Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לגולף MK1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - רציתי לדעת האם מישהו יכול לנדב פרטים לגבי התקנת מזגן בגולף קבריו שנת 1986. הרכב הוא 1.8 אוטומט אז אני סבור שלא תהיה בעיית סחיבה אקוטית (לא שהוא טיל גם ככה...). כל מערכת החשמל/חימום/קירור עובדת נהדר, אבל בקיץ יהיה קצת חם מן הסתם...

אז אם יש לכם פרטים/הצעות/מחירים/מתקינים מומלצים וכמובן - האם כדאי לפרק מזגן מרכב מודרני יותר או לרכוש חדש!

תודה מראש, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הי מיקי.

אני ביררתי בזמנו, המחיר להתקנה חדשה היה 5K הכי זול שמצאתי

אני חושב שמיותר, אם תמצא משהו זול יותר או פירוק, תחשוב כפול:lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

יש לי מזגן עובד לפירוק מגולף 92. אם תרצה לשמוע עוד צור קשר בפרטי.

אילן

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אני היתי מוותר,אם זה חובה מזגן מקורי מפרוק מעולה אולי תוכל להשתמש בתושבת ועוד חלקים חשובים

שים לב יש הבדל בין רכב שהגיע עם מזגן מקורי לרכב ללא מזגן כלל

1.רדיאטור יותר גדול

2.אלטרנטור יותר גדול(חזק)

3.יותר פתחי אוורור

ההתקנה פה לא קלה ויש צורך בבעל מקצוע מעולה,אתה צריך להחליט מהר כי העונה "הבוערת" של המזגנים בפתח,ובקיץ לא ירצו לעשות לך את זה

תמשיך לעדכן

פורסם

אני לא יודע עד כמה הם מקצועיים בהתקנה מ-0.

אבל תיגש לדרעי מזגנים במפרץ, ותראה מה הם אומרים.

משכנתא זה קל

פורסם

רוב תודות. אני אשאל את דרעי כולל בעניין התקנת מזגן מפירוק מגולף 1992...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מזגן מפירוק של דור 2 לא ממש יעזור, אתה חייב מזגן שפורק מרכב זהה.

אחרת אתה תצטרך להחליף גם דשבורד ואת כל ההכנות מתחת לדש, צינורות אוורור, סוללת מאייד עם מגש ניקוז, חור ניקוז למזגן, מעברי צנרת ועוד... וזה עוד לפני מה שציינו מעליי רדיאטור אלטרנטור וכו.

אל תשכח שאחרי שיפרקו לך בארץ את הדש הוא לעולם לא יחזור להיות כמו שהיה (רעשים וקרקושים)

לא סיפור פשוט במיוחד אבל בהחלט אפשרי, השאלה היא תמיד, עלות תועלת

חשבתי לבנות לי מזגן חשמלי עם מדחס שיושב בבגאז, אין לי בעיה אני עוסק בתחום המדחסים גם ל 12 וולט:lol: ובכלל את כל ציוד הקרור (בקרים אביזרי פיקוד ועוד) אבל לא נראה לי פרוייקט משתלם גם בשביל אחד שהוא בתחום.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

יש לי מזגן שפורק מגולף 1988 מדחס מעבה ויחידה פנימית

חשבתי להרכיב את המערכת על רכב אחר אבל הפרויקט ירד

מחיר עלות 1200 שח

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

יש ביד 2 בחור עם גולף קבריו MK1 92 יבוא אישי,שעשה לה מזגן בארץ נדמה לי בנתניה

שם האוטו הוא הזרקה,אצלך?

דבר איתו תוכל גם להתרשם מהביצוע קירור פיניש ועוד

פורסם
יש ביד 2 בחור עם גולף קבריו MK1 92 יבוא אישי,שעשה לה מזגן בארץ נדמה לי בנתניה

שם האוטו הוא הזרקה,אצלך?

דבר איתו תוכל גם להתרשם מהביצוע קירור פיניש ועוד

אצלי הרכב הוא קרבורטור (היה הזרקה שבוטלה. פחות כאב ראש, פחות מומנט, יותר דלק...).

במחשבה שניה, מ-מ-ש לא בא לי שיפרקו לי את הדשבורד - מעבר לעובדה שהוא מושלם, לא מקרקש ולא רועד הוא בצבע ייחודי (חום כהה) ששווק רק באירופה למיטב הבנתי (הרכב הגיע מגרמניה).

ברור לי שהפלסטיק בדש יבש ועדין - אם ברכב רגיל שהדשברד שלו שחור ניתן להחליף חלקים מאיביי, חלקים לשלי אני לא אמצא בחיים (לארה"ב לא הביאו עם פנים חום, רק שחור/לבן, ובאירופה פחות מקובל "לשחוט" רכבים לצרכי חלפים).

אני דווקא זוכר שבשנות השמונים היה מקובל להוסיף יחידה תחתונה מתחת לדשבורד הרגיל, רק שבגולף יש קונסולה שיורדת עד לרצפה עם שעוני לחץ שמן/חום/טעינה וחבל לבטל אותה.

נו טוב, נתקין מאוורר... :bad-word:

מיקי

פורסם

ומאיפה אתה חושב שמגיעים כל המנועים והגירים מייבוא לרכבים ארופאים אם לא מפירוקים באירופה?

• תוכן חדש...