Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כבר זמן מה מחפש לי ענתיקה משלי :-). המבחר בארץ לצערי לא מאוד גדול, ולפעמים המחירים שדורשים לא הגיוניים, אז חשבתי לקנות אוטו בארה"ב ולהביא אותו לארץ. יש לי משפחה גדולה בחו"ל, ואני גם נוסע בקיץ לתקופה לא קצרה - כך שיש לי זמן לבדוק וגם אנשים שיעזרו לי עם הפרויקט שלי (במשפחה יש כמה אוהבי ענתיקות).

השאלה היא: כמה מיסוי יש על רכב אספנות? ולפי איזה מחיר קובעים את המס? לפי המחיר ששולם בפועל או לפי איזשהו מחירון?

מה העלויות שמשלמים מלבד המס? ומה אם דגם הרכב לא קיים כלל בישראל?

האם מישהו עבר כבר את התהליך? האם הבירוקרטיה מתישה כמו שזה נדמה - או שהדבר לא כזה נורא?

תודה לכולם

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

פורסם

אם יש לך משפחה בארה"ב זה בהחלט יכול לעזור בתהליך במיוחד אם יש כמה חברה שיוכלו לבדוק בשבילך את הרכב מעבר לים ובכך לחסוך לך הרבה כסף בתיקונים שידרשו לאחר מכן.

המכס הוא באיזור ה100% והוא תלוי במצב הרכב שבחרתה לייבא . אני ממליץ לך לחפש בפורום יש כמה נושאים שעוסקים ביבוא האישי כולל מדריכים של איך לעשות כל דבר בפירוט רב.

קח בחשבון שיש עכשיו בלאגן במכס בכל הנוגע לרכבי אספנות { גם על זה מתנהלים כרגע שני שירשורים בפורום} בקיצור אנשים מקבלים חשבונות מכס מנופחים ונדרשים לשלם סכומים אסטרונומיים על הרכבים שהם הביאו.

בתור אחד שעבר תהליך כזה אני יכול להגיד לך שהוא בהחלט מעייף לפעמים אבל החיוך שיש על הפנים והקושי להירדם בלילה שהרכב אצלך בחנייה שווים הכל לטעמי.

בהצלחה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

קיימים המון שרשורים בנושא , אחד מאוד מקצועי נכתב ע"י מיסטר V.

המלצות שלי ( ואני בטוח שיש עוד רבה שלא ציינתי ) :

א. לייבא רכב מאזור ניו ג'רסי ( חיסכון בהובלה )

ב. לרכוש רכב שמצבו המכאני טוב והחיצוני ( צבע , ריפודים, שטיחים וקוסמטיקה ) ירוד.

ג. לא לשלוח את הרכב לארץ לפני קבלת רישיון יבוא ממשרד התחבורה.

ד. להעסיק שמאי מקומי ( כדוגמת "אמות שמאים" ) על מנת לקבל חוו"ד מקצועית רצינית מול "שמאי" :evil: המכס.

את הבירוקרטיה עברו בשנים האחרונות כמה מאות אזרחים, זה לא כל כך נורא למעט נושא עליות המכס

שנידון עד היום בפורום.

לגבי דגם רכב שלא קיים בישראל , לא אמורה להיות בעייה כל עוד זה לא מנוע דיזל , הגה לא בצד ימין ולא רפליקה.

בהצלחה :lol:

• תוכן חדש...