Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אמנם עדיין לא אספנות אבל בכל זאת..

קצת על הרכב:

אצלי קרוב לשנתיים,במהלכן הוחלפו :

בוקסות לפוליריתאן (כל הרכב),בולמים לקוני צהובים,שופצו קליפרים קדמיים+אחוריים + בוצעה הסבה לבלמים כפולים מקדימה (גם על הגיר וגם על הגלגל תוך כדי שימוש בחלקים מ33),הוחלף רדיאטור לחדש.

כמובן בוצע גם טיימינג ועוד כל מיני דברים ששכחתי.

בתוכנית : פחחות וצבע מהיסוד,מעבר לגיר של 145,סידור החשמל ברכב,התקנת חלונות חשמל,אזעקה ונעילה מרכזית,מערכת סטריאו,מיזוג אויר,ריפוד כללי,חידוש ג'אנטים,הכהיה של החלונות האחוריים ועוד כל מיני דברים שאני אזכר בהם בהמשך.

כמה תמונות של הרכב לאחר שנשלפו המנוע והגיר ממתין לתחילת עבודה.

אני אשדתל לעדכן מדי שבוע.

צפייה מהנה והערות יתקבלו בברכה.

כמו כן,אני בחיפוש נואש אחר פגוש קדמי חדש(או משומש במצב חדש),וגומיות לקורות שבין החלונות האחוריים לקדמיים וגומיוות לחלונות (אלו שבין הדלת לחלון כשהוא יורד).

כל היודע דבר מוזמן ליצור איתי קשר.

יורי.

P1030155.JPG

P1030156.JPG

P1030161.JPG

P1030163.JPG

P1030164.jpg

P1030167.JPG

P1030169.JPG

P1030171.JPG

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

אמנם עדיין לא אספנות אבל בכל זאת.. רכב שאני אוהב לאהוב, בידיים נכונות הוא מדהים!

קצת על הרכב:

אצלי קרוב לשנתיים,במהלכן הוחלפו :

בוקסות לפוליריתאן (כל הרכב),בולמים לקוני צהובים,שופצו קליפרים קדמיים+אחוריים + בוצעה הסבה לבלמים כפולים מקדימה (גם על הגיר וגם על הגלגל תוך כדי שימוש בחלקים מ33),הוחלף רדיאטור לחדש. מצויין, מי שמתחיל ממערכת הבולמים ומהבלמים נחשב לפחות לפחות בעיניי לרציני!

כמובן בוצע גם טיימינג ועוד כל מיני דברים ששכחתי.

בתוכנית : פחחות וצבע מהיסוד,מעבר לגיר של 145,סידור החשמל ברכב,התקנת חלונות חשמל,אזעקה ונעילה מרכזית,מערכת סטריאו,מיזוג אויר,ריפוד כללי,חידוש ג'אנטים,הכהיה של החלונות האחוריים ועוד כל מיני דברים שאני אזכר בהם בהמשך.

פחחות-נצל זאת לחיזוקי שילדה במיוחד באזור הבולמים והמשולשים.

חלונות-עזוב כפי שהם, ופתח לך עד כמה שאפשר שדה ראייה, חלונות כההים משדרים מסר הפוך מרוח האלפא!

ריפוד-תשתדל להישאר צמוד למקור, וזכור האלפא רכב ספורט, וזאת צריכה להיות רוח השיפוץ!

גיר-הייתי חושב פעם נוספת במידה והגיר המקורי תקין, למרות האגדות שנקשרו ל-145 לדעתי המקורי מתאים יותר.

כמה תמונות של הרכב לאחר שנשלפו המנוע והגיר ממתין לתחילת עבודה.

אני אשדתל לעדכן מדי שבוע.

צפייה מהנה והערות יתקבלו בברכה.

כמו כן,אני בחיפוש נואש אחר פגוש קדמי חדש(או משומש במצב חדש),וגומיות לקורות שבין החלונות האחוריים לקדמיים וגומיוות לחלונות (אלו שבין הדלת לחלון כשהוא יורד).

כל היודע דבר מוזמן ליצור איתי קשר.

יורי.

בהצלחה יורי - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יפה לראות רכב כזה (אחד האהובים עליי בכל הזמנים) מקבל שיפוץ.

מספר שאלות - מה מיוחד בגיר של אלפא 145 ? זה לא אותו דבר כמו ב 33 ובספרינט המאוחרת (זו בלי ברקסים ביציאה מהגיר) ?

פגוש הוא בעיה רצינית, אתה מכיר את איציק מבית דגן ? אולי תשאל אם יש לו מקור. אחרת הייתי הולך על בניה עצמית מפיברגלאס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לגבי החלונות - קיבלתי ואני אשקול מחדש.

לגבי הריפוד - אין להשיג בארץ את הבד עם המשבצות הירוקות,מה גם שבוא ונודה בזה הוא די מכוער.

לכן חוץ מעובדת היותו מקורי,אין שום סיבה להשאיר אותו ועם כל הצער שבדבר הוא יאלץ לפנות את מקומו לעור.

בגלל זה גם ההגה יוחלף להגה יותר קטן (המקורי ענק ולא נוח בכלל)

לגבי הגיר - אין שום דבר מיוחד בגיר של ה145 מלבד העובדה שהוא חדש יותר לכן המהלך ידית בו יותר קצר,הוא לא חורק

ואפשר להפוך באמצעותו את הספידומטר לאלקטרוני (כמה בעיות היו לי עם החלזון המכני המעפן של הסוד - שלא נדע).

הגיר המקורי בגדול תקין,אבל סובל מהמחלות הידועות ולמען האמת נמאס לי להעביר לראשון דרך השני ולרוורס דרך הרביעי.

הגיר של ה33 סובל גם מבעית הסנכרונים העדינים והחריקות והוא גם יותר ארוך ואני מחפש גיר יותר קצר כי רוב הנסיעות שלי הן עירוניות גם ככה.

גם הברקסים שבגיר הם רעיון נחמד אבל בפועל לא עובדים ולא מחזיקים את הבלם יד כמו שצריך.

באמצעות קליפרים של 145 לגלגלים האחוריים אני אוכל גם להתאים את הבלם יד בצורה נורמלית במקום ש"יפעל" על הקדמיים.

ואת איציק בטוח מכיר,הוא מתחזק לי את הרכב מיום הקניה ואני מתייעץ איתו לגבי הכל.

פורסם

האלפא הכי אהובה ויפה בעיניי,

בהצלחה בשיפוץ ומקווה שלא תתייאש באמצע בגלל חוסר בחלקים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אם זכרוני לא מטעה אותי,אז לוולוצ'ה אמורים להיות להיות טמבונים ממתכת

והוולוצ'ה יוצרה עד שנת 83 (שהוולוצ'ה היא בעצם אלפא סוד קופה)

אתה בטוח ששלך וולוצ'ה,אולי מדובר בספרינט תילתן ירוק ?

פורסם
אחת המכוניות היפות בעולם. כל הכבוד!

???

merc_300sl_gullwing.jpg&usg=AFQjCNH8I3D-wK9NDyvClzlhMhhVEW3x9Q

fs_ar_giulia_1600_spider_frontansicht.jpg&usg=AFQjCNGnQH3_4gDtmcPMKYPQqt006Iv1MQ

old-alfa.jpg&usg=AFQjCNELK96AQu2w6ltx8t2Mz_sbcbbU0Q

3215809847_2e6202f68c.jpg&usg=AFQjCNGj2HuGAUMTcCK5SjLebS-m6P-iZA

1957_Alfa_Romeo_Giulietta_Spider_Vintage_Racecar_Front_1.jpg&usg=AFQjCNFzOS37AxPSdNGfFK48Zh8VRz26Lg

1935tipoc2.jpg&usg=AFQjCNEfOHZ3r25q-y1m4vPyv20Ud36Gkw

3974097360_eeb779c0f7_o.jpg&usg=AFQjCNG8GxUyiJPXX7Bb-TdqzFJd_tk00g

black-alfa-1a.jpg&usg=AFQjCNG6QnOpPvQwDMIaVPOyu5KAFKMl_A

האלפא יפה, אבל יש יפות ממנה! רק כמה תיזכורות קטנות....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
האלפא יפה, אבל יש יפות ממנה! רק כמה תיזכורות קטנות....רן

על טעם וריח...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

לדעתי אין בארץ אלפאסוד ספרינט, הדור שיוצר עד 1983 במצב נסיעה.

היא אמורה להראות ככה:

alfasud_sprint-L.jpg

והיא זהה לסוד - צלחות בלם קדמיות צמודות לגיר שבלם החניה עובד עליהן, 4 דיסקים וכד'.

מה שיש לפותח השרשור זו ספרינט תלתן ירוק מוקדמת (מודל 1984-1985 בארץ) שיותר דומה לסוד מאשר ל 33, עם הזמן הספרינט קיבלה יותר מכללים מהאלפא 33. וולוצ'ה זו רמת איבזור ככל הידוע לי.

ולפותח השרשור : זה מה שרצית ?

http://cgi.ebay.co.uk/alfasud-sprint,cloverleaf,veloce,right-door-pillar-trim_W0QQitemZ260533741322QQcmdZViewItemQQimsxq20100107?IMSfp=TL100107213002r20945

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אין גומיה שמסביב לפלסטיק של העמוד,הוא מתחבר ישירות על העמוד

שלח תמונה של הדברים שאתה צריך ואני מאמין שאוכל לעזור לך,יש לי במחסן הרבה חלקים של ספרינט (מכנים ופלסטיקה)

• אחראי פורום
פורסם

יורי,

בהצלחה! כל הכבוד שאתה משקיע בה ככה.

איפה השגת את מיכל העיבוי החדש והיפה הזה?! :yum: שלי כבר אטום לגמרי מרוב ליכלוך.

מעניין לגבי הגיר. גם אצלי הוא תקין אבל מסורבל ובעל הילוך ראשון קצר מדי.

וכנ"ל לגבי החילזון שירקתי דם (וגם איציק) עד שהוא הורכב כמו שצריך.

יש מקום על הגיר הזה להלביש את הבלמים (כמו גיר של 33)?

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...