Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה על גריטה(?) בערוץ 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וששששבת שלום

בחדשות ערוץ 10 היה פרומו לכתבה שתשודר אחרי הפרסומות

משמיעה בחצי אוזן ומצפייה נראה לי שמדובר על גריטת רכבים ישנים והקשר בין הבעלים לרכבם

שווה צפייה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני גרטתי השבוע את רכבי, עם כמה שהוא ישן ו"מעפן" ולא שווה כסף הפרידה הייתה נורא קשה, אפילו הפקידות בקבלה של המגרש שואלות עם הספקתי להיפרד מהרכב, רכב אשר יהיה יש לו אישיות וקשה להיפרד ממנו בעיקר כאשר יודעים שהוא הופך לפחית קולה ולא ימשיך לנסוע פשוט אצל מישהו אחר.

פורסם

אין כאן שום צער.

הרכבים שנגרטים הן מכוניות יומיומיות שכבר אינן מבצעות את תפקידן ושבעליהן אינם מסוגלים/רוצים להשקיע את הכסף הדרוש באחזקה השוטפת, ומהוות מפגע על הכביש. אין קשר בינן למכוניות האספנות שאנחנו מטפחים בלי הגיון כלכלי.

לא זלגה לי דמעה גם למראה צערה של אליזבת שאיבדה רכב "אהוב כמו ילד". אהבתה כנראה שווה לא יותר מ 2999 ש"ח, וזה לא כל כך הרבה בשביל אהבה.

נמרוד

פורסם

אני חושב שזה בכל זאת מצער, יש המון חלקים שקשה להשיג שרבים מאיתנו היינו קונים,

לפחות אם היו מאפשרים קניית חלקים לפני הגריטה זה היה חצי נחמה, אתם תראו בעוד כ-5-10 שנים אנשים יתחילו להצטער, מה שכן לא ישארו בארץ רכבי אספנות משנות ה-80 שהיה עשור עם רכבים מאוד מעניינים.

לי יש אחת, דייהטסו שרייד 88 טורבו ללא טורבו :|.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מי, שמכר את האוטו שלו לגריטה- שלא יבכה ש"קשה להפרד"- נו, באמת, כמו שאמרו כאן כבר- האהבה שווה יותר מ-3000 ש"ח שהם קיבלו! :? ואני מסכים עם אופיר- בעוד כמה שנים כל האספנים, שאוהבים רכב "עממי" נשלם את המחיר, כי לא יהיו לא רכבים, ולא חלקים בשבילם... :-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לרכבים משנות ה80 יש היום ביקוש גדול, אבל מה נותן לאנשים לקנות רכב ב3000 ש"ח ולגרוס אותו אחר כך?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=46&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=1990&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לשלם 3,000 ש"ח על מכונית שמראש מיועדת לגריטה ?!

לי זה דווקא מזכיר את הבדיחה הנושנה, על חיים ומושיקו שנסעו לתפוח הגדול (ניו יורק, למי שלא הבין) לעשות ביזנס.

בעודם פוסעים בשדרה החמישית, הבחין חיים בערימת צואת כלבים נאה למדי.

שאל את מושיקו אם תמורת 10,000$ יסכים לאכול את הערימה.

מושיקו לא היסס, ניגש לערימה ואכל אותה בתיאבון.

כמובן שבאותו רגע ניפרד חיים מ 100 שטרות ירקרקים, וזוג אנשי העסקים המשיכו הלאה.

לא הרחק משם ניצבה לה תלולית נאה שכלב השאיר אחריו, ומיד שאל מושיקו את חיים אם יסכים לאכול אותה תמורת 10,000$.

הלז לא חשב הרבה, סתם את אפו ובלע אותה בשקיקה רבה.

המשיכו הלאה, ומושיקו שאל את חיים את שאלת המחץ - " שנינו אכלנו חרא ולא הרווחנו ולו אף סנט אחד".

אז חיים ענה לו - "העיקר גילגלנו מחזור של 20,000$"...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המפרסמים ביד 2 מעוניינים לרכוש רכב ישן במחיר 1500-2200 ש"ח ולהזדכות עליו ב 3000. כלומר לעשות רווח על חשבונם של אנשים שלא מודעים לתקנה החדשה או לא מעוניינים להתעסק בפרוצדורה הכרוכה בכך.

פורסם

חברים,

זו הייתה הוולבו שלי (264 GLE)!

קניתי אותה מאדם מבוגר בב- 1999 (יד ראשונה),

שיפצתי אותה בכ- 20,000 ש"ח,

צבע כללי , פלסטיקים, גריל, פנסים, גנטים, מנועים + מגבים לפנסים, בקליטים, ידיות, כיסאות, מגיני בוץ ....

והכי כואב, המראות היו חשמליות ( ממתכת), כל מראה עלתה כ- 1,200 ש"ח והן היו הזוג האחרון שנותר במחסנים בשבדיה.

קנה אותה ממני איזה בחור ב - 2001 ועכשיו ....

אם הייתי יודע הייתי משלם לו כפליים! אל אבל אל תגרטו מכוניות מיוחדות... שמישהו מהפורום ינסה למצוא 264... אחחחחחחחחח

פורסם
המפרסמים ביד 2 מעוניינים לרכוש רכב ישן במחיר 1500-2200 ש"ח ולהזדכות עליו ב 3000. כלומר לעשות רווח על חשבונם של אנשים שלא מודעים לתקנה החדשה או לא מעוניינים להתעסק בפרוצדורה הכרוכה בכך.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=46&SubModelID=425&FromYear=&UntilYear=1990&Auto=-1&fromPrice=2500&untilPrice=3000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בושה וחרפה,

היום קיבלתי מכתב ממשרד התחבורה, שהרכב שלי מיועד לגריטה. תודה רבה.

רכב אספנות, טסט רצוף ב12 שנים האחרונות לפחות.

אני נעלבתי.

משכנתא זה קל

פורסם
אני חושב שזה בכל זאת מצער, יש המון חלקים שקשה להשיג שרבים מאיתנו היינו קונים,

לפחות אם היו מאפשרים קניית חלקים לפני הגריטה זה היה חצי נחמה, אתם תראו בעוד כ-5-10 שנים אנשים יתחילו להצטער, מה שכן לא ישארו בארץ רכבי אספנות משנות ה-80 שהיה עשור עם רכבים מאוד מעניינים.

לי יש אחת, דייהטסו שרייד 88 טורבו ללא טורבו :|.

לדעתי המכתבים מעידים על הצלחה לא גדלה בגריטה.

רבים מ35000 שנותרו לא ממהרים להחזיר.

יש בינהם רכבים ברמה גבוהה מאוד ושמורים נדיר.

ישארו,אל תדאג ישארו המון משנות ה80 .

אני מכיר אספו שיש לו כבר 9 מכוניות משנות ה80 ,כל אחת פנינה.

גם אם אני אעשה סוויץ' בראש,אקנה אחרת מהסיירה,וסיירה לאיחסון.

בעוד שנתיים היא תיהיה בת 30 .

חלק גדול מהציבור לא מעניין אותו רכב אספנות,המגבלה 7-9 בבוקר בעייתית.

ולהשקיע כספים בשיקום מסיבי,או יבוא יקר מחו"ל ,זה לא תמיד לעניין.

אמר כאן מישהו שאספנות זה לא כלכלי,לכן אין עוסקים רבים בתחום,למעט האוהבים.

בכל מקרה המכתבים מרמזים שאין בהלה לגרוט.

פורסם

אני לא קיבלתי מכתבים, מה זה ההפליה הזו?!:lol: (אני פשוט מחכה לפניה האישית, ע"מ לשלוח להם תשובה מנומקת, המסבירה, לאן הם יכולים לדחוף את ה-3000 אלף שלהם!:wink::-P:lol::twisted: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...