Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים מצפצפים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפני חודש הלארק עברה טסט

שופצו הבלמים הקדמיים ,משאבות נעליים חדשות,הרכב הוחזר לביתי והחיים יפים שגרתיים ובריאים,שבת יפה אחת חפצה נפשי להצטרף לאחד מארועי המועדון,הלארק מתנהלת יפה אך בירידות מירושלים לכוון נווה אילן צלצולים ומוזיקה רועשת מכוון הבלמים הקדמיים כן ממש אלו ששופצו להם בכל לחיצה כל צורם של חיכוך טוב חשבתי לעצמי הלכו הברקסים,לאן הם הלכו הם רק שופצו חשבתי שהלכו כי היה ריח חזרתי על עיקבותיי החנתי את הרכב ויצאתי להליכה טובה למחורת צלצלתי למוסך שלי תביא את הרכב נבדוק פרקנו זאת אומרת המכונאי פירק הצלחות תקינות עברו ליטוש,אך הנעליים שהיה עליהם חומר מתוצרת טובה גם כן בסדר אך בחומר אורגני ומלא בסיביי זכוכית ייתכן וזה מה שיוצר את הצפצוף,הרפידות הוחלפו באחרות הרכב הוצא מהמוסך ונכון לרגע זה בכל בלימה שקטה מהברקסים.בתקווה להמשך בלימות שקטות.

עופר בן צבי

פורסם

איכות הבלמים (סנדלים) ששמים היום שונה לגמרי מבעבר , וזמן החיים שלהם קצר יותר , לעומת צלחות הבלמים שדווקא הסינים הצליחו סוף סוף במשהו !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אני יודע ששמים משחה כל שהיא על בסיס נחושת שמונעת את השריקות האלו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

המשחה ששמים לא תמיד עוזרת לטווח הארוך ומפחיתה את עוצמת החיכוך הנדרשת

לכן הוחלפו הרפידות,נמנעתי מלכתוב את שם היצרן מסיבות ברורות:)הרפידות עושות את עבודתן אך אחת מצפצפת והשנייה לא

נבחנה אפשרות ליטוש פזות אך הוחלט לבסוף להחליפן באחרות

עופר בן צבי

פורסם
עופר ידידי.אין מה לעשות.זוהי "שגרת" האספן[נגדר מאספנות]ואני מקוה שהפעם לטווח ארוך.

נכון זמי ידידי סבלנות והרבה דרושה כאן כמובן סבלנות והתמדה,,לטווח הארוך כמובן

עופר בן צבי

• תוכן חדש...