Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוכר ביטל מכירה באי ביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקניתי ממנו כמה דברים והעברתי תשלום דרך הבנק

סיכמתי איתו על משלוח של עוד כמה פריטים אתמול והיום כמה דקות לפני סיום המכרז הוא ביטל את המכרז או שהוא הוריד אותי לא יודע איך אפשר לעשות את זה יש לי אישור על הגשת הצעה

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280463247309&ssPageName=ADME:B:BCA:DE:1123

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280464269368&ssPageName=ADME:B:BCA:DE:1123

המוכר עם משוב חיובי 100%

וקיבלתי מאיביי את מייל הבא

Dear eBay Community Member,

The bid that you entered for the item (280463247309) has been cancelled. You can view the reason provided for the cancellation by selecting the (bid history) link from the individual item page.

Please be cautious if you are contacted about purchasing this item after the bid has been cancelled and as always avoid paying for your eBay item using instant wire transfer services through Western Union or MoneyGram as these payment methods are unsafe when paying someone you do

בנוסף יש לי זכיה אצלו מלפני שבוע שעוד לא שילמתי אני חושש שהוא לא ישלח את החלקים שקניתי ושילמתי

מצד שני אני חייב לשלם

מה עושים?

בתודה אריה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

יש כל מיני סיבות לביטול מכרז.

על פניו לא נראה לי שמדובר בהונאה.

צור קשר עם המוכר לבירור סיבת הביטול.

כשאתה מעביר כסף דרך הבנק זה בעצם אומר שהמוכר מרמה את אי ביי כי הוא צריך לשלם להם אחוז מסויים מסכום המכירה.

אם לא תקבל את החלקים שהזמנת תוך שבוע שבועיים תתלונן באי ביי.

לגבי מה שזכית ולא שילמת - אם אתה חושש, שלם דרך PayPal - כך כספך יהיה מוגן.

(אם אינך יודע איך לעשות זאת אשמח לסייע בידך)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש כל מיני סיבות לביטול מכרז.

על פניו לא נראה לי שמדובר בהונאה.

צור קשר עם המוכר לבירור סיבת הביטול.

כשאתה מעביר כסף דרך הבנק זה בעצם אומר שהמוכר מרמה את אי ביי כי הוא צריך לשלם להם אחוז מסויים מסכום המכירה.

אם לא תקבל את החלקים שהזמנת תוך שבוע שבועיים תתלונן באי ביי.

לגבי מה שזכית ולא שילמת - אם אתה חושש, שלם דרך PayPal - כך כספך יהיה מוגן.

(אם אינך יודע איך לעשות זאת אשמח לסייע בידך)

הוא לא מקבל תשלום פיפאל

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אני באמת חושב שגם אם זאת מציאה

התשלום הבטוח ביותר בעולם זהPAY PAL

אתה פשוט מוגן!

בכל מקרה נסה לברר מול המוכר ותגיעו להסכמה או פתרון בנושא.

פורסם
הוא לא מקבל תשלום פיפאל

האם מדובר באיביי גרמניה?

כי בד"כ בגרמניה מאוד נהוג העברה בנקאית.

אני ביטלתי עסקה אחרי שזכיתי בה כשגיליתי כמה אמור לגבות ממני הבנק רק כדי להעביר את הכסף:x

התנצלתי יפה וביטלתי את העסקה מול המוכר.

בכל מקרה אני לא הייתי בתרגש מביטול עסקה, בד"כ מה שקורה הוא שמישהו יוצר קשר עם המוכר ומציע לו מחיר גבוה לקניה מחוץ לאיביי ואז זכותו של המוכר לבטל את המכרז לפני שהוא נגמר.

זה לא אומר כלום לגבי עסקאות קודמות שכבר ביצעת אצלו.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

זאת אכן זכותו של המוכר לבטל את האוקשן לפני הסוף, קורה לא מעט, ואין מה להתרגש.

בנוגע להעברה בנקאית מול פיי פאל, מסורבל הרבה יותר ויש עמלה, אבל הכסף שלך מוגן באותה מידה בדיוק.

• תוכן חדש...