Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס-מס קניה

בני ל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כאשר היתי בפעם האחרונה אצל חברינו ושותפינו לכיס אנשי המכס המנוולים התעוררה אצלי שאלה.

כאשר הסברתי למוכס{לא שלא ידע חלילה} שחלק שנרכש מארץ היצור של אותו חלק , למשל קניתי חלקים לרולס-רויס שלי מהחברה באנגליה, התעורר ויכוח כי טענתי שאין מכס {ואני צודק} אחרי ויכוח ועלק טלפונים בחוסר ברירה הסכים איתי

אבל מיד תחף את כול היד שלו לתוך הכיס שלי עמוק עמוק וחייב אותי מס-קניה בגובה 45%

לדעתי אשכרה עבד עלי בעינים!!!

איך אני יכול לברר או לדעת איך וכמה מחיבים מס-קניה בלי מס אוונטה.

למה יש לי הרגשה שעובדי המכס מקבלים % מהגביה כי אחרת לא היו אולי מתנהגים בצורה שהם מתנהגים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תאמין לי בני, יצא לי להזמין פעם או פעמיים מחו"ל וגם יצא לי פעם או פעמיים לעצור לביקור אצל אנשי המכס ואני עד היום לא מבין את החוק כי כל פעם אני משלם משהו אחר וכל פעם הם עובדים בצורה אחרת.

אני כבר אמרתי את זה אבל רק שתדעו שלמכס אין שיטת עבודה קבועה והם גם בעצמם לא מבינים את החוק, שלא נדבר על כל שהם אנשים מאוד "נחמדים" אבל זה כבר לפעם אחרת.

אסף.

פורסם

לפי אתר רשות המיסים, מס הקנייה על חלקי חילוף לרכב הוא 19.2%. על זה יש להוסיף מע"מ של 16%, ובסה"כ 38.3%.

מי שמייבא חלפים שלא מצפון אמריקה או מאירופה, משלם גם מכס של 6%, ובסך הכל 46.6% לכל היותר.

לקחו מכם יותר? שיסבירו למה ויפרטו את החישוב.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
לפי אתר רשות המיסים, מס הקנייה על חלקי חילוף לרכב הוא 19.2%. על זה יש להוסיף מע"מ של 16%, ובסה"כ 38.3%.

מי שמייבא חלפים שלא מצפון אמריקה או מאירופה, משלם גם מכס של 6%, ובסך הכל 46.6% לכל היותר.

לקחו מכם יותר? שיסבירו למה ויפרטו את החישוב.

קדילאק,יש חדש בעינין הכתבה בעיתון בעינין גזילת המכס שמשתוללת סביב רכבי האספנות?האם גם סביב יבוא חלקי חילוף גונבים אותנו? מצפים לכתבה עם סכין מנתחים וללא כפפות.

פורסם
קדילאק,יש חדש בעינין הכתבה בעיתון בעינין גזילת המכס שמשתוללת סביב רכבי האספנות?האם גם סביב יבוא חלקי חילוף גונבים אותנו? מצפים לכתבה עם סכין מנתחים וללא כפפות.

אין חומרים מבוססים לכתבה. כל הפניות שלי בפורום - גם הפתוחות וגם ההודעות האישיות - לא הניבו אספן אחד שמוכן לדבר לציטוט, אפילו בלי אזכור שמו. יש שני נגזלים שמסרו לי פרטים וביקשו שאמתין עד שישחררו את הרכב, ולא חזרו אלי.

אי אפשר לכתוב בהתבסס על שמועות, אם יש עדויות - פנו אלי בבקשה בפרטי ואטפל בזה ברצינות.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
אין חומרים מבוססים לכתבה. כל הפניות שלי בפורום - גם הפתוחות וגם ההודעות האישיות - לא הניבו אספן אחד שמוכן לדבר לציטוט, אפילו בלי אזכור שמו. יש שני נגזלים שמסרו לי פרטים וביקשו שאמתין עד שישחררו את הרכב, ולא חזרו אלי.

אי אפשר לכתוב בהתבסס על שמועות, אם יש עדויות - פנו אלי בבקשה בפרטי ואטפל בזה ברצינות.

קדילאק, הסר דאגה מלבך אנחנו קבוצה של 7 בעלי רכבי אספנות שנמצאים בתהליך היבוא של רכבינו.אנחנו נמצאים בשלבים שונים של התהליך.אני מתחיב שבמידה וכל אחד מאיתנו יפגע,וללא קשר לפעילותינו המשפטית נפנה בשמחה אליך,וזאת כדי למנוע מאחרים להיפגע.כפי שבעצמך אמרת עד שלא נפגע אין על מה להלין.

פורסם

שלום.

מיכיון שלא קיבלתי הסבר מספק פניתי לשלטונות המכס.

אני מצרף לכם את התגובה שקיבלתי.

לדעתי זה חמור מאוד כי אנשי המכס ביד אליהוא יודעים את החוק ורק מחפשים לזיין אותנו .

כאשר חיב אותי במס קניה 45% אמרתי למוכס לא יתכן אתה טועה והתשובה שלו היתה זה מה יש.

אז חברה לא לשתוק ואם אתם חושבים שמזיינים אותכם תקימו בלי בושה צעקות ותעשו באלגן וזה עובד.

בברכה בני ל.

לכבודלוי בניהגיע תשובה לפניה מס' 137794הנדון: מס קניה

לכבוד

מר בני לוי

א.נ.,

לבקשתך הריני להודיעך כי שיעור מס הקניה על חלקי חילוף לרכב הוא, כיום, 12% מהמחיר הסיטוני כמשמעותו

בחוק מס קניה (טובין ושירותים), התשיב - 1952.

בכבוד רב

מאיר אביבי

מס קניה ומעמ תא

טלפון: 03-6369437

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מי קובע מה המחיר הסיטונאי ?

אם אין מחיר שוק כי החלק נדיר לפי מה קובעים ?

האם אתה מתכוון לבקש החזר ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...