Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.אתמול,8.3.10 בשעה 14.00 עגנה בנמל חיפה אוניית צים שהביאה לארץ את "הנסיכה" (כמו שביתי הגדירה אותה).איך עלי להערך ? מה סדר הפעולות הנכון לבצע ? לקחת כסף ? כמה לקחת ? לשלם ? לשחרר באותו יום ? למי יש עוד לשלם חוץ מהמכס ? חייב לומר לכם שאין לי מושג ירוק לאן אני הולך.(וזה לא קורה לי הרבה):-(ואם אני משחרר,להזמין גרר ?יוצא בנסיעה בנסיעה ? כל הערה,וטיפ התקבלו בברכה.תודה לכל המשיבים.

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם
שלום לכולם.אתמול,8.3.10 בשעה 14.00 עגנה בנמל חיפה אוניית צים שהביאה לארץ את "הנסיכה" (כמו שביתי הגדירה אותה).איך עלי להערך ? מה סדר הפעולות הנכון לבצע ? לקחת כסף ? כמה לקחת ? לשלם ? לשחרר באותו יום ? למי יש עוד לשלם חוץ מהמכס ? חייב לומר לכם שאין לי מושג ירוק לאן אני הולך.(וזה לא קורה לי הרבה):-(ואם אני משחרר,להזמין גרר ?יוצא בנסיעה בנסיעה ? כל הערה,וטיפ התקבלו בברכה.תודה לכל המשיבים.

תתחיל לקרוא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=283593&highlight=%D7%A9%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%A8+%D7%A8%D7%9B%D7%91+%D7%9E%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A1

ארז רונן

פורסם

תודה ארז.אני קורא בעיון את מה שכתבת.דיברתי כרגע עם סוכן האונייה ,דיזנגוף,שמסר לי שהרכב אמור להגיע לנמל אשדוד ברכבת ,בעוד 3 ימים.מקובל? התהליך דומה לחיפה?

צביקה הר-נוי

14119

פורסם

נראה לי שדבר ראשון ובסיסי שתצטרך זה לקחת רגיעון.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
תודה ארז.אני קורא בעיון את מה שכתבת.דיברתי כרגע עם סוכן האונייה ,דיזנגוף,שמסר לי שהרכב אמור להגיע לנמל אשדוד ברכבת ,בעוד 3 ימים.מקובל? התהליך דומה לחיפה?

דבר ראשון זה להבין מה שאתה קורא :-) , אני רק שלחתי אליך קישור שכתב יורם ד. (שוקה), את התודות, השאלות, הבקשות, הטענות והאיחולים אני מבקש לשים במעטפה ולשלוח אליו.

בהצלחה בפרוייקט.

ארז רונן

דרך אגב, צלם כמה שיותר תמונות מהתהליך כולל הפריקה, הבדיקה של השמאי, מקום האחסנה וכדומה ושתף אותנו בחוויה.

כל טוב,

ארז

ארז רונן

פורסם

תודה ארז,הבנתי:mm_wink:.וכמובן כל תהליך הפריקה,ומסע השחרור מהמכס/נמל יתועד ,יצולם,ויעבור אחר כבוד לעיון חברי הפורום.

צביקה הר-נוי

14119

פורסם
תודה ארז,הבנתי:mm_wink:.וכמובן כל תהליך הפריקה,ומסע השחרור מהמכס/נמל יתועד ,יצולם,ויעבור אחר כבוד לעיון חברי הפורום.

צור קשר בפרטי. אנחנו קבוצה הולכת וגדלה של נפגעי המכס .אנו מתארגנים כנגד הגזילות הניחתות עלינו.

פורסם

יש לך בטח פרפרים בבטן כאילו רכשת איזה רכב של מיליון שקל

ההרגשה הזו תחלוף אחרי שתנהג עם האוטו פעם ראשונה למיפגש ואז תרגיש כמו מלך הכביש

תתחדש ושיהיו לך רק נסיעות טובות

פורסם

תודה למשיבים:mm_yeah:

צביקה הר-נוי

14119

פורסם
צור קשר בפרטי. אנחנו קבוצה הולכת וגדלה של נפגעי המכס .אנו מתארגנים כנגד הגזילות הניחתות עלינו.

הייתי השבוע בירושלים במחלקת יבוא רכב ושוחחתי עם האחראית לגבי כל העניין הזה עם שמאי הרכב

וציינתי בפניה שהקביעות מגיעות מכוכב אחר ושאלתי אם הם השתגעו והתשובה היתה שזלטין עושה את העבודה לדעתה

וזה בגלל שהביאו רכבים והצהירו עליהם כגרוטאות והיו מביאים חלקי חילוף בתא המטען ותא המטען היה נעול,כשאמרתי לה שהם הורגים את התחביב הזה היא ענתה שיקחו שמאי רציני ויערערו על הקביעה(ועדת ערר)

אם ועדת הערר תקבל את הערעורים אחד אחרי השני אולי יתחילו לקבוע שמאות הגיונית

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

שלום.

רק כך בחשבון שאת ההובלה ברכבת מחיפה לאשדוד אתה תשלם 1000 ש"ח

לי אמור היה הרכב להגיע לאשדוד ""בטעות"" הורידו בחיפה ולבו ממני ממש בכוח את הכסף

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...