Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע אתמול הודעה ממועדון ה5 שמי שרוצה יכול להעביר פרטים של רכבו לצורך תערוכת אוטומוטר בפסח

תמורת תצוגת הרכב יקבל כל אחד 300 ש"ח

עם כל הכבוד למארגני התערוכה אשר עושים מיליוני שקלים על התערוכה (בדוק) הגיע הזמן שאנו בעלי הרכבים נקבל סכום רציני בגין התצוגה , הרי השקענו עשרות אלפי ואפילו מאות שקלים על שיפוץ הרכב שלא נדבר על הקניה שלו.לא מדובר פה על תרומה לקהילה.

אנו מהווים אטרקציה בתערוכה. אין שום סיבה שיקנו אותנו בעד 40 ליטר דלק.

אני קורא לכל החברים לא הגיש שום רכב עד אשר נקבל מחיר סביר עבור התצוגה מדובר לפחות על 1500 ש"ח ליום מינמום לרכב.

:evil:

משה גולדברג -כידון

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אומנם רכב האספנות שלי עדיין בתהליכי שיפוץ, וגם עדיין איני חבר במועדון ה- 5, אולם הרשה לי להביע דעתי בנושא.

המציגים שמשתתפים בתערוכת אוטומוטור משלמים סכומים של עד עשרות אלפי שקלים עבור מקום להצגה בימי התערוכה, ולאלו יש להוסיף את עלות ההקמה של הדוכן, העסקת עובדים בדוכן/דיילות/כיבוד/חומר פרסומי/תחזוקה וכו'.

החשיבות של השתתפות מועדון ה- 5 באירועים מסוג זה באה לידי ביטוי בחשיפת קהל חובבי הרכב לתרבות האספנות בישראל. חשיפה שמעבר לה עצמה עשויה להביא גם להתעניינות גורמים מסחריים בתחום האספנות (בעקבות תגובות חיוביות של המבקרים) ובהמשך לה מתן תשומת לב לאספני הרכב כלקוחות פוטנציאליים בעלי משקל (חשוב על חברת צמיגים שבעקבות התערוכה תשווק צמיגים במידות חריגות למכוניות אספנות, יבואני בולמי זעזועים, חלפים וכו').

על כן, לעניות דעתי ההזמנה לבוא ולהציג את המכוניות בתערוכה ללא עלות למשתתפים, יש בה חשיבות לקידום הנושא.

כן, גם אם במבט ראשון ושטחי זו "פראיריות". אני לא מכיר מישהו שמשפץ מכונית מתוך ההנחה להרוויח מזה כסף או אפילו כהשקעה עתידית.

זה מסוג האירועים בהם נבחן מועדון ה-5 כגוף בו החברים נרתמים לקידום נושא האספנות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

על מה אתה רוצה 1500 ש"ח ליום?

• הרכב שלך חונה שם במקום לחנות בבית - אין בלאי.
  • אתה מקבל הערכה כבעלים של הרכב וכמובן כחבר מועדון.
  • כמה עולה להשכיר רכב חדיש ליום?

המיני שלי היתה כיומיים ב"אח הגדול" וקיבלתי סכום דומה. כמובן שחשוב לוודא שיש ביטוח לרכבים בארוע.

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

1. מועדון ה5 הוא עמותה ללא כוונת רווח
  2. אתה, כבעלים של רכב אספנות, לא יכול להשתמש ברכבך לפרנסה, ואני בטוח ש99% מבעלי רכבי אספנות לא שיפצו רכבם רק כדי להציג אותו תמורת כסף
  3. אל תדבר בשמם של אחרים. מי זה "אנחנו"? לא רוצה להציג את רכבך? אל תציג! חושב ש300 ש"ח זה נמוך מידי? לא צריך
  4. תיכף יתחיל פה ויכוח מהסרטים... תהנו מהשקט שלפני הסערה
  5. הכותרת שלך כתובה לא נכון. לא התכוונת "שבעלי רכב אספנות יפסיקו להיות פראיירים"?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בעבר (לפני 7 שנים לערך )על כל יום צילום של רכב נתנו 800 ש"ח (הרכב עמד כניצב)

הכסף עזר בהמשך השיפוץ של אותו רכב.

300 ש"ח לא מגלם את השעות שאותו אספן יבריק וינקה את מכוניתו, דלק , הזמן להביא את הרכב להחזירו וכדומה .

זה נראה שכאילו הם מתבססים על יצר הפרסום של אנשים.

פורסם

אני פראייר ידוע....

בשמחה אביא את השועל שלי, אם ירצו אותו, להציגו בכל מקום שהמועדון ביקש.

נכון, השועל לא מבין חוכמות, רק דלק.....ולכן 300 שקל בתלושי דלק, מרגיעים אותו להפליא.

אני בא חינם. לראות, להראות, לשמור, להסביר ולפעמים לתת לשבת ליד ההגה....

כפי שציינתי, אני פראייר ידוע, אבל בכייף. ואם המועדון מרוויח, דיינו. יש יותר כסף לפינוקים קטנים בישיבות הוועד ובאסיפות כלליות...:wink:

הישיבות והאסיפות פתוחות לכלל חברי המועדון. אני אשם שחברי המועדון לא באים לטעום????????:? שלא לדבר על אירועים מעולים ומכובדים, שגם הם עולים לא מעט כסף וזו הדרך שלי לתרום, גם אם איני יכול להיות בין המארגנים. קפיש!?

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

באמת, הגיע הזמן שסמדר תחליף את הבייגלה והדיאט מיץ אשכוליות בישיבת הועד. אולי אז גם הדובר יסתום את הפה... באוכל

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אף אחד לא פראירי של אף אחד

אתה רוצה להציג את הרכב שלך בבקשה נותנים לך 300 שח בתלושי דלק תגיד תודה

אני באופן אישי נרשם לכל ארוע של המועדון ולא מרגיש פראייר אז יש ארועים משמחים ויש ארועים שאתה משמח

כן זאת חגיגה אני מוכן להיות פראייר ושהמארגנים יבחרו ברכב שלי .

מצד שני זה אולי מחזק את קופת המועדון :)

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

ערב טוב.

מענין כי לאחרונה החלו חברים "חדשים" בפורום, להגיב בנושאים שונים הקשורים - איך לא - למועדון החמש.

כל עוד אותם עלומי שם כותבים דברים כלליים - ניחא.

הבעיה היא שאותם יועצים החלו לעוץ עצות, להכניס דמורליזציה ולנסות לטעת מרדנות בקרב חברים, במילים אחרות - לנהל את המועדון.

הלו? תרגעו.

חברי המועדון, בניגוד לאוכלי חינם למיניהם שרק אוהבים להנות מהישגי המועדון אך מלכלכים עליו בכל רגע אפשרי, נהנים לתת את רכבם לתצוגות השונות. זה עושה להם רק טוב.

לא הכל נמדד בכסף, יש גם מדדים נוספים.חברי מועדון נרשמים לתצוגות, גם ללא תשלום, בכדי לעזור למועדון, שעוזר לחבריו, ובעקיפין גם לאוכלי החינם...

מה לך ולרווח או הפסד של מישהו מחברי המועדון (שאתה אינך נמנה עם חבריו להערכתי),

מה לך להלהיט רוחות, לנסות לגרום לריב בפורום?

לך לך אל המקום ממנו באת, וכתוב בו את הגיגיך. אל תנסה לסכסך בפורום זה.

[גילוי נאות: שלחתי אתמול מייל למועדון על הסכמתי להשתתף בתצוגה החשובה.]

ערב טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
עם כל הכבוד למארגני התערוכה אשר עושים מיליוני שקלים על התערוכה (בדוק)

הנה הישראלי המצוי מרים שוב את הראש!

אל תעשה לי פה ניהול חשבונות בנק של אחרים וכמה הם מרויחים או מפסידים בתערוכה.

מתאים לך? תגיע, תציג ותהנה.

לא מתאים? שב בבית וגם שם, כנראה שתהנה.

אבי, לא יודע אם השם יאמר לך משהוא אבל מדובר באדון הנקרא משה גולדברג.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ערב טוב.

מענין כי לאחרונה החלו חברים "חדשים" בפורום, להגיב בנושאים שונים הקשורים - איך לא - למועדון החמש.

הבעיה היא שאותם יועצים החלו לעוץ עצות, להכניס דמורליזציה ולנסות לטעת מרדנות בקרב חברים, במילים אחרות - לנהל את המועדון.

הלו? תרגעו.

חברי המועדון, בניגוד לאוכלי חינם למיניהם שרק אוהבים להנות מהישגי המועדון אך מלכלכים עליו בכל רגע אפשרי, נהנים לתת את רכבם לתצוגות השונות. זה עושה להם רק טוב.

לא הכל נמדד בכסף, יש גם מדדים נוספים.חברי מועדון נרשמים לתצוגות, גם ללא תשלום, בכדי לעזור למועדון, שעוזר לחבריו, ובעקיפין גם לאוכלי החינם...

מה לך ולרווח או הפסד של מישהו מחברי המועדון (שאתה אינך נמנה עם חבריו להערכתי),

מה לך להלהיט רוחות, לנסות לגרום לריב בפורום?

לך לך אל המקום ממנו באת, וכתוב בו את הגיגיך. אל תנסה לסכסך בפורום זה.

[גילוי נאות: שלחתי אתמול מייל למועדון על הסכמתי להשתתף בתצוגה החשובה.]

ערב טוב

אבי נוף.

אבי, מסכים עם כל מילה !

עדי גולדנברג 13399

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...