Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני גר במרכז איפה הכי סביר שהמנוע ישבוק חיים? ברור שברמת הגולן...חוק מרפי בפעולה.

מאחר וכך אני מחפש אופציה לגרירה למרכז, אם מישהו מכיר גרר זול או כל שיטה אחרת להובלת הרכב אשמח לשמוע על זה.

חוץ מזה, מאחר ואפשר לגרור כמה רכבים על גרר אחד, אשמח למצא שותפים לגרירה. מי שאולי מצא רכב אספנות בגולן וחיפש אופציה איך להביא אותו למרכז, או מכל סיבה אחרת, אשמח אם נעשה את זה ביחד.

יום טוב

איתן

פורסם

איזה רכב ? מה קרה למנוע ? האם אפשרי תיקון במקום ? אתה מוזמן לפנות בפרטי להתיעצות , ו/או לגרר .

אודי.

פורסם
אם אני גר במרכז איפה הכי סביר שהמנוע ישבוק חיים? ברור שברמת הגולן...חוק מרפי בפעולה.

מאחר וכך אני מחפש אופציה לגרירה למרכז, אם מישהו מכיר גרר זול או כל שיטה אחרת להובלת הרכב אשמח לשמוע על זה.

חוץ מזה, מאחר ואפשר לגרור כמה רכבים על גרר אחד, אשמח למצא שותפים לגרירה. מי שאולי מצא רכב אספנות בגולן וחיפש אופציה איך להביא אותו למרכז, או מכל סיבה אחרת, אשמח אם נעשה את זה ביחד.

יום טוב

איתן

אני גר בצפון , אומנם אני לא מכונאי ,אבל במידה ותצטרך עזרה כלשהי פנה אלי חופשי יש לי מספיק כלים לעזור לך .

בכל מקרה אני מכיר גרריסט שנוסע תמיד למרכז תנסה לדבר איתו 0502525111

אל תשכח לעדכן

פורסם

רנו...

דיברתי עם הגרריסט, לא רצה לתת מחיר ואמר שאם יהיה משהו הוא יחזור אלי, כך שאני עדיין מחפש...למי שיש המלצות, הארות והערות, מוזמן בשמחה.

• תוכן חדש...