Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך יעוץ קל,אומנם לא מדובר ברכב אספנות אבל בכל זאת,מדובר על חלקים בצדדים מגיני שמש אולי גם דשבורד,ועוד כל מיני חלקי פלסטיק פנימיים,

לחבר שלי אין אינטרנט אז אני שואל בשמו,הוא צבע הכל בספריי שחור מט,לדעתי הוא עשה טעות כי זה בעצם חומר דליק,הוא טוען שזה בסדר גמור ואין בעיה.

אז מי בעצם צודק אני או הוא?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכיוון שהוא השתמש בצבע שהוא חומר דליק, אני מניח שמחשבה רבה הוא לא נתן לפרוייקט וגם לא עשה שכבה של פריימר לפלסטיק, ושכבה של לקה מט או מבריק. קיצר לא יחזיק עוד הרבה זמן

אני מקווה שהוא לא מעשן ברכב :roll:

ולמה בפורום אספנות עדיין לא הבנתי

פורסם

למה להלין על פותח השרשור.

למה לא להפוך השרשור הזה לעניין חיובי ומועיל -

למשל מה היא הדרך הנכונה לחדש או לתת גוון לחלקי פלסטיק שדהו במשך השנים,

למשל נניח אם השגתי חלק בגוון בהיר יותר בשעה שרוב חלקי הפלסטיק ברכבי הם בגוון שחור

מצ'ב תמונה

תודה למשיבים

אילן

‏‏עותק של DSCF5011.JPG

פורסם

צודק לגמרי!

אני הולך עכשיו לפתוח פוסט על הדבקת מדבקות no fear בתת נושא שיפורים, הרי זה קשור אחד לאחד

הבחור לא ביקש כיצד לצבוע חלקי פלסטיק, רק שאל מי צודק

ובקשר לצביעה הינך מוזמן לעשות חיפוש, מן הסתם יש עוד הרבה שחשבו על זה לפנייך:wink:

• אחראי פורום
פורסם
צריך יעוץ קל,אומנם לא מדובר ברכב אספנות אבל בכל זאת,מדובר על חלקים בצדדים מגיני שמש אולי גם דשבורד,ועוד כל מיני חלקי פלסטיק פנימיים,

לחבר שלי אין אינטרנט אז אני שואל בשמו,הוא צבע הכל בספריי שחור מט,לדעתי הוא עשה טעות כי זה בעצם חומר דליק,הוא טוען שזה בסדר גמור ואין בעיה.

אז מי בעצם צודק אני או הוא?

כמעט כל תרסיסי הצבע (שברובם הם ע"ב טינר) וחומרי פיניש הם דליקים.

אנשים צובעים מכוניות שלמות, חלקי מנוע, קאליפרים ועוד חלקים שמייצרים

קצת יותר חום מאשר פנים הרכב ואתה לא רואה כדורי אש נוסעים סביבך באיילון :-)

ספציפית לסוככי השמש, אם הם עטופים סקאי רך (ואני לא מכיר מכוניות שזה חלק קשיח אצלם),

צביעת החלק הזה לא צפויה להחזיק מעמד.

למה להלין על פותח השרשור.

למה לא להפוך השרשור הזה לעניין חיובי ומועיל -

למשל מה היא הדרך הנכונה לחדש או לתת גוון לחלקי פלסטיק שדהו במשך השנים,

למשל נניח אם השגתי חלק בגוון בהיר יותר בשעה שרוב חלקי הפלסטיק ברכבי הם בגוון שחור

מצ'ב תמונה

תודה למשיבים

אילן

שתי אופציות עומדות לפניך -

1. צבעי מספיק סבלני יכול להתאים צבע בגוון הדשבורד ואז לצבוע לך את החלקים המשומשים שקנית.

2. לצבוע את הכל.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש צבעים ייעודיים לצביעת חלקי פלסטיק,

אני משתמש בצבע נעליים של סנדלרים, החלק יוצא כמו חדש מהמפעל,

אופן השימוש הוא צביעה עם מברשת קטנה 2 שכבות וזה מחזיק שנים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

טוב האמת יצאתי קצת מבולבל בסוף,

מותר לצבוע פלסטיק עם ספריי שהוא בעצם דליק,או שלא?

:roll:

ולצבוע בצבע לנעליים? אתה צוחק נכון?

פורסם

אני חותר לזה שתגובת החומרים לאש הרבה יותר גדולה ומהירה כשמדובר בכימיקלים (צבעים)

פלסטיק צבוע בספריי מתלקח הרבה יותר מהר מפלסטיק מקורי של רכב שהגיע מהמפעל.

פורסם

ניתן לצבוע גם עם צבע נעליים נוזלי שקונים בכל חנות, צריך רק לעשות כמה שכבות, הצבע שאני מדבר עליו קיים אצל סנדלרים והוא ממש מרוכז, 2 שכבות וזה אני חושב לכל החיים, מאז שצבעתי לפני כמה שנים אין שום דהייה,

ניתן להשיג תוצאה יפה גם עם משחת נעליים של פעם, הבעיה היחידה שזה מסריח אבל לא להרבה זמן.

חשוב לדעת שהיתרון בצבע לנעליים שהוא לא מעלים את "הנימים" על הפלסטיק כי הוא נוזלי כמו מים וניספג בפלסטיק,

הכל מניסיון על הקפרי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יש צבעים יעודיים לפלסטיק שאותם ניתן לקנות בחנויות צבע

אגב משחת נעליים נוזלית ואו רגילה תחולל פלאים והיא בטח לא דליקה

• תוכן חדש...