Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צינוק הקורבטים בברוקלין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי אכן מיותר. מה הטעם ? כולן מאובקות... מיעוטן צריכות צבע...ויש בינהן כאלו בעלות רישוי תקף שנוסעות ?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

כואב הלב על כמות כזאת גדולה של רכבים שעומדים ככה סתם.

אני דווקא ההיתי מאוד רוצה לשם את היד על איזו C2 כן זאת האדומה מ63 8).

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

זה ממש מעצבן שאי אפשר להשאיר מכונית בחניון בלי שמישהו מפרסם כאן את מיקומה.... מחר אני צריך למצוא מקום חניה חדש

שלמה דן גדרון

פורסם

מרתק!

למי שלא קרא את ההסברים, מדובר באוסף של 36 קורבטים (אחת לכל שנה 1953 עד 1988 ) השייכות לפיטר מקס.

פיטר מקס פינקלשטיין נולד בברלין, ברח עם משפחתו לסין בזמן מלחמת העולם השניה, וב 1948 עלו לארץ. הם גרו שנתיים בחיפה (ומכאן כנראה הקשר לגדרון :wink: ), ואח"כ ירדו לארה"ב.

המכוניות הן חלק מפרוייקט שלא מומש, בו הוא תכנן לצבוע אותן בסגנונו היחודי. זו הסיבה שמודבקות עליהן דוגמאות צבע עם תכנית הצביעה:

5040Dsc00474.jpg

הוא קנה אותן ב 1990 בחצי מליון דולר, אבל התלהבותו מהעניין ירדה. המכוניות הוחנו בחניון בית הדפוס של עיתון שבינתיים נסגר, והפך לפרוייקט מגורים יוקרתי. העניין התפרסם כשהדיירים החדשים התעצבנו שחסר להם חניה...האבק ע"פ הכתוב הוא שטחי לחלוטין, והמכוניות במצב מושלם. חלקן אפילו עם הצמיגים המקוריים עדיין.

תודה על הסיפור הנהדר!

נמרוד

פורסם

תחשבו מה יקרה במידה ומישהו יקנה את כל המכוניות האלה וירצה להביא אותם לארץ .עזבו שהמכס יקרוב והשמאי יקרוס כמה מכס ישלמו עלהם? והכי מצחיק שהקונה יגיד שקנה הכל בשבילו לא למסחר

פורסם

ד"ר רחמימוב - תודה עבור התרגום.

ממחר בבוקר אני אהיה יותר נחמד לעו"ד גדרון, ואפילו אברך אותו לשלום ואתעניין בשלומו לכשאפגוש אותו מפעם לפעם.

בכל זאת - לך תדע...

פורסם

ממחר בבוקר אני אהיה יותר נחמד לעו"ד גדרון, ואפילו אברך אותו לשלום ואתעניין בשלומו לכשאפגוש אותו מפעם לפעם.

בכל זאת - לך תדע...

אני גם אהיה יותר נחמד :wink:

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...