Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבואי למשרד הרישוי ע"מ לשנות לרכב סטטוס לאספנות, האם רישיון הרכב חייב להיות בתוקף ו\או עם טסט בתוקף ?

לרכב פג הרישיון (נגמר הטסט) בינואר 2009 ומאז לא נעשה איתו דבר. כעת אני רוצה לרשום אותו כרכב אספנות, האם אפשר לגשת ולשנות סטטוס או שנדרשות ממני פעולות נוספות טרם לכך? (לשלם את האגרות שהצטברו או אפילו להעביר אותו טסט במכון לפני השינוי) ?

תודה מראש :-)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
כעת אני רוצה לרשום אותו כרכב אספנות, האם אפשר לגשת ולשנות סטטוס או שנדרשות ממני פעולות נוספות טרם לכך?

תשקול את צעדך, ובמידה ותחליט על סטאטוס אספונות לא תוכל לחזור בך!

לכן ,אני מציע לך ללכת על האופציה השניה - "רכב חשפנות" , היא הרבה יותר נפוצה היום.

לגבי פעולות נוספות, דבר איתי ואני כבר אסביר לך.

א.

פורסם

תודה רבה, זה מה שחשבתי אבל אחרי וויכוח עם 2 פקידות ב"רישוי-פון" כבר הייתי מוכן ללכת לשלם את האגרות שהצטברו.

ביום ראשון אגש למשרד הרישוי לשינוי סטאטוס :mm_yeah:

תשקול את צעדך, ובמידה ותחליט על סטאטוס אספונות לא תוכל לחזור בך!

לכן ,אני מציע לך ללכת על האופציה השניה - "רכב חשפנות" , היא הרבה יותר נפוצה היום.

לגבי פעולות נוספות, דבר איתי ואני כבר אסביר לך.

א.

בהחלט אופציה מעניינת, אך מה עושים אם הרכב מיועד לשמש את האישה? :lol:

פורסם
תודה רבה, זה מה שחשבתי אבל אחרי וויכוח עם 2 פקידות ב"רישוי-פון" כבר הייתי מוכן ללכת לשלם את האגרות שהצטברו.

ביום ראשון אגש למשרד הרישוי לשינוי סטאטוס :mm_yeah:

? :lol:

ב"רישוי פון" יושבות לא פקידות, אלא סטודנטיות חיילות משוחררות בעבודה מועדפת או משהו כזה, שאין להן לא מושג, ולא יכולת לעשות כלום! ממש ככה! ושמו אותן שם אך ורק ע"מ "להשתיק" את הציבור, יעני "יש מענה טלפוני במשרד הרישוי"! כבר עדיף היה "פעם", כאשר התקשרת ישר למשרדי הרישוי, לקח שעות להשיג אותם, אבל לפחות ענו פקידים "אמיתיים", שיכלו וידעו לעשות משהו באמת, כמובן, אם רצו! שוב- ל"רישויפון" אין לא ידע ולא יכולת גישה למשהו מעבר לשלוח כפל רישיון בתוקף שאבד ודברים בסגנון. לא מעבר לזה!:? אז, אל תנסו לאתגר אותם- הם פשוט לא יכולים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה צודק ב-100%.

העניין הוא שאותה סטודנטית מקריאה לי מהמחשב שאני חייב רישיון בתוקף בטרם שינוי סטאטוס וזה גם מה שרשום באתר הממשלתי של משרד הרישוי.

בכל אופן זה כבר לא משנה, השבוע אגש פיזית למשרד הרישוי ואסדר את העניין.

פורסם

אני לא יודע, מה ומאיפה היא מקיראה- לדעתי היא בכלל הקריאה משהו כללי, שקשור לרכבים, העניין הוא הב"אספנות" זה לא קשור, ומן הסתם- אין להם מושג. בכל מיקרה- חד משמעית אין כל קשר בין האגרות וטסטים ל"אספנות". היה לי קטע יותר מצחיק: באסקורט שלי רציתי לשנות סטטוס שלה ל"אספנות", ופקידה במשרד הרישוי לא הצליחיה לעשות זאת בגלל....שלא היה כתוב צבע של האוטו! לפחות זאת הייתה טענתה. לתדהמתי- פקידה אחרת, שהייתי אצלה בעניין אחר בכלל- הצליחה כן לשנות ל"אספנות" ללא כל בעיה! אז, גם "יש פקידות, ויש פקידות", ולא בהכרח התשובה, שמתקבלת אצל אחת- נכונה, ואינה ניתנת לוויכוח!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

החובות נמחקים. תאריכי החידוש נשארים כשהיו.

טסט פעם אחת בשנה ולא פעמיים. מועד הטסט הוא המועד המקורי שהיה לרכב (התאריך הראשון שעלה לכביש בישראל).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ב"רישוי פון" יושבות לא פקידות, אלא סטודנטיות חיילות משוחררות בעבודה מועדפת או משהו כזה, שאין להן לא מושג, ולא יכולת לעשות כלום! ממש ככה! ושמו אותן שם אך ורק ע"מ "להשתיק" את הציבור, יעני "יש מענה טלפוני במשרד הרישוי"! כבר עדיף היה "פעם", כאשר התקשרת ישר למשרדי הרישוי, לקח שעות להשיג אותם, אבל לפחות ענו פקידים "אמיתיים", שיכלו וידעו לעשות משהו באמת, כמובן, אם רצו! שוב- ל"רישויפון" אין לא ידע ולא יכולת גישה למשהו מעבר לשלוח כפל רישיון בתוקף שאבד ודברים בסגנון. לא מעבר לזה!:? אז, אל תנסו לאתגר אותם- הם פשוט לא יכולים!

נכון, ואם הבנתי נכון - ה"רישויפון" מופעל ע"י חברה חיצונית, שיש לה קשר כלשהוא (ולא תמיד מעודכן) למאגר המידע של משרד הרישוי . הטלפניות, אכן, לא מבינות דבר בכללים ובתקנות.

עודד

פורסם

הבנת נכון- זה בדיוק מה שאמרתי, ה"קשר" הוא אומנם מעודכן- אבל אין לא את הידע, לא הרשאות, ובד"כ גם לא רצון של ממש לעשות משהו מעבר לללחוץ Enter כדי לשלוח את הכפל לכתובת שמופיעה להם...

• תוכן חדש...