Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למפגש במצב רוח טוב במיוחד. קראתי בבית על תולדות הג'יפ וראיתי תמונה שלו מטפס על מדרגות בניין הקפיטול, בוושינגטון.... בשבילי, לא צריך יותר מזה...:roll:8) כמובן שהגעתי במהירות עד למעלה, אבל ירדתי מעט, בחזרה, בשביל הבטיחות.

ועמד שם אחד הנינים של הג'יפ שלי כשחיוך על גרילו...:wink:

Photo0753.jpg

Photo0751.jpg

Photo0752.jpg

Photo0769.jpg

Photo0759.jpg

Photo0774.jpg

Photo0775.jpg

Photo0736.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

וכיאה למקום, עמדו שם בשתי שורות ישרות, מבחר מכוניות יפות....

Photo0726.jpg

Photo0727.jpg

Photo0729.jpg

Photo0728.jpg

Photo0762.jpg

Photo0732.jpg

Photo0748.jpg

Photo0743.jpg

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

ועוד כמה, לא פחות יפות....

ואחרונה חביבה, הצלמת שהגיעה מההשקה בירושלים, הישר למפגש השפלה....לצלם אותנו!??

Photo0744.jpg

Photo0745.jpg

Photo0747.jpg

Photo0749.jpg

Photo0750.jpg

Photo0761.jpg

פורסם

דורון יפה מאד!

אבל אני עדיין לא מבין למה צריך ללעוג. מה זה "מפגש השפלה של מועדון החמש"?

למה להשפיל? חבל - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
דורון

כשהג'יפ נמצא בזוית כזו, האם אין בעיה אם מיכל הדלק מלא ?

סיגל

מה שמיוחד בג'יפ שלי זה ששעון הדלק נמצא על מצב מלא, גם כשהמיכל ריק....

כמו שעון לחץ השמן, שנמצא במצב עבודה, כשהמנוע כבוי. שניהם מוכנים תמיד לפעולה:wink: וזו סיגל, רק הזנחה שלך...:?

רן, מפגש הַשְּׁפֵלָה אינו משפיל את מבקריו בהבטחות סרק לבירה צוננת על חשבון המזמין....כמו מפגש טוביה:wink::roll:

פורסם
מה שמיוחד בג'יפ שלי זה ששעון הדלק נמצא על מצב מלא, גם כשהמיכל ריק....

כמו שעון לחץ השמן, שנמצא במצב עבודה, כשהמנוע כבוי. שניהם מוכנים תמיד לפעולה:wink: וזו סיגל, רק הזנחה שלך...:?

זה קורה....בגלל שטרם יצא לי לאכול סטייק בריא או לחילופין מנה כפולה של סאחלב.:-o

פורסם

לדעתי הוולוו סטיישן שבתמונה הייתה שייכת בין השנים 1967-1983 לדוד שלי שמתגורר באשדוד והובאה מארה"ב,הנושא כרגע בבדיקה באלבום התמונות המשפחתיות,במידה ואכן כך בעל הרכב הראשון יוכל לספר הרבה על היסטורית הרכב!

• תוכן חדש...