Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוב חוכמתי בשבועים האחרונים פעמיים שפשפתי את הספויילר הקדמי אצלי ברכב. מאחר והספויילר עשוי כולו פלסטיק חשבתי פשוט לשייף את האיזור ולצבוע אותו מחדש בעצמי { יש לי בבית , קומפרסור , אייר בראש , פיסטולט } והמון נסיון בעבודה עם איירבראש.

יש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל לעשות משהו.

האם ניתן לקנות היום צבע מוכן לפי קוד הצבע של הרכב שלי ובאמת לעשות את העבודה לבד בבית? {בחיפוש בפורום מצאתי עסק בשם טופ קולור?}

האם צריך שכבה ראשונית {פרימר} לפני ריסוס הצבע?

בהנחה שהצבע אצלי ברכב בן 3 שנים בערך האם כדי להתייחס לקוד הצבע או להגיע עם החלק שאני מעוניין לבוע לבעל מקצוע כדי שיתאים את במדוייק את גוון הצבע?{הצבע על הרכב עדין ניראה לי בגוון המקורי שלו}

כדי להיכנס לסיפור הזה או עדיף להשאיר זאת לבעל מקצוע? { האפשרות הפחות רצויה מבחינתי}

הנה תמונות של הנזקים

082zo.jpg

083odr.jpg

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

טופ קולור רח יצחק שדה

תן להם את קוד הצבע, בקש פחית ולא תרסיס

משהו כמו 80 שקל.

ברוב חוכמתי בשבועים האחרונים פעמיים שפשפתי את הספויילר הקדמי אצלי ברכב. מאחר והספויילר עשוי כולו פלסטיק חשבתי פשוט לשייף את האיזור ולצבוע אותו מחדש בעצמי { יש לי בבית , קומפרסור , אייר בראש , פיסטולט } והמון נסיון בעבודה עם איירבראש.

יש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל לעשות משהו.

האם ניתן לקנות היום צבע מוכן לפי קוד הצבע של הרכב שלי ובאמת לעשות את העבודה לבד בבית? {בחיפוש בפורום מצאתי עסק בשם טופ קולור?}

האם צריך שכבה ראשונית {פרימר} לפני ריסוס הצבע?

בהנחה שהצבע אצלי ברכב בן 3 שנים בערך האם כדי להתייחס לקוד הצבע או להגיע עם החלק שאני מעוניין לבוע לבעל מקצוע כדי שיתאים את במדוייק את גוון הצבע?{הצבע על הרכב עדין ניראה לי בגוון המקורי שלו}

כדי להיכנס לסיפור הזה או עדיף להשאיר זאת לבעל מקצוע? { האפשרות הפחות רצויה מבחינתי}

הנה תמונות של הנזקים

082zo.jpg

083odr.jpg

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

לדעתי כל צבעי שתפנה אליו יסכים למכור לך כמה מ"ל של צבע...

אם אתה לא מסתדר, תחזור אלי בה"פ יש לי מישהו.

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

מניסיון עם מוסכים וצבעים,יהייה לך מאוד קשה להגיע לרמת הצבע הקיימת ברכב (מזג אוויר,שמש,וכו' ,הרכב דוהה במשך השנים,והצבע המקורי נפגם).קוד הצבע המקורי לא יעזור לך להגיע לרמת הצבע הכללית והמקורית של הרכב,והטמבון יראה בצבע שונה.אם אתה "פדנט" ורוצה להגיע לרמה הכי קרובה,ממליץ לך לפנות לצבעי מומחה .(אם תרצה ,אשלח לך שם של בעל מקצוע)

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

אם אתה צובע את הטמבון בחלקים שראינו בתמונות. אין לך בעיה לקחת מס' צבע לבקש מטופ קולור שיכין לך את זה בספריי ולצבוע. אלו לא מקומות שקופצים לעין ואיך שתצבע אם יש לך יד טובה זה יראה טוב. מה שכן תקנה חומר תיקון של פחחים העדין תעשה תיקון ותחליק ולאחר מכן תצבע.

פורסם

אם יש לך את הציוד אז כדאי לך לקנות כבר צבע ולכה דו רכיבית ולא את הספריי.

בספריי יש לכה חד רכיבית שהרמה שלה ירודה ביחס ללכה הדו רכיבית.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

"גוון" רח' הירקון 34 בני ברק מספקים צבע לכל הפחחיות בסביבה, ואנשים חביבים ביותר.

בפירוש, תבוא עם החלק. הוא יתאים לך צבע, ויתן לך הנחיות איך לערבב אותו.

אין בעיה לשפשפף את המקום בניר מיים עדין מאוד ולצבוע באייר ברש. קח בחשבון שאם תגיע בשפשוף לפח או לפיבר תצטרך צבע יסוד לפני הצביעה.

אם אתה צובע מקומי ולא את כל הספוילר תוכל לעשות "שלייף סבון " לאיזור אחרי הצביעה, אם אתה יודע איך לעשות את זה יצא כמו חדש...

בהצלחה

איתן

• תוכן חדש...