Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- עקב שבירת מדיד שמן, אני מחפש מדיד חדש, במידה ומישהו יודע איפה ניתן לקנות אשמח לדעת (במידה ויש למישהו אחד מיותר אשמח לקנות) לקדילאק 1966 מנוע .429cu.in. (בחיפושי באינטרנט עדיין לא מצאתי אחד, כמו כן פניתי למספר ספקים ואין להם את המדיד המבוקש).

- בקשת עזרה, אם מישהו (בעל קדילאק עם מנוע זהה) יוכל למדוד את אורך המדיד שלו ולהגיד לי מה אורכו הכללי ומה מרחקי קווי המינימום והמקסימום (על מנת שאוכל למדוד באילתור ולנסוע בינתיים בראש שקט).

ומספר שאלות על הדרך:

- בספר המכונית ממליצים להשתמש בשמן SAE-10W-30 אך בינתיים מכל מכונאי אני שומע שרצויי להשתמש ב-20W50 האם יש חשיבות או שאין הרבה משמעות בין השניים למזג האויר שבארץ ?

- במידות הנוזלים בספר אני רואה שכתוב engine crankcase 4 quarts כלומר קצת פחות מ-4 ליטר, האם זהו לא כמות קטנה מידי למנוע שכזה ? (כלומר אני מבין בזמן החלפת שמן בטיפול צריך להכניס 4 ליטר לאחר ריקון השמן הישן).

פורסם

אתה יכול לברר עם עופר מרונית חלפים אולי יש לו או הוא יכול להזמין לך מארה"ב.

רונית חלפים רחוב ריב"ל 6 ת"א טלפון 03-6874392

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

- במידות הנוזלים בספר אני רואה שכתוב engine crankcase 4 quarts כלומר קצת פחות מ-4 ליטר, האם זהו לא כמות קטנה מידי למנוע שכזה ? (כלומר אני מבין בזמן החלפת שמן בטיפול צריך להכניס 4 ליטר לאחר ריקון השמן הישן).

המעט שאני יכול לתרום לך הוא בעניין כמות שמן המנוע לאחר ריקון השמן הישן: בקדילק שלי נכנסים 6 ליטר שמן, ומדובר במנוע 365CI. קשה להאמין שבמנוע 429CI ייכנס פחות. לגבי מדיד השמן - הכי טוב למצוא מפירוק, ואם לא מצאת אז בטח יש לאחד מהשלושה (דוט קום): Caddy daddy, Cadillac king, Cadillacs only

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

כמות השמן(קדילאק)

אם מחליפים שמן ללא החלפת פילטר שמן 4 קווארט זו הכמות.

אם מחליפים פילטר אזצריך 5 קווארט ואח"כ להפעיל מנוע לתת לו לפעול כמה דקות כדי למלא את הפילטר, לכבות להמתין מספר דקות ולבדוק מפלס שמן. אם יש צורך יש להוסיף. לא טוב למלא יותר מהמקסימום.

המדיד

היכן המדיד הישן שלך? אם יש לך אותו ניתן לשחזר.

אורך המדיד

תמיד אורך המדיד של השני ארוך יותר...

שלמה דן גדרון

פורסם

לצערי המדיד נשבר (אני חושב שחסרים לי כ-5 ס"מ ממנו).

אך בגלל שהמדיד לא מקורי ומאולתר, חשבתי שיהיה יותר חכם למצוא מדיד מקורי או תואם (על מנת שאוכל למוד את רמת השמן מידי פעם).

במידה ומישהו מכיר ישירות (אני זוכר שפגשתי כמה בת"א) בעלי קאדילאק, שאולי לא ראו את בקשתי, לשאול אותם וכך במידה וימצא מדיד תואם יהיה ניתן לדעת בלב שקט שיש את המידה הנכונה.

פורסם

יש לי מדיד למנוע קדילאק בנפח 472 [7,700 סמ"ק].

לדעתי הוא אמור להתאים אבל תבדוק זאת בספרים.

אם הוא מתאים למנוע שלך, תבוא ותיקח.

אלדד - 054-4457656

Cadillac Deville Convertible 1970

2007 Ford Explorer

Chevrolet Suburban K2500 1999

• תוכן חדש...