Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חידוש הרשיון הקודם שלי (טסט) היה בסוף ספטמבר 2009 - כלומר פיספסתי את התקנות החדשות (טסט פעם בשנה) במספר ימים מועטים...

ממה שהיה כתוב כאן בפורום, הבנתי שאצטרך לעשות את הטסט החצי שנתי (מרץ 2010), ואז שוב את הרישוי השנתי (ספטמבר 2010) ורק אז אהנה מהטסט לשנה (ספטמבר 2011).

היום קיבלתי את חידוש הרשיון (רק לאחר שפניתי למשרד הרישוי שכן הטופס לא הגיע בזמן...) ולהפתעתי הרבה, החידוש הוא עד מרץ 2011 - כלומר, אני כבר נהנה מהתקנות החדשות.

ההפתעה היא, שמועד הרישוי משתנה מהמועד הראשי בספטמבר לחודש מרץ...וזאת בשונה ממה שהיה ניתן להבין מהתקנות ומהפרשניות עד כה.

יום טוב,

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם
חידוש הרשיון הקודם שלי (טסט) היה בסוף ספטמבר 2009 - כלומר פיספסתי את התקנות החדשות (טסט פעם בשנה) במספר ימים מועטים...

ממה שהיה כתוב כאן בפורום, הבנתי שאצטרך לעשות את הטסט החצי שנתי (מרץ 2010), ואז שוב את הרישוי השנתי (ספטמבר 2010) ורק אז אהנה מהטסט לשנה (ספטמבר 2011).

היום קיבלתי את חידוש הרשיון (רק לאחר שפניתי למשרד הרישוי שכן הטופס לא הגיע בזמן...) ולהפתעתי הרבה, החידוש הוא עד מרץ 2011 - כלומר, אני כבר נהנה מהתקנות החדשות.

ההפתעה היא, שמועד הרישוי משתנה מהמועד הראשי בספטמבר לחודש מרץ...וזאת בשונה ממה שהיה ניתן להבין מהתקנות ומהפרשניות עד כה.

יום טוב,

הכול טוב ויפה אבל.........

זה אומר שעדיין תצטרך לבצע את בדיקת החורף דבר שהיה נמנע ממך אם מועד הרישוי היה נשאר בספטמבר

אני בדיוק באותו מצב :cry:

• תוכן חדש...