Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו הרכב השני בחודש האחרון מדגם גולף קבריולט שנגנב.

לפני כשבועיים הובא לידיעתי על גניבת גולף קבריולט מודל 89.

השבוע נגנב לחבר מבת ים גולף קבריולט לבנה מודל 1992 הרכב היה מועמד לשיפוץ ומספרו הוא 12-038-07

כל מי ששומע על חלקים או שמע/ראה או שיש לו אינפורמציה כל שהיא אני יותר מאשמח לשמוע.

תודה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

נמצאה האבידה.

הרכב נמצא באחד הרחובות הסמוכים, כנראה שמי שניסה התייאש בדרך.

סוף טוב הכל טוב, לא פורקו חלקים, לפחות לא ממראה ראשון.

:lol:

חבר מועדון 13925

פורסם

מעניין מאוד:

לפני כשבועיים הובא לידיעתי על גניבת גולף קבריולט מודל 89.

וגם:

השבוע נגנב לחבר מבת ים גולף קבריולט לבנה מודל 1992

וגם:

חבר מועדון 13925

.

האם יש קשר?

:wink:

נמרוד

פורסם

שמח לשמוע שנימצאה :-D

מקרה אמיתי במשפחה

היה לאבי בעבר אסקורט דור ראשון, היה לרכב בעיות להניע ורק אבא שלי היה מצליח להניע אותו מכה ראשונה,

יום אחד אבא מגיע לחניה ולא מוצא את האוטו, כמובן שהבין שהוא ניגנב ויצא לחפש אותו ברחוב אולי מי יודע הגנבים לא הצליחו להניע אותו,

לקראת סוף הרחוב אבי פוגש שכן שגנבו לו את ה-BMW והחנו לו בחניה את האסקורט שלנו :lol:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מעניין מאוד:

וגם:

וגם:

האם יש קשר?

:wink:

נמרוד

בטח שיש קשר, כולן אצלי בחניה:-P

כבר כתבתי שאני מחפש חלקים, לא?

חבר מועדון 13925

פורסם

אכן זה היה מהיר!

החבר התקשר אלי לספר לי, אמרתי לו שדבר ראשון נפרסם בפורום אבל בגלל מצב הרכב יכול להיות שהרכב נתקע או ננטש בסביבה וכדאי שיסע לחפש כי כבר קרו מקרים כאלו בעבר.

אכן החיפוש הצליח והרכב נמצא בהמשך הרחוב נטוש, מיותר לציין שהרכב ללא טסט וללא ביטוח:roll:

ועוד סיפור אמיתי, חבר עם סובארו ממוגנת באזעקת ביפר, החנה את הרכב ויצא לבית סמוך, כשיצא אחרי חצי שעה הוא לא מצא את הרכב, חיפוש מהיר בשכונה גילה את הרכב בסמטא צדדית, מסתבר שניתוק הדלק ע"י האזעקה עבד למרות שהצליחו לנטרל את האזעקה כדי שלא תצפצף ותתריע בשלט...

אז עוד מקרה הסתיים בשלום אבל אני כבר החלטתי ליצוק אוזן בטון בחניה ולקשור את הרכב עם שרשרת:lol:

חבר מועדון 13925

פורסם
רכב שעומד אפשר לפרק את חוט ההצתה הראשי ולשמור בבית.

הכי טוב - הגה . כמו מיסטר בין :lol:.

עכשיו ברצינות : כשרואים מבחוץ שאין הגה ,לא מנסים אפילו לפרוץ דלת,מכסה מנוע ,ובכך נחסך נזק בנוסף לגניבה.

פורסם
רכב שעומד אפשר לפרק את חוט ההצתה הראשי ולשמור בבית.

אני לא חושב שזה יעזור, אם תבדוק את הכיסים של triumph תמצא לפחות כמה סוגים של חוטי הצתה ראשיים...:-)

בטח שיש קשר, כולן אצלי בחניה:-P

כבר כתבתי שאני מחפש חלקים, לא?

ארז רונן

פורסם

עוד סיפור בסגנון: לחבר (ליתר דיוק- עד כמה, שאני זוכר- לבן שלו) גנבו קטנוע, ג'וירייד או משהו. בקיצור- כמה שבועות (אני חושב) אחר כך מצאו אותו ביפו...קשור לעמוד! גנב לא רק, שגנב אותו- מרוב חוצפתו הוא השתמש בו, ועוד קשר עם המנעול שלו, כדי שאחרים לא יגנבו!:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
... גנב לא רק, שגנב אותו- מרוב חוצפתו הוא השתמש בו, ועוד קשר עם המנעול שלו, כדי שאחרים לא יגנבו!:shock:

גנב משכיל המכיר את הפתגם "הגונב מגנב, פטור" ודואג לאינטרסים שלו. צריך היה להשאר בתצפית ולתפוס את הנבל.

ארז רונן

• תוכן חדש...