Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שאני יודע, מסרק הגה של 131 לא מתאים לך לספיידר.

 

אם אתה מתעקש על מסרק הגה, תצטרך למצוא אחד מפינינפארינה ספיידר מסוף 85 (מה שכונה 85.5).

:turn-l:
פורסם

טוב, זה ממש לא לטעמי 8) כמות השינויים שם (ולפי מה שכתוב זה בכלל מסרק של אלפא), שלא לומר אילתורים, הם הרבה מעבר למה שאני מוכן לסבול (לרתך תושבות ל cross member, לקצר את המוטות של המסרק, להאריך את מוט ההגה, לקדוח חור חדש ב- firewall). ואני לא רואה יתרון בשימוש במסרק של 131 מול כל מסרק של מכונית מודרנית יותר. אני גם תוהה מה זה עושה להיגוי, למהלך ההגה מנעילה לנעילה.

 

שינוי כזה גם יבלוט בכל טסט ויהיה קשה לגרום לו להראות מקורי ולא מאולתר.

:turn-l:
פורסם

לגבי הטסט, זה הדבר האחרון שמטריד אותי. אין להם שמץ של מושג איך זה צריך להיראות.

 

לפי התיאורים שלהם, התוצאה מצויינת. ככה לפחות הם טוענים

פורסם
אני מחפש פיאט 131, כדי לפרק ממנה מסרק הגה עם תושבות.

מישהו יודע על איזה מגרש פירוקים שעוד עומדת בו אחת כזו במקרה ?

 

 

קשה לי להאמין שתמצא אחת כזו במגרש פירוקים (ובכלל אני בספק אם תמצא אחת כזו באופן כללי, ממליץ לחפש באיי ביי)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אם מטרת השינוי היא ליקוי בתיבת ההגה הקיימת,יש לקנות תיבות חדשות ואפילו במחיר סביר (אני רכשתי כזו בסביבות 120 יורו+-).

 

אם מטרת ההחלפה היא שיפור ב"תחושת ההגה" אז לטעמי ההגה בספיידר אינו מצריך החלפה במישור זה ובכל מקרה בגלל השינויים הרבים שיש לעשות אזי אין שום ביטוח לכך שהספיידר "תאמץ" את תחושת ההגה של הרכב "התורם",ככל שזכור לי ההגה ב-131 סביר אך לא נותן תחושה "מדהימה" המצדיקה שיוני כה מורכב (אולי גם מסוכן),אסור חוקית ושלגבי תוצאותיו אין ודאות.

 

אם מטרת ההחלפה היא להתגבר על הקושי בסיבוב ההגה בחניה או במהירות מאד נמוכה,אנו שותפים לשאיפה אבל רק בגלל זה,לא הייתי נכנס להרפתקאה שכזו מה גם שכמו ש"קשה באימונים,קל בקרב" קשה בחניה אבל מדליק ב-90 קמ"ש וצפונה...:lol:8)

 

דווח על החלטתך הסופית ובהצלחה :mm_yeah: אם תלך לכיוון של שינוי

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

×
×
  • תוכן חדש...