Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 2007 בזמן שהייתי בארה"ב יצא לי להיות באיזה איזור של עשירים שנקרא paloz verdes והוא נמצא ליד לונג ביץ בקליפורניה.

באחת החניות היתה מכונית שהסבה את תשומת לבי אז צילמתי.

בבית שבו ביקרתי סופר לי שהרכב הזה שייך למעצב רכב שהיה גר שם, יתכן שהוא עיצב את הרכב הזה! בכל מקרה, בעלת הבית הראתה לי קלסר ענק עם מלא תמונות של מכוניות שהוא צייר, מסוג הדברים האלה שאם הייתי לוקח את זה ומפרסם ב EBAY יתכן שהייתי הופך למיליונר, כל כך חבל שבאותה תקופה עוד לא הייתי כל כך "בקטע" ולא חשבתי לבקש את זה\ לצלם את זה\ לשאול יותר שאלות.

בכל אופן, זה הרכב, מישהו מזהה ויודע לספר את הסיפור שלו?

P1010569.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

חבל שאין עוד זוויות צילום של הרכב, זה נראה לי כמו דיאבלו ישנה.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

רמז: זה kit car.

תמונה אחרי זאתי כבר תחשוף את השם.

P1010570a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
אולי דלוריאן ???

הפנסים של דלוריאן חשופים (לא נפתחים)

ניחוש פרוע - איזה בודי קיט על מרכב של חיפושית??

בברכה!

יונתן.

פורסם

לא דלוריאן.

עוד רמז: לפי המידע המועט באינטרנט הדגם הזה יוצר החל משנת 76 ויש לו שתי גרסאות, הגרסא שצלמתי כנראה המתקדמת יותר.

ארז

פורסם
לא דלוריאן.

עוד רמז: לפי המידע המועט באינטרנט הדגם הזה יוצר החל משנת 76 ויש לו שתי גרסאות, הגרסא שצלמתי כנראה המתקדמת יותר.

ארז, זו לא איזה סובארו הזויה, נכון??

(איכשו אצלך הכל קשור למותג היפני... :roll:)

בברכה!

יונתן.

פורסם

זה יושב על שילדה של פולקסווגן

ואפשר לראות את המתלה האחורי

המסומן בחץ

P1010569.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אין לי מושג בקשר לשלדה.

מחקתי את השם:

P1010568a.jpg

ארז

פורסם

טוב, אז לרכב קוראים aztec7.

זה המידע שמצאתי עליו באינטרנט:

http://www.fiberfabaztec7.com/

http://jalopnik.com/121456/the-fiberfab-aztec-7

הרכב נבנה ע"י סדנה בשם Fiberfab שמתמחה בבניית kit cars בין השנים 76-83.

מישהו מכיר את הסדנה הזאת ואת הסיפור מאחורי האוטו?

P1010568a.jpg

ארז

• תוכן חדש...