Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה כלים , קליבר בוקסות ראצ'ט , מפתחות שצברו קצת כתמי חלודה ואני רוצה לצחצח אותם מבלי לפגוע בגימור

או כמה שפחות.

פורסם

מטלית עם WD אמורה לנקות את החלודה, כל עוד היא לא עמוקה,

אני בדר"כ משאיר את הכלים שלי מרוחים בשמן (בגלל שאני לא מנקה אחרי העבודה:lol:) וכך הם נשמרים ולא צוברים חלודה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

wd40 רסס

תן לחומר קצת לעבוד.

עם צמר פלדה שפשף היטב. השרה שוב בWD40

וחזור על התהליך

בסיום ..תמיד השאר את הכלים עם מעט שמן

WD40 הוא מעט נדיף

כך שמקצועית קנה שמן מעט עמיד ואיכותי יותר ושמן את כל הכלים

הנל" ישמש אותך לאפליקציות רבות בכל מקום

GUY

פורסם

אם אתה מעונין בשיטה של עצלנים, כלומר טבילה ושטיפה, עליך לפנות לחומר ששמו הוא חומצה מלחית. אפשר לקנות בחנויות טמבור למיניהן ובדרך כלל מוכר כ"מי אש". קיים גם בריכוזים יותר סימפטיים בחומר ניקוי אסלות. שים לב!!

יכול להיות שהחומר יתקוף את ציפוי ההגנה של הכלי (ניקל? כרום?). בדוק לפני העבודה.

עליך לעמוד ליד הדלי שבו תתבצע הפעולה ולאחר מספר שניות למשוך הכלי החוצה ולבדוק. אל תשרה יותר מדי! ככלל, עדיף לעבור עם זה המהול של ניקוי האסלות (או לקנות מרוכז ולמהול כהוגן). עליך להקפיד לעבוד במקום מאוורר, עם הגנה על הגוף ובעיקר על העיניים. תרחיק ילדים מהאיזור.

לאחר מכן שטיפה יסודית במים רותחים (יעזור לייבש את הכלי).

לאחר מכן שימון.

אני כמובן מוריד מעצמי כל אחריות ועליך כל האחריות לביצוע העבודה...

פורסם

כן, ועל זה כבר ענו לך לפני. גש למקום שיש בו מברשת פלדה אופנית, מסתובבת (או עבוד ידנית :cry:, או חבר כזו לדיסק "4.5 שלך או למקדחה), לטש החלודה מהכלי בצירוף של מסיס כלשהו (כפי שציינו לפני - WD40 לדוגמא) - ויאללה.

שים לב: הרכב משקפי מגן בכל פעולה הקשורה למברשות ברזל. אל תגיד "אהה, רק לשניה, לא יקרה לי כלום".

אל תגיד את זה. כבר ראיתי הכל.

עוד משהו: לאחר ניקוי הכלי, שמן מעט בשמן ולעולם אל תשאיר אותו משומן במסיס. רק שמן פשוט ונקי.

פורסם

כל שמן יעשה את העבודה.

אני תמיד מחזיק בבית משמנת גרמנית טובה וממלא בה שמן מנוע פשוט, מהסוג הזול ביותר.

אגב, מה הבעיה של מהירות הדיסק? לא צריכה להיות בעיה. העיקר שהמברשת המסתובבת תוריד את החלודה, לא?

:-D:-D:-D:-D:-D

• תוכן חדש...