Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה שואל בכלליות על אופן השימוש בפיי פאל או על תשלום סכום גבוהה יחסית דרך פיי פאל? {תשלום עבור רכב כמו שציינתה}

אשמח לעזור אם תיהיה יותר ספציפי

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

קנינו רכב בארה"ב דרך האינטרנט בסכום לא גדול, שמעתי שה paypal היא חברת נאמנות כזאת, שמעבירים באמצעותה את הכסף למוכר. ברצוני להקטין עד כמה שניתן את הסיכון שאעביר את הכסף למוכר ולא אקבל את הרכב!! איך עושים את זה על הצד הבטוח ביותר??

אתה שואל בכלליות על אופן השימוש בפיי פאל או על תשלום סכום גבוהה יחסית דרך פיי פאל? {תשלום עבור רכב כמו שציינתה}

אשמח לעזור אם תיהיה יותר ספציפי

פורסם

בנוסף אם אתה משלם דרך PAYPAL יש לך אבא ואמא למי לפנות במקרה של בעייה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

את זה הבנתי, אבל מאיפה מתחילים, איך עושים את זה?

בנוסף אם אתה משלם דרך PAYPAL יש לך אבא ואמא למי לפנות במקרה של בעייה.
פורסם

נרשמים לאתר של PAYPAL.

כמובן שאתה צריך וויזה בינלאומית ועוד משהו את החשבון אתה תוכל להפעיל רק אחרי כמה ימים, עד שתראה את הפירוט הראשוני של הוויזה ושירד לך 1.75$ או משהו כזה מהחשבון ולידו יהיה לך את הקוד שלך.

זה בכול מקרה מה שהיה כשאני נירשמתי לאתר.

בהצלחה מאור.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

באופן כללי השיטה עובדת כך :

PAYPAL מחייבים את הקונה ומזכים את המוכר

הרעיון הוא שהמוכר לא מקבל את פרטי כרטיס האשראי של הקונה כך שבהיבט הזה העיסקה דיי בטוחה.

מעבר לכך אין לך מה להסתמך על הביטוח ו/או ההגנה של PAYPAL במקרה שלא קיבלת את המוצר או סכסוך אחר עם המוכר.

רוב כרטיסי האשראי בישראל עובדים עם PAYPAL ואין צורך בכרטיס בינלאומי למעשה הכרטיס היחיד שלא עובד הוא ישראכארד 7 או 8 ספרות.

פורסם

paypal חברה טובה

אני משלם דרכה כל פעם שאני מייבא חלקים ללארק אך סכום גבוהה יופרש לטובת אחוז מסויים של תיווך נדמה לי 3 אחוז מסהכ העסקה שהם לוקחים ממה ששלמת למוכר

עופר בן צבי

פורסם

אני משתמש כבר 9-10 שנים בפייפאל. הייתי מהחלוצים שהתחילו לעבוד עם זה. אין לך מה לדאוג 100% בטוח.

אתה לא יכול לסכן יותר מהסכום ששלחת. הוא לא מקבל את פרטי הכרטיס שלך.

עממה ?? זה עדיין לא אומר שתקבל את מה שאתה חושב ושאין נוכלויות. כלומר הוא יכול לקבל את הכסף ולברוח תיאורטית.

נכון שאפשר להגיש תלונה בפייפאל ויש סיכוי שיחזירו לך, אבל...

מצד שני, אם תעביר לו בהעברה בנקאית, יש לך איזה ערבות שהוא לא יברח ?

הכל עניין של אינטואיצייה ואמון הדדי. תבדוק טוב את הפידבק של הבן אדם באיביי

דבר איתו. בדרך כלל כפי שאתה כבר בטח יודע, הרוב המוחלט של האמריקאיים אמינים ביותר.

בהצלחה !

רביב

פורסם

כדאי לקחת בחשבון שה"ביטוח" שפייפאל מעניקים מוגבל עד סכום מסויים (ויחסית ממש לא גדול - משהו כמו כמה מאות דולרים אם אני לא טועה).

והפנייה לצורך קבלת החזר דיי מסורבלת, אבל זה בכל מקרה עדיף על תשלום ישיר (העברה בנקאית/כרטיס אשראי), שכן לפחות יש לך למי לפנות.

בברכה!

יונתן.

פורסם

מומלץ גם לבדוק לפני העברת התשלום שהכרטיס אשראי שלך יכול להעביר את סכום הכסף שידרוש פיי פאל .

בזמנו גם אני חשבתי לשלם דרך פיי פאל ומה שהבנתי שצריך לעשות לפחות עם הכרטיס שהיה לי באותו זמן הוא בקשה לאישור לעיסקה גדולה בכרטיס.

לגבי החזר מפיי פאל - במקרה שהמוכר בורח או לא מספק את הסחורה אפשר לפתוח "חקירה " נגדו בפיי פאל

כאשר השלב הראשון הוא המתנה נוספת לפתרון העניין בין המוכר לקונה לאחר מכן פיי פאל פועל בעניין ואם צריך לוקח את הכסף מהמוכר ומחזיר אותו לקונה.

מקרה כזה כבר קרה לי בעבר אומנם בסכום נמוך משמעותית ממחיר של רכב אבל הכסף הוחזר אליי

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

חברה, תבדקו את האינפורמציה לפני שאתם עונים.

ולחבר הנכבד ששאל: תפתח את האתר של הפייפאל לפני שאתה מסתמך על תשובות של אחרים, כתוב שם הכל...

אני די בטוח בזכרון שלי ובמה שאני אומר, אבל תבדוק בעצמך.

פייפאל היא שיטה בה לפייפאל יש את פרטי החשבו ן או כרטיס האשראי של המוכר והקונה אחרי שנרשמו לשירות וכשעסקה מתבצעת הם מחייבים אותך ומעבירים למוכר או להיפך, כך שכמו שנאמר חשבון הבנק שלך או פרטי האשראי שלך לא חשופים לצד השני. פשוט וגאוני.

ולמה כל העולם קונה ומוכר באי ביי דרך הפייפאל ולא חושש ממרמה? משתי סיבות שגם הן גאוניות בפשטותן: לפפי פאל יש ביטוח של עד 20 אלף דולר (שוב, למיטב זכרוני) שבו הם מצהירים שאם לא קיבלת את המוצר או קיבלת משהו ששונה מהותית מהתיאור, הם מחזירים לך את הכסף. פשוט, חד וחלק.

הסיבה השנייה היא שיטת הפידבק. למי שיש פחות מ 95 אחוז פלוס מינוס של פידבק חיובי יש בעיה כי לא רוצים לעבוד איתו יותר, שלא לציין פחות מזה. בגלל זה יש לכולם אינטרס לשמור על הכללים. הפידבק של האדם הספציפי חשוף, ואתה יכול לקרא את כולו. יש אנשים עם מאות ואלפי פידבקים שכולם חיוביים, אם יש מצב כזה ברור לך שבטוח לעבוד עם האיש שמולך.

זו הסיבה שהאי ביי הפך לכזו מעצמה, הכי בטוח לעשות שם עסקים עם כל העולם.

אם תחשוב על זה, כולנו נותנים פרטי כרטיס אשראי להרבה גופים ואפילו לא חושבים על הסיכון. באי ביי הסיכון פחות מלעשות הוראת קבע בגלל השיטה הגאונית.

אז תבדוק את הפידבק, ואם הוא בסדר צא לדרך בלי חשש.

קניתי ואני עדיין קונה באי ביי בערך 10 שנים (מי זוכר...) ומעולם לא היו לי בעיות כספיות עם אף אחד, השיטה עובדת מצויין.

בהצלחה

איתן

פורסם

תודה רבה לכולם

חברה, תבדקו את האינפורמציה לפני שאתם עונים.

ולחבר הנכבד ששאל: תפתח את האתר של הפייפאל לפני שאתה מסתמך על תשובות של אחרים, כתוב שם הכל...

אני די בטוח בזכרון שלי ובמה שאני אומר, אבל תבדוק בעצמך.

פייפאל היא שיטה בה לפייפאל יש את פרטי החשבו ן או כרטיס האשראי של המוכר והקונה אחרי שנרשמו לשירות וכשעסקה מתבצעת הם מחייבים אותך ומעבירים למוכר או להיפך, כך שכמו שנאמר חשבון הבנק שלך או פרטי האשראי שלך לא חשופים לצד השני. פשוט וגאוני.

ולמה כל העולם קונה ומוכר באי ביי דרך הפייפאל ולא חושש ממרמה? משתי סיבות שגם הן גאוניות בפשטותן: לפפי פאל יש ביטוח של עד 20 אלף דולר (שוב, למיטב זכרוני) שבו הם מצהירים שאם לא קיבלת את המוצר או קיבלת משהו ששונה מהותית מהתיאור, הם מחזירים לך את הכסף. פשוט, חד וחלק.

הסיבה השנייה היא שיטת הפידבק. למי שיש פחות מ 95 אחוז פלוס מינוס של פידבק חיובי יש בעיה כי לא רוצים לעבוד איתו יותר, שלא לציין פחות מזה. בגלל זה יש לכולם אינטרס לשמור על הכללים. הפידבק של האדם הספציפי חשוף, ואתה יכול לקרא את כולו. יש אנשים עם מאות ואלפי פידבקים שכולם חיוביים, אם יש מצב כזה ברור לך שבטוח לעבוד עם האיש שמולך.

זו הסיבה שהאי ביי הפך לכזו מעצמה, הכי בטוח לעשות שם עסקים עם כל העולם.

אם תחשוב על זה, כולנו נותנים פרטי כרטיס אשראי להרבה גופים ואפילו לא חושבים על הסיכון. באי ביי הסיכון פחות מלעשות הוראת קבע בגלל השיטה הגאונית.

אז תבדוק את הפידבק, ואם הוא בסדר צא לדרך בלי חשש.

קניתי ואני עדיין קונה באי ביי בערך 10 שנים (מי זוכר...) ומעולם לא היו לי בעיות כספיות עם אף אחד, השיטה עובדת מצויין.

בהצלחה

איתן

• תוכן חדש...