Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם -

לאחרונה המחלה החלה שוב לעבוד. אין מה לעשות - כל היום עבודה, משפחה ואין מזור לנשמה...:cry:

אז אחרי שאשתי הודיעה לי ש"הוא נראה כמו רכב של עניים, הצורה מכוערת, הוא לא בטוח, אל תעיז לקנות אותו, תפרגן לעצמך משהו יקר בהרבה אבל עם שיק" היה ברור שאני אקנה אותו... :roll:

אז קבלו אותה - גולף קבריולט שנת 1986, יבוא אישי מגרמניה, בצבע חום מטאלי עם גג בהיר. תמונות יהיו בהמשך.

מה שניתן לומר הוא שדי הגשמתי חלום, אחרי שכמעט סגרתי על הרכב של דורון מהפורום (התחרט. חבל. אולי בגלגול הבא...) ראיתי ביד2 גולף למכירה באור עקיבא שהיתה מפורסמת זמן רב ופשוט הרגשתי שאני חייב לגאול אותה. אז ביום שישי האחרון נסעתי ברכבת ואחרי 10 דקות מההגעה הייתי כבר בדרך חזרה לחיפה.

מה אומר? נוסעת כמו גדולה. מנוע 1.8 קרבורטור (היה הזרקה, למזלי הוסב וחסך לי כאב ראש), אוטומט 3 הילוכים עם הגה כוח. יש צורך להחליף את החלק החיצוני של הגג בגלל שהזדקן ולא בכבוד אבל כל השאר - ממש כאילו יצא היום מהמפעל! הכל עובד, שום דבר לא שבור, הגג לא דולף, הרכב מניע במכה ונוסע נהדר (קצת איטי, אבל מה לעשות - רכב ישן ואוטומטי עם מנוע "לא גיבור", אבל זה בסדר גמור!). היום הייתי אצל ברוך בצ'ק-פוסט (למי שמכיר) ואח"כ אצל הפחח שלי להשוויץ, ושניהם לא האמינו כמה הרכב שמור ובאיזה מצב טוב הוא.

אז אם מישהו יודע היכן ניתן להחליף גג וכמה העלות - אני כבר מגיע...

שבת שלום לכולם,

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי מיקי, ברוך הבא :lol:

אני הזמנתי גג מחו"ל, אל תעיז לעשות טעות ולתת למישהו בארץ לקמבן לך גג:x

תזמין מאיביי ארה"ב המחיר ממש נמוך לא יותר מ 200 דולר בכל צבע שתחפוץ והאיכות מצויינת.

ההרכבה שלו לא מסובכת אתה יכול לעשות זאת לבד, או בעזרת חבר עם ידיים טובות, אני הייתי שמח לעזרה בהרכבה אבל בדיוק אז כל ה"חברים" היו עסוקים ולא יכלו להתפנות:? אז הרכבתי לבד בלי עזרה מאף אחד.

תדאג להזמין גם את הכבלים עוד כמה דולרים בודדים ויהיה לך ראש שקט.

עוד דבר אחד, לפני הפירוק של הגג הקיים תבדוק מה מצב המסגרת של החלון האחורי אולי זקוקה להחלפה (אני את שלי שיפצתי לבד).

כמו כן בדוק את מהלך הסגירה והפתיחה של הגג ייתכן והבולמים (יש אחד בכל צד) עייפים ושווה לך כבר להחליף בזמן פירוק הגג.

בגולף יש בין הגג החיצוני לפנימי בידוד עשוי שערות בתוך שק, השק נוטה להיהרס עם הזמן ואז השערות מתפוררות, קח גם את זה בחשבון ואם יש צורך ייתכן ותצטרך לתפור שק חדש או לפחות לתקן את הקיים.

זהו בהצלחה.

מאחר ואני כבר עם זקן ארוך מהגולף קבריו' שלי, אשמח לייעץ לך בכל שאלה, אז אל תהסס:wink:

עוד דבר אחרון, אין יותר טיפים עד שלא נראה תמונות:shock::-P

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

תתחדש ותהנה מהמכונית.

מערכת ההזרקה של הגולף היא מערכת מכנית K של בוש.

זו מעכת מאוד פשוטה, ומאוד אמינה, כל עוד לא מטפלים אצל חאפרים.

אני נוסע עם מערכת זהה בסאאב שלי כמעט 600,000 ק"מ, והפעם האחרונה שביצעתי כוון כלשהו היתה לפני כ 400,000 ק"מ.

בהסבה לקרבורטור איבדת לפחות 20% מהמונט של המנוע בסל"ד שמתחת ל 2,500, ומכאן ההרגשה של הנסיעה האיטית שאתה מתאר. יתרה מכך, בכוון נכון של מערכת ההזרקה, בוודאי עם הבנזין דהיום, זיהום האוויר נמוך בהרבבבבבה מהקרבורטור.

שבת שלום,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
תתחדש ותהנה מהמכונית.

מערכת ההזרקה של הגולף היא מערכת מכנית K של בוש.

אני נוסע עם מערכת זהה בסאאב שלי כמעט 600,000 ק"מ, והפעם האחרונה שביצעתי כוון כלשהו היתה לפני כ 400,000 ק"מ.

בהסבה לקרבורטור איבדת לפחות 20% מהמונט של המנוע בסל"ד שמתחת ל 2,500, ומכאן ההרגשה של הנסיעה האיטית שאתה מתאר. יתרה מכך, בכוון נכון של מערכת ההזרקה, בוודאי עם הבנזין דהיום, זיהום האוויר נמוך בהרבבבבבה מהקרבורטור.

שבת שלום,

אורן

אם כל כך אמינה אז למה אצלי הלכו מנוע טורים ומשאבת דלק ??:-(

אכן, אין ספק שהביצועים וזיהום האויר משתפרים פלאים ביחס לקרבורטור.

למיקי, מנוע 1800 אפילו עם גיר אוטומט וקרבורטור לא אמור להיות חלש על האוטו הזה, אמנם שלי הזרקה וגיר רגיל אבל כשהוא תקין הוא טס...

חבר מועדון 13925

פורסם
היי מיקי, ברוך הבא :lol:

אני הזמנתי גג מחו"ל, אל תעיז לעשות טעות ולתת למישהו בארץ לקמבן לך גג:x

תזמין מאיביי ארה"ב המחיר ממש נמוך לא יותר מ 200 דולר בכל צבע שתחפוץ והאיכות מצויינת.

ההרכבה שלו לא מסובכת אתה יכול לעשות זאת לבד, או בעזרת חבר עם ידיים טובות, אני הייתי שמח לעזרה בהרכבה אבל בדיוק אז כל ה"חברים" היו עסוקים ולא יכלו להתפנות:? אז הרכבתי לבד בלי עזרה מאף אחד.

תדאג להזמין גם את הכבלים עוד כמה דולרים בודדים ויהיה לך ראש שקט.

עוד דבר אחד, לפני הפירוק של הגג הקיים תבדוק מה מצב המסגרת של החלון האחורי אולי זקוקה להחלפה (אני את שלי שיפצתי לבד).

כמו כן בדוק את מהלך הסגירה והפתיחה של הגג ייתכן והבולמים (יש אחד בכל צד) עייפים ושווה לך כבר להחליף בזמן פירוק הגג.

בגולף יש בין הגג החיצוני לפנימי בידוד עשוי שערות בתוך שק, השק נוטה להיהרס עם הזמן ואז השערות מתפוררות, קח גם את זה בחשבון ואם יש צורך ייתכן ותצטרך לתפור שק חדש או לפחות לתקן את הקיים.

זהו בהצלחה.

מאחר ואני כבר עם זקן ארוך מהגולף קבריו' שלי, אשמח לייעץ לך בכל שאלה, אז אל תהסס:wink:

עוד דבר אחרון, אין יותר טיפים עד שלא נראה תמונות:shock::-P

תזהר שאני לא אפתח במבצע "אמץ חבר" ותמצא את עצמך נוסע לחיפה... :)

בסה"כ הגג הישן מתוח היטב, אבל כאמור הוא בלוי (לא קרוע ולא דולף) וצריך להחליפו.

יש לי ידיים די טובות, אבל הבעיה האמיתית היא הזמן - שווה לי לשלם אפילו 1000 ש"ח על הרכבה ולא לאבד יום עבודה ובסוף לקלל את עצמי שלא עשיתי עבודה מקצועית - אצל בעל מקצוע יש אחריות לעבודה ותמיד אפשר לאיים בתביעה... אחח, זה טוב להיות עורך-דין מניאק!

לילה טוב

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
תזהר שאני לא אפתח במבצע "אמץ חבר" ותמצא את עצמך נוסע לחיפה... :)

בסה"כ הגג הישן מתוח היטב, אבל כאמור הוא בלוי (לא קרוע ולא דולף) וצריך להחליפו.

יש לי ידיים די טובות, אבל הבעיה האמיתית היא הזמן - שווה לי לשלם אפילו 1000 ש"ח על הרכבה ולא לאבד יום עבודה ובסוף לקלל את עצמי שלא עשיתי עבודה מקצועית - אצל בעל מקצוע יש אחריות לעבודה ותמיד אפשר לאיים בתביעה... אחח, זה טוב להיות עורך-דין מניאק!

לילה טוב

אין לי בעיה עם אמץ חבר, אבל הנסיעה תצטרך להיות דרומה:wink:

העניין עם בעל מקצוע היא שהוא לא באמת מומחה לפולקסואגן ..

חבר מועדון 13925

פורסם

מאוד פשוטה, ומאוד אמינה :lol::-D:-D

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לכל המלעיזים - קבלו באהבה...

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

• אחראי פורום
פורסם

ראיתי אותה ביד2 לאחרונה, נראית מעולה!

תתחדש!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אין לי בעיה עם אמץ חבר, אבל הנסיעה תצטרך להיות דרומה:wink:

העניין עם בעל מקצוע היא שהוא לא באמת מומחה לפולקסואגן ..

ואני כן? יש סיכוי שבעל מקצוע כבר "התגלח" על הגולף של מישהו אחר. אני, לעומץ זאת, אפשל על זו שלי...

• תוכן חדש...