Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח שרשור חדש במטרה להגיע למקורות חדשים שייבאו רכב אספנות בשלושת החודשים האחרונים (ולא להיבלע בתגובה מספר 200 באחד השרשורים הקיימים בנושא).

הכתבה בגלובס נמצאת בשלבי גיבוש אחרונים - יש כבר מספיק מידע ומקורות בשביל לצאת בפרסום, ואתמול גם הופנו שאלות נוקבות בעניין לרשות המיסים. ולמרות זאת, כל סיפור נוסף יחזק את הטענה ויגביר את האפקט.

אני מחפש סיפורים נוספים של נפגעי זלטין שיסכימו לחשוף מסמכים - חשבונית קנייה בחו"ל מול שומה בלתי פרופורציונאלית בישראל, בצירוף תמונה של הרכב שתמחיש את האבסורד. מי שלא ירצה להיחשף בשמו המלא - נוכל לציין רק ראשי תיבות או את שמו הפרטי.

כמו כן אני מחפש עדות של מישהו שייבא רכב אספנות לפני הגל הנוכחי, כלומר לפני נובמבר - ושיוכל להעיד שבמקרה שלו המכס קיבל את החשבונית המקורית מחו"ל ושהמס חושב בהתאם.

מסיפורי החברים עולה תמונה של עושק, ואת המגמה הזו אנו מנסים לבלום לפני שתשתרש. לא מדובר כאן ביומרה לשנות את החוק, אלא לעמוד על כך שהמכס יפעל על פי החוק הקיים - לא דרישה מוגזמת למדינה שרוצה להיות נורמלית. מעצר של כמה חשודים בהונאה אינו מצדיק הפיכת החריג לכלל ויציאה מכלל הנחה שכולם רמאים עד שיוכח אחרת.

מצד שני ולמען ההגינות - אם מישהו יודע שדווקא זלטין בדר"כ בסדר ופשוט אלו שמרוצים מהשומה שותקים בצד - אנא שיאמר זאת.

תודה מראש לפונים (אפשר כמובן בהודעה פרטית, או ישירות למייל שלי - [email protected]).

כשהכתבה תתפרסם אשים לינק בפורום.

רון פז

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

רון היי

לדעתי מי שמסתיר מידע כזה שיכול להועיל לחברים עושה טעות

מחר אני מגיש את הערעור שלי למכס,הכנתי לך תיק מסמכים מסודר לצורך עבודתך בנושא

כל החומר יועבר אליך

בהצלחה לכולם

דני

מירוצי מכוניות

פורסם
רון שמח שאתה מרים את הכפפה. אדבר איתך מחר.

רון שלום,

אשמח לסייע ככל שניתן ולהעיד על הפעמיים בהן ייבאתי רכב והחשבונית בהחלט נלקחה בחשבון ויותר מזה.

בנוסף, אני ממתין לתשובה לפנייתי בכתב לבעלי התפקידים הבכירים ברשות המסים בעניין זה תוך הדגשת ההיבטים המשפטיים של סוגיה הזו ואעדכן כאשר זו תגיע.

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

רון שלום,

אשמח לסייע ככל שניתן ולהעיד על הפעמיים בהן ייבאתי רכב והחשבונית בהחלט נלקחה בחשבון ויותר מזה.

בנוסף, אני ממתין לתשובה לפנייתי בכתב לבעלי התפקידים הבכירים ברשות המסים בעניין זה תוך הדגשת ההיבטים המשפטיים של סוגיה הזו ואעדכן כאשר זו תגיע.

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

• תוכן חדש...