Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט ונסעתי פעם שעברה בינואר ובמזל בשניה האחרונה דחו את המכרז למועד לא ידוע..אז זה ב 2 לאפריל.

דוד של אשתי (גר בקונטיקט) מוכן להשקיע כסף ומחפש מישהו מארהב או מישראל כדי שיסע לשם (ליוטה ב 2 לאפריל) פיזית ויציע את ההצעות. הכוונה היא לנסות לתפוס מכוניות במחירי מציאה ואז למכור אותם מאוחר יותר באיביי. הבן שלו מכונאי ואם יש בעיות הוא יטפל במכוניות.

לדעתו, מכיוון שצריך להיות ביוטה בתאריך מאוד מסויים וחייבים לשלם תוך שעתיים, המחירים לא אמורים להרקיע שחקים יותר מדי, כי מטבע הדברים זה יהיה חשוף רק לכמה מאות אנשים ולא לעשרות אלפים כמו באיביי.

לדוגמא, נניח דלוריאן שנמכרת בדרך כלל ב 20000$ יכולה להיסגר ב 5000-7000$

בקיצור, הוא מוכן לשלם את הוצאות הנסיעה וההוצאות הנלוות אם יש מישהו רציני, פנו אלי בפרטי ואני אחזור אליכם.

מי מתנדב ? אם הייתי פנוי והיו לי כמה ימים, הייתי קופץ על המציאה. לצערי אני עובד.

לפני שאתם קופצים, תחשבו טוב, כי זה אומר שאתם מפסידים את ליל הסדר בישראל.

• תוכן חדש...