Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תצוגת רכבי אספנות באוטומוטור 2010

ravmotorLogo.gif

חוה"מ פסח

גני התערוכה תל אביב

לתצוגת מכוניות בתערוכת אוטומוטור בתוך ביתן סגור, בין התאריכים 30.03.10-03.04.10, חוה"מ פסח, נתבקשנו להציג כ-12 רכבים ייחודיים .

הצבת הרכבים ביום ב' ערב פסח 29.03.10 עד השעה 10:00 בבוקר ופינוי הרכבים ביום שבת, 03.04.10, עם נעילת התערוכה בשעה 21:15.

הרכבים יוצגו בביתן 1 שכולו יהיה לטובת מועדון החמש.

חברים שמעונינים להציג רכבם מתבקשים לפנות בדחיפות למשרד המועדון באימייל/ טלפון לא יאוחר מיום ה' השבוע, 25.02.10- (חובה לשלוח תמונה במייל!)

הרכבים המציגים יחובללו ויהיו תחת השגחת סדרנים ושומרים מרגע הצבתם ובכל שעות פתיחת הביתן למבקרים.

נכון להיום עדיין לא סוכם על אופציה לביטוח מקיף עבור הרכבים ע"י אוטומוטור.

בנוסף, בכוונתנו לדאוג לנציגים מטעם המועדון שיהיו במקום בכל שעות פתיחת התערוכה-חברים המוכנים לשאת בנטל מתבקשים לפנות למשרד המועדון או לאחראים לאירוע.

תמורה בתלושי דלק למציגים תינתן לכל מציג בסך 300 ש"ח ל- 4 ימי תצוגה עבור החזר הוצאות וכרטיס כניסה חינם למציגים לכניסה אחת רגלית לכל אחד מימי התערוכה.

הרכבים לתצוגה יבחרו ע"י מארגני התערוכה.

אחראים לאירוע:

משה מצא, טל' 0522576056

מתניה הלוי, טל' 0524472256

בברכה,

סמדר- מועדון החמש

טל' 037318818

מייל [email protected]

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זה לא אני!

זה יוסי פרנקוס, שהתנדב להיות אחראי ביתן המורשת ההיסטורית/מועדון ה 5...8):mm_yeah:

תודה יוסי, בשם כל אלו מאיתנו שהשאירו את רכביהם לתצוגה מרהיבה.

ואני? בסך הכל סיפקתי לו כמה אמצעים....:snipersmi8-):roll:

אה, כן, אני גם הנהג...:wink:

Photo0804.jpg

Photo0800.jpg

Photo0799.jpg

Photo0803.jpg

Photo0802.jpg

Photo0801.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

שני סרטונים מההכנות אתמול. מתנצל על האיכות - זה מהטלפון.

כמו שרואים, השטיחים עדיין מצופים בניילונים, לא כל המכוניות הוכנסו, והשלטים לא נתלו .

משמאל לימין:

http://www.youtube.com/watch?v=s3Gq3pLm7nM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ומימין לשמאל:

http://www.youtube.com/watch?v=fM0JUkYQJbc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נמרוד

פורסם

בני יקר,

קודם כל חג שמח.

ראיתי את הודעתך הקודמת, חיכיתי לראות מה יוצג בטרם אגיב.

אינני יודע מי בחר את המכוניות, אך אני יכול להתרשם שהבחירה מגוונת למדי ומציגה מכוניות ברמת עניין/קלאסיות מסויימת ומעלה. רנו 15 היא מכונית די חדשה ולא ממש "מאתגרת"(חיפשתי איזשהו ביטוי עדין דיו שיקלע למטרה), בדומה אגב ל-504 שלי או לוולוו של חן. חשוב על כך שהתצוגה מיועדת לקהל הרחב שרובו בור בנושא ולא לנו. אנחנו יודעים כמה אהבה השקעת בשיפוץ המכונית ועד כמה ה-TS שלך נדירה. מר ישראלי, לעומת זאת, יימשך יותר למכוניות האחרות שמוצגות שם.

לכן, עם כל ההבנה על הכעס והמרמור, טייק איט איזי. יכול להיות שהרווחת פחות שריטות על האוטו...

בידידות,

שמרון

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תערוכה מכובדת של מכוניות חברי המועדון.

האם המכוניות מחובללות?על מנת שאחנו יודעים,לא יחושו,לעיתים יישבו על ואו לעיתים בתוך הרכב מי שחלק מאיתנו מורגלים או לא

מי שבא להנות עד הסוף מהתערוכה?

עלו והמשיכו בתצוגות מרשימות שכאלו בעתיד

בידידות

עופר בן צבי

פורסם

חברים יקרים,

עדכון מהשעה האחרונה - התצוגה מרשימה, כך גם אומרים המבקרים הרבים (מאות ואולי אלפים) שעברו,ראו,וממש לא נגעו...

האבטחה ברמה,ואפילו הצלחנו ל"הגניב" שלט של מועדון החמש (תודה לנמרוד...).

הביתן שבו אנו מתארחים קיבל הרבה מאוד תשבוחות, גם מאספנים ותיקים שפקדו את הביתן בשעות הבוקר. אין לי ספק שזהו סטנדרט שונה לגמרי מהתערוכות בהן הצגנו עד כה, וכולי תקווה שהתצוגה תהווה ציון דרך לקראת התצוגות הבאות.

נכון, יש מספר נקודות הטעונות שיפור, אבל זאת - בתערוכה הבאה.

לי נזירי צילמה ואני בטוח שתעלה את התמונות הנפלאות לפורום עוד היום.

תודה מיוחדת לפעילים שהגיעו היום בשעות הבוקר - אריה מזרחי, ראובן נזירי, זמי לוין, רוני רוזנברג וכמובן, אשר על הדוכן, יוסי פרנקוס.

דיווחים נוספים בהמשך,

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תוכן חדש...