Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופצייה מספר אחד: לקנות קיט לבד (לא יודע איפה) ולתקן. מישהו יודע עלות משוערת והיכן משיגים?

אופצייה 2: לתת לשיפוץ (גם לזה יש המלצות?) המדביק למשל?

תאימות:האם המשאבה זהה לפיאסטות וכו'?

איך אני יודע אם הקדח תקין? מה בודקים?

ולשאלה.. האם ניתן להרכיב את המשאבה לבד ובאופן הבא? (מי שמבין במכונאות נא לא לרדת עלי...:wink:).

כדי למנוע היתכנות של אוויר במערכת אבצע מילוי של שמן עד שהשמן יוצא משני הפתחים (אני מוציא מהן קשיות שקופות ורואה שהשמן יוצא נקי) ואז חיבור לפיטמות שמלאות כבר בשמן (בשלב זה יטפטף שמן מהפתחים).

אם בכל זאת בזמו סגירה יווצרו בועיות האם הבועיות יעלו למעלה מהצינורית למיכל השמן ויצטרפו לכיס האוויר שגם ככה שם (כידוע, הבועיות עולות למעלה לא?)?

אני מבין שאם זה לא ילך עלי לבצע ניקוז עם עוזר שיתן לחץ (פימפום) ע"י לחיצה מהפדל. אם כך הוא הדבר איך מומלץ לבצע זאת?

תודה ושבת שלום.

פורסם

המשאבה נוזלת מאחר והגומייה הפנימית נקרעה.

בכל מקרה צריך לבצע החלקה (אונינג) של פני השטח בצילינדר המשאבה, ובמקרים קשים יותר חריטה פנימית והגדלת הגומייה האוטמת.

המלצה אישית - תן לבעל מקצוע מיומן לטפל בנושא, בבטיחות לא משחקים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ומי בעל המקצוע?

שלום.

העכביש קיבל סקילרוזה אים הגיל?

שכחתה מי בעל מיקצוע?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

העכביש קיבל סקילרוזה אים הגיל?

שכחתה מי בעל מיקצוע?

בברכה בני ל.

התייחסתי להוא שמשפץ את המשאבות. כמו ההוא שמשפץ קרבורטורים וכמו ההוא שמשפץ אלטרנטורים.:wink:

פורסם
אני ממליץ בחום על כפיר בלמים מתל אביב.

ירון מאיר

מצטרף בחום רב להמלצה , שרות מעולה וכמובן מקצועיות

רח טברסקי 4 ת"א טל 03-5622544

פורסם
תודה על ההמלצות.

ומה לגבי ההתקנה? מה הפרוצדורה? האם מה שרשמתי הגיוני?

אל תיתן את המשאבה לשיפוץ. תן למוסך שיעשה את זה-האחריות לכל העבןדה הזאת היא שלו.

אל תתעסק בשום אופן עם חלקים בטיחותיים אם אתה לא מכונאי מורשה.ו

• תוכן חדש...