Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין להסב את קידום ההצתה במיני שלי מקידום הצתה אלקטרוני לקידום הצתה ממוחשב.

כעיקרון אני יודע שאני נדרש למערכת קידום הצתה של פורד (אולי סיירה), ECU מתאים וחיישן שיושב על גלגל התנופה.

אשמח לרעיונות, הצעות והפנייה לבעלי חלקים רלוונטיים.

כאן גם המקום לציין כי במיני קידום הצתה ממופה מעולם לא הוצע על ידי היצרן - אך רבים שיפרו כך את ביצועי המנוע הישן והוותיק - שלא לציין כי בכך מתפנה מעט מקום בחזית של תא המנוע - שם אמור לנוח כלאחר כבוד רדיאטור שיהיה ניצב לכיוון התנועה של הרכב.

ככל הידוע לי היתרונות של המרה של מערכת ההצתה למערכת ממופה לא רק שמוציא מעט יותר מהמנוע אלא הוא מונע התחממות של הרכב (זאת גם אם לא מעבירים את מיקום הרדיאטור) ומקל על הנעת הרכב.

אשמח לעצתכם,

זיו

אגב - יש חבר שביצע את ההמרה הזו כאן בארץ, והוא מציין שמדובר בשידרוג רציני אבל אני לא זוכר את שמו ואת הדרך לצור איתו קשר.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תוכן חדש...