Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה זמן לוקח למחשבי בדואר להתעדכן ממחשבי משרד הרישוי ?הרכב עבר טסט יום חמישי ועדיין אי אפשר לעשות העברת בעלות?{אין שיעבודים ועיקולים ואין חסימה במשרד התחבורה}

לעונים מניסיון תודה :shock:

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

פורסם
כמה זמן לוקח למחשבי בדואר להתעדכן ממחשבי משרד הרישוי ?הרכב עבר טסט יום חמישי ועדיין אי אפשר לעשות העברת בעלות?{אין שיעבודים ועיקולים ואין חסימה במשרד התחבורה}

לעונים מניסיון תודה :shock:

לקח לי למעלה משלושה שבועות. 'צטער.

ארז רונן

פורסם

כשרכשתי רכב אספנות ללא טסט לא הייתה כל בעיה בהעברת בעלות.

כשרכשתי רכב שטרם הועבר לסטטוס אספנות והטסט נעשה יום לפני העסקה (וכחלק מתנאיה),לקח מעט מעל לשבועיים עד שהטסט נקלט במחשב וניתן היה לבצע העברת בעלות.

מאד מוזר שבתקופתינו בה כל דבר מוקלד ומופיע תוך שבריר שניה כמעודכן במחשב,לוקח כל כך הרבה זמן לעדכן טסט...

בזמנו ניסיתי לברר מה קורה והבנתי שהבעיה נעוצה בד"כ במכון הרישוי ובמועד העברת הדיווחים (לא יודע אם אכן כך).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

על כל רכב שלא ערך מבחן שנתי מתבצעת חסימה אוטומטית שלא מאפשרת ביצוע העברת בעלות.

אחת ההטבות לרכב אספנות היא שיש אפשרות לבקש מרשות הרישוי ביטול חסימה לשם העברת בעלות ללא מבחן שנתי.

על המוכר לבקש ממשרד הרישוי ביטול חסימה ולאחר מכן להעביר בעלות,לא אמור לקחת הרבה זמן.

התגובה היא מניסיון

בהצלחה

שמעון

פורסם

בתחילת החודש העברתי לסטטוס אספנות, באותו מעמד הוצאתי רשיון חדש ל13 חודש.

למחרת ניגשתי לדואר והעברתי בעלות.

פורסם

רכב אספנות לא חייב רישוי בתוקף כדי להעביר בעלות.

הבעייה היא בפקידה במשרד הרישוי שכנראה שכחה לבטל את החסימה.

גם לי זה קרה ונגשתי למשרד הרישוי ופתרו לי את הבעייה.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

הרכב בן 26 עדיין לא אספנות עבר טסט לפני כמה ימים ועדיין אי אפשר להעביר בעלות

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

פורסם

עדיף שתיגש עם הרישיון והטסט למשרד הרישוי .

לפני חצי שנה רכשתי (והועברה בעלות )לרכב שעבר בירושה ,שנת 88 שלא עשה טסט לפחות 6-9 שנים , וכן ברישיון לא הייתה דרישה למעבדה מוסמכת.

פורסם

אפשר לגשת למכון הרישוי ולבקש ממנו שיקליד במסוף שהרכב עבר טסט - ואז אפשר להעביר בעלות בדואר מיד.

בד"כ מכוני הרישוי לא מקלידים את הטסט למחשב מיד - אלא אחת למס' ימים לוקחים ערימה ומקלידים.

אם מבקשים באופן מיוחד בד"כ הם נענים מיד.

אני דווקא נתקלתי בזה מס' פעמים דווקא עם רכב חדש לגמרי כשרציתי להוציא תו נכה ואמרו לי שהרכב לא מופיע עדיין במחשב כי היבואן לא טרח להקלידו. טלפון למחלקת השירות של היבואן פותר את הבעיה תוך חמש דקות. עם מכוני הרישוי זה צריך להיות אותו דבר.

בהצלחה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לנסיוני בין 10 ימים לשבועיים.

משונה אבל אמיתי.

נבדק יותר מפעם אחת , גם אם מכון הטסטים "שידר" בו ביום.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...