Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 127 1979 טיפולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

שנה עברה מאז סיום השיפוץ וישור הקו לפיאט שלי, בשנה זו היא גמעה כ 2500 ק"מ (כ 10 ק"מ ליום)

חוץ מדלק והוספת שמן מנוע לא נגעתי באוטו בשנה החולפת.

בספר רכב רשום להחליף שמן כל 3000 ק"מ או חצי שנה, פילטר שמן ואוויר כל חצי שנה.

רציתי לשאול מה מומלץ לעשות? מאחר והיום המוצרים שונים / טובים יותר

להחליף שמן? מוגדר 20W50 האם לשים אחר?

פילטר שמן? מסנן אוויר? קבל/פלטינה? רפידות בלימה (דיסקים מלפנים)

האוטו נוסע מצויין, מניע בנגיעה, לא רוצה לעשות משהו שישנה אותו

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

השנה אצלך מאוד קצרה רק 250 יום.

החומרים של היום זה לא החומרים שהיו ב79 ,היום הפלגים יכולים להחזיק גם 15-20 אלף ק"מ ,השמנים יותר איכותים לכן אתה יכול להיות בראש שקט ,ממליץ לך להוציא מדי פעם את הפלגים ולראות מה מצבם אולי יש פיח וגם אז אתה יכול לנקות אותם , שמן ומים מומלץ תמיד לבדוק

בהצלחה ומקווה לראותך גם במפגשים בחיפה

פורסם

כן 250 יום שנסעתי לנקודת האיסוף לעבודה וגם כמה גיחות להרצליה ואיקאה למפגשים (אני ממיתר)

לגבי הטיפול - לא להחליף שמן ופילטרים?

פורסם

אן טעם להחליף פילטר שמן

בהחלט היתי מחליף שמן כי גם כשהו עומד הוא מאבד מתכונותיו

פלגים לפרק ולנקות

פילטר אויר אן צורך

פילטר דלק בדוק אם מלוכלך תחליף אם לא הרווחת 2.5 שקל:wink:

פורסם

לגבי הטיפול - לא להחליף שמן ופילטרים?

גם עם השמנים של היום מומלצת החלפה פעם שנה, לפחות (ללא תלות בקילומטראז'). פילטר שמן זול מאד, והחלפתו קלה - הייתי מחליף גם אותו.

עם פילטר אויר תוכל לחכות עוד. אני גם לא בטוח שכל כך קל למצוא כזה.

עודד

פורסם

רק מילה אחת לגבי "טיפול": הטיפול השנתי/תקופתי לא נועד רק לצורך החלפת הרכיבים שכוווווללללםםם מכירים,כשכבר מפרקים פילטר אויר,כשכבר נשכבים מתחת לרכב כשכבר דוחפים ידיים אל תוך תא המנוע הרי זה הזמן לבדוק גם דברים אחרים חשובים ביותר כגון: כל צינורות הדלק וה"בנדים" שלהם,כל צינורות המים והבנדים שלהם,כל צינורות הבלמים,כל שאר רכיבי מערכת הקירור,הזעות שמן,חיזוק ברגים (בעדינות!),רצועות,גומיות לציריות,רפידות בלם וכיו"ב.

האמן לי,צינור דלק יבש וסדוק,צינור מים כנ"ל,פלאנג' אכול,רצועה בלויה,סתם או ברגים משוחררים וכיו"ב יכולים לגרום נזק נורא לרכב,לך ולפעמים גם לאחרים.

אז פילטר אויר ושמן זה די חשוב,לא פחות חשוב זה לעשות "טיפול מלא" ולוודא ששאר מערכות ורכיבי הרכב תקינים וה"טיפול" הוא ההזדמנות לעשות זאת.

בהצלחה..:-D!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה לכולם

מה לגבי קבל ופלטינה? אני זוכר בתור ילד את אבי מתעסק עם פילר גייג' למרווח תקין אבל לא מבין מה צריך להיות שם

לגבי כל המסביב - במהלך השנה החולפת, החלפתי קלאצ' ומשאבת בלם מרכזית והרכב היה על הליפט ובזמן זה בדקתי הכל

המכונאי - מומחה לפיאט אמר - אין דברים כאלה האוטו חדש!!!

• תוכן חדש...