Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע עבד יפה עגול. עישן מעט בהנעה בעיקר .ולאחר מכן כמעט ולא אכל קצת שמן

בשבת האחרונה במהלך טיול שטח המנוע נחל לזרוק שמן דרך הנשם שנמצא על מכסה השסתומים הצידי בבלוק המנוע

כמו כן יצא עשן לבן ממש כמו מיסוך מהאגזוז נראו סימני מים בשמן קצף לבן והמנוע התחמם

פירקתי את הראש מנוע . לדעתי האטם ראש נראה שעשה את שלו. שפכתי נפט לתוך הצילינדרים לראות אם מחלחל. לאחר כ3 שעות הכל נעלם

מה אתם אומרים ? רינגים ? אוברול? מישהו עזרה דחופה מישהו עם נסיון

פורסם

צילינדר ראשון (מימין) מעבר מים לדחיסה,

ממליץ לך להעביר את ראש המנוע לבדיקה בבית מלאכה מכני מהגוורדייה הותיקה.

ש.ח.ר מנועים ברחוב הירקון בבני ברק (עוזי ושלומי) ממליץ בחום.

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

כבר פרקת אז תבצע ואו תן לבעל מקצוע לבצע אוברול

נדמה לי שבמכליות מיים היו מנועים כאלו שהפעילו את היחידת קרור יכול להיות שבלך לייד צריפין או בזה שלידו יש מנועים כאלו

עופר בן צבי

פורסם

לא הצלחתי להתארגן על סיוע של מישהו שמבין יותר ממני בנושא . לצערי

אז ככה פירקתי את הבוכנות והטלטלים והחלטתי אם כבר פתחתי ראש להחליף רינגים לגרים על הדרך

שיוף קטן של הראש. וגומיות שסתומים בראש . ואם אשיג את החולץ המיוחד נעשה שלייף גם לשסתומי הפליטה בבלוק

זאת כמובן אם לא יהיו הפתעות חדשות בהמשך כמו כן נעשה הורינג לצילינדרים

חברה אין לי נסיון בזה אבל מאחר ואין מישהו שמוכן לסייע אני אנסה להצליח:lol:

פורסם
לא הצלחתי להתארגן על סיוע של מישהו שמבין יותר ממני בנושא . לצערי

אז ככה פירקתי את הבוכנות והטלטלים והחלטתי אם כבר פתחתי ראש להחליף רינגים לגרים על הדרך

שיוף קטן של הראש. וגומיות שסתומים בראש . ואם אשיג את החולץ המיוחד נעשה שלייף גם לשסתומי הפליטה בבלוק

זאת כמובן אם לא יהיו הפתעות חדשות בהמשך כמו כן נעשה הורינג לצילינדרים

חברה אין לי נסיון בזה אבל מאחר ואין מישהו שמוכן לסייע אני אנסה להצליח:lol:

נסה להעזר בחבר ולפרק את המנוע מגוף הרכב,יש צורך לבדוק את הצילינדרים שאיין בהם פגם קרי מדרגה ואו חריץ,פתח את פקקי המיים ובצע ניקיון יסודי עם חומר ממיס שומנים,רק בפרוק המנוע מהרכב תוכל לבצע זאת הגישה שייש כרגע קצת בעיתית נקה הכל ותראה חזותית,להשיג חלקים רינגים עם צריך זה כבר סיפור אחר יכול להיות שבינוביץ תשיג הכל,אך שוב לאחר בדיקה מה מצב הרינגים שעל הבוכנות האם הם אינם שבורים?במקביל תשיג משאבת מיים חדשה וניקוי רדיאטור גם לא יזיק להפך רק יועיל,וכן גם רצועת מנוע חדשה תעזור

בהצלחה

עופר בן צבי

פורסם
נסה להעזר בחבר ולפרק את המנוע מגוף הרכב,יש צורך לבדוק את הצילינדרים שאיין בהם פגם קרי מדרגה ואו חריץ,פתח את פקקי המיים ובצע ניקיון יסודי עם חומר ממיס שומנים,רק בפרוק המנוע מהרכב תוכל לבצע זאת הגישה שייש כרגע קצת בעיתית נקה הכל ותראה חזותית,להשיג חלקים רינגים עם צריך זה כבר סיפור אחר יכול להיות שבינוביץ תשיג הכל,אך שוב לאחר בדיקה מה מצב הרינגים שעל הבוכנות האם הם אינם שבורים?במקביל תשיג משאבת מיים חדשה וניקוי רדיאטור גם לא יזיק להפך רק יועיל,וכן גם רצועת מנוע חדשה תעזור

בהצלחה

הצילינדרים נבדקו ולא נמצא פגם חריץ או מדרגה. לגבי פירוק המנוע מהרכב זאת בעיה כי אין לי את האפשרות לעשות זאת בבית

בתנאים הקיימים

הרינגים אינם שבורים והוזמנו רינגים חדשים מינוביץ וגם מיסבי טלטל

לגבי השאר נראה בהמשך

P2200057.jpg

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה או שאני לא מבין מה אני רואה:) האם השסתומים פליטה ויניקה מתחלקים . ? זאת אומרת אני רואה שסתומים בראש המנוע שסתומים בבלוק.. משהו לא מובן לי אשמח להסבר תודה עידו

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם
פעם ראשונה שאני רואה או שאני לא מבין מה אני רואה:) האם השסתומים פליטה ויניקה מתחלקים . ? זאת אומרת אני רואה שסתומים בראש המנוע שסתומים בבלוק.. משהו לא מובן לי אשמח להסבר תודה עידו

במנועים אלו שסתומי היניקה הם בראש והפליטה הם בבלוק-מעין שדרוג של המנוע השטוח המוכר והטוב.

שיהיה בהצלחה בשיפוץ!שים לב טוב לכיווני ההרכבה של הלאגרים,טלטלים ובוכנות!

פורסם
במנועים אלו שסתומי היניקה הם בראש והפליטה הם בבלוק-מעין שדרוג של המנוע השטוח המוכר והטוב.

שיהיה בהצלחה בשיפוץ!שים לב טוב לכיווני ההרכבה של הלאגרים,טלטלים ובוכנות!

זה בסדר הכל מסומן

פורסם
זה בסדר הכל מסומן
בדקת גם את הגל ארכובה שהכל תקין שם?

תחליף גם מייסבי מנוע אם כבר תבדוק את המעברים של השמן כמו גם אלו של המיים ותנקה טוב טוב פרוק המנוע מהרכב מאפשר עבודה יותר יסודית עליו כמו גם טבילתו של הבלוק בתמיסת מסיר שומנים ממש כמו שעשיתי בלארק,פרוק פקקי המיים והחלפתם בינוביץ בטח תמצא פקקים כאלו,מה מצב השסתומים?מוביליי השסתומים,גומיות השסתומים :)עוד הצעה ידידותית אפשר שאין צורך אך שלייף לצילינדרים אולי כדאי לעשות לא להוריד מידה רק להחליקם יותר,בדוק את משאבת השמן ואת מוט הדיסטרביוטר שמעביר לה את הכוח לעבוד אם יש לך את ספר הרכב של הגיפ זה יכול בהחלט להועיל :)לפחות יהיה לך מיידע על סדר חיזוק הראש מנוע לבלוק כמובן באטם ראש חדש.

בהצלחה

עופר בן צבי

• תוכן חדש...