Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בחרתי לפתוח את הטופיק דווקא באספנות בגלל שכאן נמצאים המומחים מספר אחת בכל הנוגע ליבוא חלקים אני מאמין.

אני רוצה ליבא רביעיית מושבים לרכב שלי (פיאט קופה).

כרגע יש ברכב ארבעה מושבים במצב סביר, אבל מצאתי סט באנגליה שנדלקתי עליו ואני מעוניין ליבא אותו.

אין להשיג בארץ סט כזה.

איך מיבאים את המושבים?...אני מנחש שדרך הים (אוניה) עדיף מבחינת מחיר על פני מטוס, כמה בערך אמור לעלות הסיפור?

איך המכס מתמחר את המושבים כאשר הם מגיעים אליו (כאשר אין קבלה על המושבים)?

והאם יש איזה משהו שאני צריך לדעת לפני שאני קונה את המושבים (למשל שהמכס לא יאשר להם להיכנס מסיבה מסוימת וכו'...).

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

לדעתי יעלה לך הון לשלוח אותם לארץ,גם אם המחיר שלהם אטרקטיבי המשלוח יקר בעשרות אחוזים

זאת בהנחה והאדם שתקנה ממנו יסכים לשלוח אותם בכלל ולהתעסק עם כל הכאב ראש הכרוך בכך.

למה לא לשפץ אותם בארץ? יש רפדים טובים שיוכלו לעשות עבודה מעולה בפחות כסף משיעלה לך המשלוח.

פורסם

אני מפחד שרמת העבודה לא תגיע לכך שהמושב יראה בדיוק כמו המושב המקורי.

מה גם שהמושב שלנו, כנראה בגלל השמש היוקדת של הארץ, כאילו התייבש, הוא נוקשה ולא רך כמו שאמור להיות, גם הספוג וגם העור.

הסט השחור זה המושבים שכרגע על הרכב, והמושבים בצבע דבש הם אלה שאני מעוניין ליבא אותם.

אתה חושב שאפשר להגיע לרמת האיכות והיופי (איך שהוא מתוח) של המושב שאני רוצה ליבא ע"י ריפוד בארץ?

IMG_3675.JPG

IMG_3677.JPG

!Bm3)pBwBWk~$(KGrHqQH-C4EtsPT+F9zBLhPZKDVtg~~_12.jpg

!Bm3)jkQ!Wk~$(KGrHqYH-E!EtsPoFF-iBLhPYnnypw~~_12.jpg

פורסם

לדעתי שווה לך להריץ חיפוש על אוטו אלגנס

ממליצים עליהם רבות בפורום,אומרים שהם ממש אמנים בעור ומייצרים כיסוי עור שנראים כאילו יצאו מהמפעל.

פורסם

בשיפוץ וריפוד מושבים הדבר הכי חשוב הוא מצב הכסא עצמו, האם יש בו שקיעות, שפשופים גסים בצד, וכו'. אם הכסא שלם וטוב מהבחינה הזו, שווה לעשות את העבודה על הכסא שכבר יש לך.

אני מזדהה אתך מאוד כי רציתי ואני עדיין רוצה לקנות ולהביא לכאן מושבי רקארו משומשים. חפרתי את העולם, ואכן באנגליה יש את המציאות הכי טובות מהבחינה הזו.

רק מה, המוכרים בדרך כלל רוצים "פיק אפ אונלי" ולא משתפים פעולה מעבר לזה. מאחר וצריך לארוז את המושבים בכדי לשלוח אותם שיתוף הפעולה של המוכר חשוב מאוד.

כבר יצא שקניתי פעם זוג רקארו ב 60 פאונד, וקיבלתי מחיר להובלה מחברת שילוח. הם הזהירו אותי מראש שהסוכנים באנגליה לא אמינים, ואכן המחיר קפץ פתאום לרמה לא הגיונית בעליל. לא זוכר את המספרים (למרות שאולי אמצא את המייל איפשהו אם תרצה מאוד) אבל זה כבר לא השתלם בשום צורה, מה עוד שהובלה יבשתית בכל אירופה גם היא צרה צרורה ולכן צריך לחפש ולקנות ממישהו שנמצא באיזור הגיאוגרפי של המשלח.

אוטו אלגנס אכן מעולים, ראיתי עבודה נהדרת שלהם. יש עוד רפד שעובד ברמה שמתקרבת אליהם, ראיתי עבודה שלו בלקסוס קופה, והוא זול בהרבה. אם תרצה אני אברר לך גם את זה.

בעיקרון, מה שאני הייתי עושה ומה שרוב האספנים הרציניים עושים הוא לקנות את סט הריפודים בחו"ל, להביא אותו לארץ ולעשות כאן רק את ההלבשה של הריפוד על המושב, שוב בהנחה שהמושב במצב טוב. כך תקבל את האיכות הטובה ביותר במחיר הסביר ביותר בלי בעיות של משלוח.

תעשה חיפוש קצר ותמצא המון חברות שמייצרות ריפודים מדוייקים לפי הספציפיקציה המקורית של היצרן. אם הרכב שלך יובא לארה"ב יהיה לך קל למצא כאלה.

בהצלחה

איתן

פורסם

תודה רבה איתן,

בן דוד שלי גר ליד הבחור שמוכר את הסט ויוכל לאסוף לי את הסט ולארוז, אז זה לא בעיה עם המוכר.

אני אשמח אם תברר לי על הבחור שריפד את הלקסוס.

נראה לך שזה יוכל להגיע לרמה של המושבים בצבע דבש שהעליתי?

איך זה הולך עם הריפודים המדוייקים לפי הספציפיקציה, הם שולחים את הריפוד ואתה הולך לרפד שיתפור לך את זה?

כמה חברת השילוח רצו ממך בעבור שליחת 2 הכיסאות בזמנו?

פורסם

המושבים שלך ניראים במצב ממש טוב, למה לא לחדש את העור הקיים ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=238273&highlight=%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9+%D7%A2%D7%95%D7%A8+%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99

היה פעם בחור שפרסם חברה שבבעלותו שמבצעת שיפוצים למושבים הקיימים ע"י חידוש העור, היו תמונות של העבודה שלו וזה נראה כמו חדש,

אני אחפש ואעלה לכאן.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

http://www.clean-tech.co.il/site/detail/departAlbum/albumPic.asp?depart_id=65874&category_id=38291

הראשון שמצאתי בגוגל.

תשווה עלות של שיפוץ הקיים בארץ לעומת ייבוא, ואל תשכח שצריך לשלם על ייבוא גם מכס וזה הרבה כאב ראש.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אברר לך על הרפד כמו שביקשת.

בינתיים, ריפוד ע"פ ספציפיקציה הוא לא רק החומר, הכוונה לעור או חומר אחר שבא כבר תפור מוכן ומדויק לכסא שלך, כל מה שנותר הוא להלביש אותו על הבסיס ויש לך כסא מקורי ומושלם.

אם יש לך את האופציה שמישהו יקח ויארוז את הכסאות, זה מפשט מאוד את הענינים. אפשר לקחת אותם ולחפש בנחת חברת הובלה. יש לא מעט קונטיינרים וחברות הובלה שיוצאים מאנגליה לארץ, והמשלוח הימי עצמו אם מביאים אותו למחסן של המשלח ארוז הוא ממש לא יקר. אם קרוב המשפחה שלך גר בקהילה יהודית זה עוד יותר קל כי בירור לא מסובך במיוחד ימצא מישהו שמתעסק במשלוח חפצים לארץ, והוא יוכל אפילו לצרף את זה לקונטיינר שמישהו אחר שולח בו דברים, כגון תושבים חוזרים וכו'.

בנוגע לשאלה של רמת הריפוד בארץ לעומת המקורי, התשובה ברוב המקרים היא לא. נכון שיש כאן התקדמות עצומה טחברה כמו אוטו אלגנס מגיעה קרוב מאוד, אבל עדיין אם מה שיש הוא מקורי ובמצב מושלם, קשה מאוד להגיע לרמת שלמות כזו ובטח במחיר שפוי.

פורסם

אנגליה זה מצויין, דבר עם רמי (0545933558 ), הוא הביא לי בזמנו סעפת פליטה מיוחדת לקליאו וראיתי שהוא הביא גם למישהו סלון עור. הוא יבואן מנועים/גירים ולכן כל חודש חודשיים הוא מביא מכולה מאנגליה. אתה פשוט שולח את החלק למחסן מסוים באנגליה והוא דואג לכל הבלאגן של שחרור מהמכס וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה רבה לכולם, אתם ממש עוזרים לי!

אלעד, אני אדבר עם רמי, תודה רבה!

נקמיצ'י- במידה והמושבים יוזמנו הם באים עם דיפוני הדלתות, ובנוסף אני אעשה אצל רפד שטיח חדש לרכב כמו בתמונה בדיוק.

אופיר, עבודות חידוש העור נראות מצוין, במידה ולא יסתדר עם המשלוח אני בטוח אלך לעשות חידוש של הנוכחיים, אני מאוד אוהב את המושבי "דבש", זה נותן לאוטו מראה מאוד יוקרתי ונעים לעין לעומת השחור כרגע, אבל אם לא יסתדר אני כנראה אחדש את השחורים.

אני אפרסם עידכונים בהמשך!

ד"א מישהו מכיר חברת שילוח בתוך אנגליה?..אני מעדיף לא להטריח את בן דוד שלי גם בלאסוף, לארוז ולהוריד את זה בקונטיינר.

הייתי מעדיף לשלם עוד כמה גרושים כדי שתבוא חברה אולי אפילו תארוז ותוריד את המושבים בקונטיינר.

אז אם מישהו עשה פעם דבר כזה, אני אשמח לקבל חו"ד לגבי חברות שעושות דברים כאלו.

פורסם

הבאתי כמה חלקים גדולים \ כבדים מאוד \ יקרים דרך USHOPS

אני מאוד ממליץ עליהם - המשלוח הימי מאוד זול [ואני מדבר על מאוד מאוד זול] ותשלום המכס נעשה דרכם.

אגב, לפיאט קופה ספציפית - אפשר למצא בקלות סלון מעור בצבע קאמל אם תחפש בפירוקיות סלון של אלפא ותעשה התאמות.

נסה את האחים יזדי - אתה עלול להיות מופתע.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יונתן, לטעמי - אין כל קשר בין שילוב הגוונים (צהוב/פנים קאמל) וזה די מזעזע.

רפד את שלך מחדש (בשחור) ותן בטאצ' עם תפירה אדומה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• אחראי פורום
פורסם

גם לדעתי השילוב של שחור עם צהוב יותר מוצלח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...