונות תוכל למצוא בגוגל ...

שוב, rally, אם תוכל להשיג לי טלפון של הבעלים זה יעזור מאוד. אני אישית לא כ"כ מתלהב כמו רוב האנשים שהציפו אותי היום בטלפונים, אימיילים וה"פ לגבי הרכבים האלה. אומנם אני מת לקנות GT אבל אני לא מאמין שהבעלים ימכור אותם במחיר סביר במיוחד אם הם עומדות אצלו הרבה זמן ...

אני ארשום פה את התשובות שנתתי לכל מי שפנה אליי היום. ה"מחירון" של מנטה A משופצת הוא בין 20K ש"ח ל-25K ש"ח. ה-GT נדירה פי 10 מהמנטה A ולכן גם מחיר של 30K ש"ח לרכב לא משופץ זה מחיר הגיוני. לאחר בדיקת עלויות גיליתי שלייבא לארץ מנטה A ידנית עם מנוע 1900 סמ"ק מארה"ב במצב טוב מאוד עולה כ-20K ש"ח ולייבא GT עם אותם נתונים עולה כ-50K ש"ח ולכן הרבה יותר משתלם לייבא ...

פורסם

נכון ש ה GT די נדירה בארץ, אבל מכאן ועד 30K לרכב במצב מיתפורר זה טיפלה מוגזם לא?!

הכי טוב מוגזם, ככה רק למי שיש המון כסף יוכל לשפץ מכוניות...

הכי טוב שיש הרבה כסף, ככה אפשר גם להקפיץ את הבורסה...

הכי טוב להקפיץ את הבורסה, ככה לא נישאר סיכוי לאנשים מהשורה!

אופל GT במצב כמו RALLY פירסם ב EBAY לא עולה יותר מ 500$

אל תשכחו שליבא רכב מארה"ב זה נורא יקר, וגם טיסה לשם יקרה! ניתן ליבא רכב רמני מארץ מולדתו, גרמניה...

הכי טוב גרמניה, ככה נראה את "כוכבי הילדות" שלנו "הלגה המגמרת" וכו' :-)

בכל אופן, גם שם (בגרמניה) המחירים די דומים ל EBAY, ואפילו יותר זולים (לדעתי ביגלל מיבחר יותר גדול) ...

חבר'ה, אם רכב מסוים הוא נדיר, זה לא אומר שצריך להשאיר אותו להרקב עד שנקבל עליו את הסכום האסטרונומי שאנחנו רוצים!

צריך להיתפשר ולהבין שזו גרוטאה! ושאם נחכה עוד שנה שנתיים לא ישאר לנו כלום...

בקיצור....

יום נעים 8)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
נכון ש ה GT די נדירה בארץ, אבל מכאן ועד 30K לרכב במצב מיתפורר זה טיפלה מוגזם לא?!

אל תשכחו שליבא רכב מארה"ב זה נורא יקר, וגם טיסה לשם יקרה! ניתן ליבא רכב רמני מארץ מולדתו, גרמניה...

בכל אופן, גם שם (בגרמניה) המחירים די דומים ל EBAY, ואפילו יותר זולים (לדעתי ביגלל מיבחר יותר גדול) ...

חבר'ה, אם רכב מסוים הוא נדיר, זה לא אומר שצריך להשאיר אותו להרקב עד שנקבל עליו את הסכום האסטרונומי שאנחנו רוצים!

בקיצור....

יום נעים 8)

גילי

חמוד, עם כל הכבוד, אני קונה באיביי גרמניה כבר חצי שנה ואני צופה שם (וגם באיביי ארה"ב) על מכירות של מנטות ו-GT ותאמין לי שהרבה יותר זול לקנות GT מארה"ב ...

אומנם זה יחסוך קצת במיסיי יבוא כי ה-GT אכן יוצרה בגרמניה אבל 500 דולר זה מחיר בדיחה בשביל GT לאחר שיפוץ. מנטה A משופצת נמכרת באיביי גרמניה במחיר התחלתי של 1000 יורו אז תאמין לי שהרבה יותר זול לקנות מארה"ב ששם אופל לא אומר הרבה לעומת גרמניה ששם יודעים בדיוק מזה מנטה ואופל GT ...

מנטות לחלקים נמכרות ב-300 יורו ושלדות ריקות נמכרות ב-150 יורו. תקח בחשבון שיותר קל ליצור קשר ולדבר עם אנשים מארה"ב כי בגרמניה לא תמיד מוכנים לשלוח לישראל וגם לא כולם תמיד מדברים אנגלית בסיסית.

ועכשיו נעבור ל"שטויות" שרשמת, ה-GT השחורה ממש אבל ממש לא במצב מתפורר, אם זה מצב מתפורר בשבילך אז מצטער לבשר לך שאתה בפורום הלא נכון כי כשאני קניתי את הרכב שלי הוא היה במצב פי 1000 יותר גרוע מה-GT השחורה ...

רואים שהרכב נשמר בקפידות, מכוסה. אם היית רואה איך "שמרו" על הרכב שלי (5 שנים בתוך חצר של בית, הדשא כבר גדל בתוך המנוע, פרצו לאוטו ושברו את כל מה שבא ליד) אולי היית נכנס יותר לפורפורציות ...

להגיד "גרוטאה" על רכב כזה זה פשוט מעליב, לא יפה ולא מכובד לרכב מדהים שכזה. היום יצא לי לדבר עם אשה (!!!!!!) מבוגרת מאוד שיש בבעלותה מנטה A שנת 72 יד ראשונה !!!

היא שוקלת למכור אותה אבל מכיוון שהיא אוטומטית אז החלטתי להפנות אותה לחבר שלי, אבל לא שאלתי אותה כמה היא רוצה על המנטה שלה. ולהגיד לך את האמת, גם אם היא הייתה אומרת מחיר של 30 או 40K ש"ח הייתי אומר לה בהצלחה, מי אתה שתקבע לה מחיר לאוטו ??? יש הרבה אנשים רציניים שיבינו מה זה למצוא רכב מעל גיל 30, יד ראשונה ומטופל כמו שכל 106 רעלי (הטעות במקור) פה בפורום תחלום !!!

ולסיכום, לאחר שאתה מחזיק רכב תקופה ארוכה של זמן אתה נקשר אליו, ולכן אם הבחור עם GT יזרוק לי מחיר גבוה אני לא אצחק לו בפנים או אעשה לו כל פעולה ישראלית טיפוסית, אלא אלחץ לו את היד ויגיד לו עם כל הכבוד (ומכל הלב) "בהצלחה" ...

יכול להיות שיום יבוא ומישהו עם הרבה כסף יסכים לשלם לו את הסכום שהוא רוצה, אבל אם לי או לך הסכום הזה גדול כרגע או נשמע לך דמיוני אז תחשוב רק לשניה, מה זה לטפל ברכב 30 שנה, לאכסן אותו במשך 30 שנה, ואז אולי תבין שהסכום שהוא מבקש עליו לא כזה מופקע ...

פורסם

טוב אז נתחיל:

א' סליחה אם פגעתי במישהו (redroze)...

ב' הכוונה באומרי "30K לרכב במצב מיתפורר זה טיפלה מוגזם לא?!" היתה לסיטואציות דומות בהן הרכב נראה שלם וצבוע יפה מבחוץ אבל מיתפורר מתחת לצבע...

אני זוכר שנסעתי לראות פורשה 914 (למי שמכיר, לא מציאה אבל אוטו חביב) נראת די טוב, הבחור ביקש 33K, סבבה, מרחוק (2 מטר) היא נראתה טוב...

כשהתחלתי להציץ למטה ראיתי את הזוועה! הכל (וכשאני אומר הכל זה הכל!) רקוב!!!

ריצפה, הקורות "שילדה" שמחזיקות את המנוע, הסרן הקידמי (חלוד עד כדי כך שהוא זז ביד!), סדקים בגיר, סדקים בשילדה (שהתפתחו לידם ריקבונות, או להפך), כשיושבים באוטו ומורידים את הגג האוטו "ניסגר" (ז"א אם סוגרים את הדלת ופותחים וסוגרים את החלון, הוא לא ממש יכול להיסגר :lol: )...

הכסאות מיתפוררים, מערכת החשמל נירקבה (ויראה לי שמישהו ניסה לתקו את זה "על המידרכה") וכו' וכו'... אגב על המחיר הוא לא ממש הסכים להתפשר...

וזו רק דוגמא אחת... היו הרבה...

ויכול להיות שזו (ה GT) היא עוד אחת כזו...

אני לא אומר שהיא לא שווה את זה... שווה זה יחסי...

לדעתה של כל אם בנה הוא הכי טוב...לא?!

בכל אופן, אם הרכב במצב נורמאלי (בלי רקבונות ריצפה, שלדה עקומה או רקובה וכו'), אולי זה שווה את זה...

בקשר לEBAY, הוא לא האתר היחידי... חפש מכירת רכב בגרמניה.... אני בטוח שתמצא יותר מאחד...

להגיד "גרוטאה" על רכב כזה זה פשוט מעליב, לא יפה ולא מכובד לרכב מדהים שכזה.

בוא נשים דברים על דיוקם, OK? מעולם לא אמרתי שהרכב הזה הוא גרוטאה!!!

אני ציינתי עובדה, לאור הניסיון שלי (שאולי הוא דל אבל הוא ניסיון...) והיא משקפת את נקודת המבט שלי... לאור זאת, סביר להניח כי רק אני יבין אותה ב 100%, לא?

חשבתי לשתף אותכם במחשבות או ברגשות שלי, אולם ישנם אנשים שלא ממש מוכנים לקבל דעה טיפה שונה משלהם... או לפחות לנסות להבין את הצד השני...

ולכן אם הבחור עם GT יזרוק לי מחיר גבוה אני לא אצחק לו בפנים או אעשה לו כל פעולה ישראלית טיפוסית, אלא אלחץ לו את היד ויגיד לו עם כל הכבוד (ומכל הלב) "בהצלחה" ...

אגב פעולה ישראלית טיפוסית היא להתקיף בלי לנסות להבין...

אכן, רכב (וזה כל רכב) אשר מקבל טיפול מסור (בדרך כלל זקנים) ורושמים את הטיפולים מאז שהרכב "בא לאוויר העולם", רכב כזה ראוי למחיר בהתאם...

אבל רכב שנעשו בו אילתורים, תיקוני "שדה" וכו' לא ראוי למחירים "מופקעים"...

זה שאתה מוכן לשלם על זה, לא הופך את זה ל"מחיר הנכון"...

אם כבר להיות מיקצועיים, אז בוא נהיה מיקצוענים עד הסוף... לך לפי Krause, לפי כל פרט... תביט מנקודת מבט אוביקטיבית, ולא של "ילד דלוק" ש"רוצה"!!!

בידידות (אני מקווה שלא ניפגעת)

גילי

בקיצור....

יום נעים 8)

גילי

חמוד, עם כל הכבוד, אני קונה באיביי גרמניה כבר חצי שנה ואני צופה שם (וגם באיביי ארה"ב) על מכירות של מנטות ו-GT ותאמין לי שהרבה יותר זול לקנות GT מארה"ב ...

אומנם זה יחסוך קצת במיסיי יבוא כי ה-GT אכן יוצרה בגרמניה אבל 500 דולר זה מחיר בדיחה בשביל GT לאחר שיפוץ. מנטה A משופצת נמכרת באיביי גרמניה במחיר התחלתי של 1000 יורו אז תאמין לי שהרבה יותר זול לקנות מארה"ב ששם אופל לא אומר הרבה לעומת גרמניה ששם יודעים בדיוק מזה מנטה ואופל GT ...

מנטות לחלקים נמכרות ב-300 יורו ושלדות ריקות נמכרות ב-150 יורו. תקח בחשבון שיותר קל ליצור קשר ולדבר עם אנשים מארה"ב כי בגרמניה לא תמיד מוכנים לשלוח לישראל וגם לא כולם תמיד מדברים אנגלית בסיסית.

ועכשיו נעבור ל"שטויות" שרשמת, ה-GT השחורה ממש אבל ממש לא במצב מתפורר, אם זה מצב מתפורר בשבילך אז מצטער לבשר לך שאתה בפורום הלא נכון כי כשאני קניתי את הרכב שלי הוא היה במצב פי 1000 יותר גרוע מה-GT השחורה ...

רואים שהרכב נשמר בקפידות, מכוסה. אם היית רואה איך "שמרו" על הרכב שלי (5 שנים בתוך חצר של בית, הדשא כבר גדל בתוך המנוע, פרצו לאוטו ושברו את כל מה שבא ליד) אולי היית נכנס יותר לפורפורציות ...

להגיד "גרוטאה" על רכב כזה זה פשוט מעליב, לא יפה ולא מכובד לרכב מדהים שכזה. היום יצא לי לדבר עם אשה (!!!!!!) מבוגרת מאוד שיש בבעלותה מנטה A שנת 72 יד ראשונה !!!

היא שוקלת למכור אותה אבל מכיוון שהיא אוטומטית אז החלטתי להפנות אותה לחבר שלי, אבל לא שאלתי אותה כמה היא רוצה על המנטה שלה. ולהגיד לך את האמת, גם אם היא הייתה אומרת מחיר של 30 או 40K ש"ח הייתי אומר לה בהצלחה, מי אתה שתקבע לה מחיר לאוטו ??? יש הרבה אנשים רציניים שיבינו מה זה למצוא רכב מעל גיל 30, יד ראשונה ומטופל כמו שכל 106 רעלי (הטעות במקור) פה בפורום תחלום !!!

ולסיכום, לאחר שאתה מחזיק רכב תקופה ארוכה של זמן אתה נקשר אליו, ולכן אם הבחור עם GT יזרוק לי מחיר גבוה אני לא אצחק לו בפנים או אעשה לו כל פעולה ישראלית טיפוסית, אלא אלחץ לו את היד ויגיד לו עם כל הכבוד (ומכל הלב) "בהצלחה" ...

יכול להיות שיום יבוא ומישהו עם הרבה כסף יסכים לשלם לו את הסכום שהוא רוצה, אבל אם לי או לך הסכום הזה גדול כרגע או נשמע לך דמיוני אז תחשוב רק לשניה, מה זה לטפל ברכב 30 שנה, לאכסן אותו במשך 30 שנה, ואז אולי תבין שהסכום שהוא מבקש עליו לא כזה מופקע ...

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

רכב דומה במצב דומה נמכר בארה"ב במחיר של 500 - 1000 $ .

באירופה, כ 1000 יורו , אולי קצת יותר.

רכב משופץ במצב מושלם עולה כ 4000 $ בארה"ב וכ 3000-4000 יורו באירופה.

אני עדיין לא בקיא במונחים של כמה עולה להביא את זה לארץ, אבל זה המחירים שם.

דר"א , אני מכיר אחת כזו משופצת באופן מוחלט , האוטו בהחלט נראה מרשים.

• תוכן חדש...