Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע לאופנוע BSA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לדעתי עדיף 40, לך על איכות טובה, ותשתדל להחליף לעיתים תכופות!

(כל חצי שנה, לפני הקיץ ולפני החורף) למרות שתצטרך להוסיף כל הזמן בגלל

הנזילות- רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

למנועים האלה יש מיסב מחטים בקרנק, אז חייבים להשתמש בשמן 40 או 50 חד דרגתי.

שימוש ב20W50 יקצר את חיי המיסבים אלה, כי כשהשמן קר הוא בעל צמיגות 20, וקרנקים בריטיים בנויים לשמן 40 לפחות.

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם
למנועים האלה יש מיסב מחטים בקרנק, אז חייבים להשתמש בשמן 40 או 50 חד דרגתי.

שימוש ב20W50 יקצר את חיי המיסבים אלה, כי כשהשמן קר הוא בעל צמיגות 20, וקרנקים בריטיים בנויים לשמן 40 לפחות.

שמוליק שלום

תשובה יפה תודה.יש לך המלצה לשמן חד דרגי שניתן להשיג ?

שמואל

פורסם

יש בעיה להשיג שמן SAE 50 בארץ. אני לא נתקלתי בשמן כזה וכאשר ביקשתי, הציעו לי 20W50 :conf:.... וכשהארתי למוכרים, כולם חזרו על המשפט :זה אותו דבר ....:-?

כשחיפשתי שמן 140Strait להנעה סופית של ה Sunbeam שלי הביאו לי 80W140:loco:....... ולבסוף נאלצתי לקנות באנגליה.

בקיצור, אי אפשר לסמוך על "המהנדסים החכמולוגים" שמוכרים שמן בחנויות .

האמת היא שבמנוע שלך אפשר להסתדר עם 40, בעיקר אם האופנוע לא ייסע הרבה בקיץ, כי שמן כזה עוד אפשר למצוא בארץ אבל אם תהיה לך הזדמנות תזמין 50 מחו"ל.

תנסה אצל ספק שמנים בדרך פ"ת 25 ליד מוסך האופנועים "אביגל" או ביצחק שדה פינת שוונצינו.

בהצלחה

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם

שמן 40 של סונול עולה 60 שקל באתר הזה...(זה שמן כמו של חיפושיות)

http://btelpart.piczo.com/?g=47327400&cr=7

(הקוד 333333)

ואם אתה רוצה אתה יכול לנסות אצל עמוס גואטה חלפים באזור התעשייה הישן נתניה מול בת האיכר אמור להיות לו שמן כזה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...