Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה מספר חודשים אני בחיפוש אחר cx במצב סביר.

לאחר בירורים החלטתי לקפוץ למוסך לביא בפ"ת לאחר שנתקלתי בכתבה על מר בועז לביא ותמונה של די.אסים מאובקות

נכנסתי לc5 ושמתי פעמיי לפ"ת.

וזה השלל.

הרכב עבר כבר פחחות כל החלקים ישנם .הוא אמור לעבור טסט בימים הקרובים ומשם נמשיך הלאה .

בינתיים התחלתי להזמין ספרות מקצועית ולתרגל מדיטציה על מנת לשמור על שלווה (בכל זאת סיטרואן ישנה...)

אשמח לעזרה ויעוץ .

קצת פרטים:

מנוע 2347 סמ"ק

גיר C-matic (אללה יסתור)

אני אפילו לא זוכר אם יש קרבורטור או הזרקת דלק

אבל החלטתי שהיא תחיה ותחיה בכבוד.

חוץ מזה מצורפת עוד איזה DS משופצת

צילמתי שם עוד כמבה אקס אמים וAMI שמחכה לגאולה.

SANY0081.JPG

SANY0082.JPG

SANY0083.JPG

SANY0084.JPG

SANY0085.JPG

SANY0086.JPG

SANY0087.JPG

SANY0088.JPG

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שלא צילמת את כל הסיטרואנים ששוכבים במוסך שלו (בחצר ובפנים)

יש לו לא מעט דגמים מענינים ונדירים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
צילמתי

אני אעלה את התמונות מחר

אגב לפני מספר חודשים ביקרתי אצלו וכמה שהבנתי ממנו יש מצב למכור את כל הסיטרואנים ששוכבים במוסך שלו למי שרציני באמת

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בהצלחה מכל הלב

אם תצטרך עזרה כתוב לי

בדיאס המערכת החצי אוטומטית מורכבת מאוד, אך לאחר הבנת הרעיון היא די פשוטה לטיפול, ולא מבוססת אלקטרוניקה אלא מכאניקה רבת צנרת הידראולית

בסיאיקס :

היא די פשוטה יחסית... אך משולבת אלקטרוניקה , ועוד אלקטרוניקה משנות ה 70:

בשנת 1970 סיטרואן הוסיפה את האופציה של תיבה החצי אוטומטית בדגמי משפחתיות ומכוניות הסלון, הדגמים: GS ו CX הגיעו עם אפשרות של 3 הילוכים, תיבת ההילוכים החצי-אוטומטית כונתה בשם: "C matic" . השיטה הזאת הייתה פשוטה יותר מאשר השיטה הקודמת-ידית הילוכים המותקנת ברצפה, המופעלת בלחיצה קדימה ולאחור, ומפעילה מתג ושורת מוטות בוררי הילוכים רגילים, היה נוזל המקשר בין ממיר מומנט לצלחת המצמד הרטובה שהיה מנתק ומחבר על ידי שסתום אלקטרוני מבוקר על ידי מתג. תיבת-ההילוכים החצי אוטומטית של סיטרואן נבנתה בתקופה שלא נעשה עדיין שימוש באלקטרוניקה, כל המכלול של בחירת הילוכים התבצע על ידי העברה פשוטה של ידית הילוכים מהילוך אחד להילוך הבא.

http://www.shanescitshed.com/cmatic/cmatic.htm

התמונות המצורפות מראות טיפול ברכיב האלקטרוני.

לגבי ה DS השחורה, ממש קטע מוזר, אני מוכן לשים כסף שהיא היתה לבנה עד לא מזמן. היתה שייכת למישהו שנואש מלטפל בא ובטח מסר/מכר אותה למישהו אחר שהחליט להחליף צבע.

סתם ככה, תנסה לשאול את המוסכניק.

אילן

cmatic1.jpg

evassembly3.jpg

evbatplug2.jpg

evbatplug.jpg

evpistonjam.jpg

evoncar.jpg

evparts3_copy.jpg

פורסם
בהצלחה מכל הלב

אם תצטרך עזרה כתוב לי

בדיאס המערכת החצי אוטומטית מורכבת מאוד, אך לאחר הבנת הרעיון היא די פשוטה לטיפול, ולא מבוססת אלקטרוניקה אלא מכאניקה רבת צנרת הידראולית

בסיאיקס :

היא די פשוטה יחסית... אך משולבת אלקטרוניקה , ועוד אלקטרוניקה משנות ה 70:

בשנת 1970 סיטרואן הוסיפה את האופציה של תיבה החצי אוטומטית בדגמי משפחתיות ומכוניות הסלון, הדגמים: GS ו CX הגיעו עם אפשרות של 3 הילוכים, תיבת ההילוכים החצי-אוטומטית כונתה בשם: "C matic" . השיטה הזאת הייתה פשוטה יותר מאשר השיטה הקודמת-ידית הילוכים המותקנת ברצפה, המופעלת בלחיצה קדימה ולאחור, ומפעילה מתג ושורת מוטות בוררי הילוכים רגילים, היה נוזל המקשר בין ממיר מומנט לצלחת המצמד הרטובה שהיה מנתק ומחבר על ידי שסתום אלקטרוני מבוקר על ידי מתג. תיבת-ההילוכים החצי אוטומטית של סיטרואן נבנתה בתקופה שלא נעשה עדיין שימוש באלקטרוניקה, כל המכלול של בחירת הילוכים התבצע על ידי העברה פשוטה של ידית הילוכים מהילוך אחד להילוך הבא.

http://www.shanescitshed.com/cmatic/cmatic.htm

התמונות המצורפות מראות טיפול ברכיב האלקטרוני.

לגבי ה DS השחורה, ממש קטע מוזר, אני מוכן לשים כסף שהיא היתה לבנה עד לא מזמן. היתה שייכת למישהו שנואש מלטפל בא ובטח מסר/מכר אותה למישהו אחר שהחליט להחליף צבע.

סתם ככה, תנסה לשאול את המוסכניק.

אילן

תודה על המידע.

אגב איפה נמצא המוסך בפ"ת?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

המוסך נמצא ממש צמוד לצומת סגולה.

אם מגיעים מכיוון כפר סבא\הוד השרון לצומת סגולה, ממשיכים ישר בצומת ואחרי 200 מטר בערך בצד ימין נמצא הכניסה למוסך.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תתחדש!

אין פעם שאני לא עובר ליד המוסך הזה ולא גורם להאטה משמעותית של התנועה.

תמיד אני מחפש דרך חלונות הC4 שלי איזו DS{סיטרואן אמיתית} שמציצה מבפנים .

שאני ימצא מספיק אומץ אני יגשים את החלום שאתה כבר הגשמתה

בהצלחה בשיפוץ!

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...