Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד ותודה לכל מי שהגיע , הקרובים והרחוקים

היה מצויין ונעשה זאת עוד שוב בהמשך , נדאג לעדכן פרטים על המפגשים, על כל מיני הצעות ועצות לטיפולים ושיפורים לרכבי הפורד באתר של מועדון הפורדים:

http://www.classiccar.co.il/capri

כולם מוזמנים להביע רשמים, הצעות וכו' לגבי המפגש ובכלל, בפורום אתר המועדון

להתראות בקרוב

פורסם

אתה בטוח שהגעת למקום הנכון?

המפגש היה בחניה מאחורי איצטדיון ר"ג, היכן שהיו פעם המפגשים של מועדון החמש בימי שישי.

המפגש החל בשעה 10 בבוקר והסתיים בסביבות שעה 2 בצהריים.

אי אפשר היה לפספס אותנו

פורסם

המיפגש היה יוצא מהכלל

הגעתי בפעם הראשונה עם הקפרי שלי אחרי שעברה טסט אבל עדיין זקוקה להרבה עבודה

מרוב שהייתי שקוע הדיבורים עם אנשים לא יצא לי לצלם וחבל

אני רוצה לשבח את אריק על האירגון והמאמץ ומקווה שבפעם הבאה יגיעו כולם.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שלום, רציתי לשאול איזה קורטינות הגיעו למפגש? האם מסוג MK3? (אבא שלי פעם החזיק מארק-3, ואני מת על האוטו הזה)

האם אדם שלא מחזיק פורד יוכל לבוא למפגשים עתידיים שיתקיימו?

תודה לעונים.

פורסם

המוסטאנג שלי.. עדיין מושבתת ובאנו עם המוסטאנג של דיגו

וראינו קאפרי לבנה יוצאת ו bmw 1800

וסבארו FF

וזהו..

וזה היה ב חמישה ל 1 ככה..

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני דווקא צילמתי כמה תמונות, אבל נראה שיצאתי מוקדם מדיי, לפי מה שכותבים פה, בסביבות 12:30... ברגע שאפתח, אנסה לעלות...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...