Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבו עליה בענתיקות בחצרות:

לדעתי היא פשוט תישאר אצל הידיים הטובות שמחזיקות בה היום תמורת ה18,000ש"ח שהוא מבקש עליה.

משכנתא זה קל

פורסם

הבחור בא איתה יום אחד למפגש נוקיה! האוטו באמת במצב טוב, לפחות ממה, שראיתי בחצי-חושך, הוא עשה לא מזמן פחחות, ולא ראיתי, לפחות עדיין, שיש חלודות. גם בפנים יחסית בסדר. לא יודע לגבי המחיר, עד כמה אפשר להוריד אותו, אבל שוב- מצב סבבה!8) אם לא הייתה לי את שלי (שאצטרך להשקיע בה לפחות עוד סכום כזה, כדי שתראה ככה:? )- הייתי שוקל את זאת. אבל יש לי, אז...8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הרכב עומד ממש על יד המשרד שלי, הופיע לא מזמן, לא תמיד היה פה.

הרכב אחרי פחחות וצבע, מצב פנימי סביר לשנה.

לפני הרקס הגיעה בדיוק לאותו מקום פיאט 127 צהובה (גם היא הייתה לאחר פחחות וצבע) שלאחר מספר שבועות נעלמה.

• תוכן חדש...