Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ברצוני להתיעץ עם בעלי הויליס למיניהם , קיבלתי בירושה את הרכב הנ"ל ויליס 1963 גיר ידני 4 הילוכים והנעת 2X4 .

הרכב עמד במשך 30 שנה מצב המרכב אינו מזהיר אך טוב (יש כמה נקודות חלודה אך לא עמוקות מידי , השלדה במצב מעולה )

כעת המנוע לא הונע במשך כל התקופה הזאת ואני לא מאמין גם שהוא יניע כי לפני שהרכב הועמד מצבו לא הייה מזהיר .

עכשיו מה הן האלטרנטיבות למנוע מחליף דגם המנוע 60CR .

האם מנוע של CJ ? או סופה מתאים?

האם ניתן לחיות מנוע כזה ?

תודה על כל עזרה בנושא ושיהיה סוף שבוע נעים וחמים!

פורסם

מנע הטורנדו (230) הוא מנוע מצוין.

ניתן להשיג לו כמעט את כל החלקים.

אני אוהב אותו יותר מאשר את מנועי ה-232 וה-258. הוא גם הרבה יותר יפה, גם יותר חסכוני.

לא מכיר 60CR, זה כנראה עוד המצאה ישנה של משרד הרישוי.

לא תקבל אישור חוקי למנועי 323 או 259 למיטב ידיעתי.

יש לי את הפארט-מנואל של המנוע, חוברת שלמה, כולל פו"ה וכיוונים. תוכל לקבלה על CD.

אם תרצה יש לי גם מנוע כזה למכירה, שהיה וסחב מצויין, עד ששסתום פליטה של צילינדר 5 נשרף.

052-8285994.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

האם מישהוא יכול לכוון אותי היכן למצוא את הקוד דגם של הגיר ברכב הנ"ל ?

לפי מקורות ברשת הגיר הוא מסדרת T18 האם הדבר הוא נכון ולאיזה מנועים ניתן לשדכו ?

תודה מראש על כל עזרה .

ושוב אני מבקש עזרה בלדעת איזה מנועים יותר מודרניים לא בהכרח יותר חזקים ניתן לשדך לרכב הנ"ל חוקיות מהווה פקטור מאוד חשוב .

תודה מראש על כל עזרה .

שיהייה סופש נעים .

פורסם

אפשר להחיות מנוע כזה ואפילו כדאי כי זה יתן לך פלוס גדול בשמירה על מקוריות של הרכב

תוציא מנוע תפתח תראה מה מצבו ובמקרה הכי גרוע אתה יכול להזמין חלקים מאייביי או שסתם התעשעתה בפירוק מנוע

מוסך יונתן כי מקצועיות מזמן הפכה לשם דבר :-)

• תוכן חדש...