Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,

יש לי רכב אספנות, הטסט נגמר ב 23/02/2010.

בדרך כלל שולחים את חידוש הרישיון כחודש וחצי לפני המועד, אני לא קיבלתי כלום.

ב 22/01/2010 שילמתי את האגרה באינטרנט. רשום באתר, שהרישיון המשולם צריך להגיע תוך 7 ימים אחרי התשלום.

לא הגיע כלום.

התקשרתי למוקד טלפוני 5678*, אמרו שיתנו הוראה דחופה, ויגיע תוך כמה ימים.

לא הגיע כלום.

לפני שבוע התקשרתי שוב, אותו סיפור, לא הגיע.

הכתובת, שרשומה אצלם, היא הכתובת הנכונה שלי.

מה ניתן לעשות, אין לי כל כך אפשרות לגשת פיזית למשרד הרישוי, בשעות שהם עובדים.

תודה.

פורסם

תזכיר לי מאיפה אתה? -אם קרוב לרשל"צ- גש למכונה בקניון הזהב ותוציא כפל (שיעלה 35 ש"ח נוספים). יש מכונות בעוד מקומות- אך רובן בתוך משרדי הרישוי- מה הטמטום עוד לא הבנתי, אבל זה סגור איתם ביחד... בראשון- זה במקום ציבורי פתוח כל הזמן (כשזה לא נתקע, כמובן...:? ).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תזכיר לי מאיפה אתה? -אם קרוב לרשל"צ- גש למכונה בקניון הזהב ותוציא כפל (שיעלה 35 ש"ח נוספים). יש מכונות בעוד מקומות- אך רובן בתוך משרדי הרישוי- מה הטמטום עוד לא הבנתי, אבל זה סגור איתם ביחד... בראשון- זה במקום ציבורי פתוח כל הזמן (כשזה לא נתקע, כמובן...:? ).

דבר חדש ? רישנומט , מה זאת המכונה הזו?

פורסם

המכשירים עדיין בשלב פיילוט, ברגע שהניסוי יוכתר כהצלחה יפוזרו עוד מכשירים במקומות ציבוריים.

אני הדפסתי כפל רישיון רכב לצורך טסט ומסתבר שהמכשיר מדפיס רק את הרשיון עצמו ללא הדף של יפוי הכוח אם אתה מעוניין שמישהו אחר יעביר את הרכב שלך טסט.:roll:

פורסם
דבר חדש ? רישנומט , מה זאת המכונה הזו?

מתוך אתר משרד התחבורה

• מכונות שירות אוטומטיות להפקת רשיונות נהיגה ורכב
    משרד התחבורה החל להציב עמדות שירות אוטומטיות להפקת רשיונות נהיגה ורכב. הדבר יחסוך הגעה למשרדי הרישוי ועמידה בתור. מכונות השירות מוצבות כיום במשרד הרישוי בחולון, במשרד הרישוי בבאר שבע, במשרד הרישוי בירושלים ובמשרד הרישוי בבני ברק. השימוש במכונות נעשה באמצעות כרטיס אשראי של בעל הרישיון בלבד וזאת בשל הצורך לזהות את בעל הרשיון מול הנתונים הקיימים בחברות האשראי וכדי לאפשר תשלום עבור הרשיונות בו במקום מבלי להזדקק לשירותי בנק הדואר. השירות במכונות אלו מתבצע בעברית וערבית . המידע במכונות מאובטח והשימוש בהן פשוט וקל.
    חשוב לדעת כי במידה וקיימת בעיה רפואית, קנסות או שלילה, לא ניתן לבצע פעולות במכונה ויש לגשת למשרד הרישוי.

פורסם

תודה רבה, לא ידעתי, שמכונות כאלו קיימות.

אני בדיוק מראשון לציון.

גנאדי, אתה במקרה זוכר, באזה קומה או איזור נמצאת המכונה בקניון הזהב?

תודה שוב.

פורסם

אני בדיוק מראשון לציון.

תודה שוב.

זה כנראה בגלל שאינך מופיע למפגש השפלה...:wink::lol::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אני בדיוק מראשון לציון.

תודה שוב.

ממש בכניסה, בשער הפריז (אם אינני טועה, זה השער הראשון), המכונה נימצאת משמאל איך שנכנסים, יש שם הוראות שימוש והכל. רק דבר אחד חשוב- הכרטיס האשראי והרכב חייבים להיות של אותו בן האדם- אחרת המכונה לא מקבלת. בימי חול בכלל צריכה להיות שם בחורה שעוזרת, בשישי ושבת היא מן הסתם לא שם- אבל מכונה אמורה לעבוד, אם לא נתקע המחשב...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הייתי עכשיו בקניון הזהב, אחרי שהתייאשתי מלחפש את המכונה, שאלתי במודיעין, איפו היא.

התשובה - אכן הייתה מכונה, ולפני כמה זמן הוציאו אותה.

באסה.

כנראה הפיילוט הסתיים.

פורסם
זה כנראה בגלל שאינך מופיע למפגש השפלה...:wink::lol::lol:

לפני 3-4 שנים, כשעוד גרתי ליד נתניה, אבי נוף נזף בי קשות, על כך שלא הייתי מגיע למפגשי השרון.:-D

והתשובה היא אותה תשובה, שנתתי לו - אין לי אפשרות להגיע למפגשים ביום ובשעה שהם מתקיימים.

לא יכול לפנות את השעתיים האלו ביום שישי.

פורסם

אנחנו בשפלה, לא "נוזפים"...

אנחנו מקבלים בברכה כל מי שיכול להגיע. אם יצא לך פעם, נשמח להכיר.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
הייתי עכשיו בקניון הזהב, אחרי שהתייאשתי מלחפש את המכונה, שאלתי במודיעין, איפו היא.

התשובה - אכן הייתה מכונה, ולפני כמה זמן הוציאו אותה.

באסה.

כנראה הפיילוט הסתיים.

מה?!:shock: -עד שהיה משהו טוב... מתי הוציאו אותה, לפני פחות מחודש עוד הייתה?:roll:

פורסם

כן, אני כל כך בניתי עליה :-(.

הבחור מהמודיעין בקניון אמר לי, שהוא שמע, שהעבירו אותה לתחנה המרכזית החדשה של רשלא"צ, ואני נסעתי לשם.

אבל הוא לא שמע נכון, ואין בתחנה המרכזית שום מכונה, לפחות לא במקום ציבורי פתוח, שנגיש בשעה 10 בערב.

• תוכן חדש...