Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואבא שלי רוצים להביא (=לרכוש) אוטו אספנות ביבוא אישי. חשבנו על אוטו כבר, קורבט, השאלה איך אני מביא (=קונה) אותה במחיר טוב ועושה את הכל. אני שואל כי דיברתי עם כמה אנשים כבר שעוסקים בזה וכל אחד יש לו מחיר אחר בסביבות ה100 אלף, והאוטו עולה שם (בלה-לה-לנד?) בערך 5 אלף דולר, ראיתי באיביי.

איך אני עושה את הכל לבד? האם אתם יכולים לעזור לי בבקשה?

תודה.

פורסם

שלום,

אתה יכול להביא לבד , ישנם מספר שלבים לביצוע והרבה המלצות כאן בפורום

קח בחשבון שזה כאב ראש לא קטן, אבל כמובן חיסכון כספי.

יש את היומן הבא שכתב נמרוד רחמימוב :

http://www.classiccar.co.il/narticles/activenews_view.asp?articleID=199

שמאוד מומלץ

יש באתר משרד התחבורה דף מידע נוסף

http://www.mot.gov.il/wps/pdf/HE_RECHEV/CollectionVehicleImportInformation.pdf

כמו כן יש בפורום מספר המלצות. לדוגמא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=93631&highlight=%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90+%D7%A8%D7%9B%D7%91+%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99+%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA

קח בחשבון שקורבט ב 5,000 $ זאת גרוטאה בד"כ

אשמח לעזור בשאלות נוספות

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

חבר אתה בהחלט יכול להביא לבד ולהוזיל עלויות אם כי אני ממליץ להמתין מעט מאחר ויש קצת בלגן בארץ בעניין תשלומי המכס כעת {יש שני נושאים שפתוחים כאן בפורום בנושא עכשיו].

שם לב שמחיר הקניה במיוחד ברכב אספנות ממש לא משקף את מחיר הרכב שתצטרך לשלם בסוף .

לצורך העיניין כדי להביא לארץ קורבט במצב נסיעה תצטרך להשקיע סכום שקרוב יותר ל10000$ בארה"ב וגם אז צפה להוצאות נוספות והפתעות בארץ .

לכן המחירים שנאמרו לך הם בהחלט סבירים ומנסיון אתה תעבור את ה100000 בכדי להגיע למצב נסיעה .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

לא קשור לנושא אבל הייתי חייב להגיב

הבן אדם שאל שאלה, יכול להיות שהוא לא כתב אותה כמו שצריך אז אחד המנהלים שינה לו את רוב ההודעה ושינה את הכותרת למעליבה ביותר!

במקום זה, לא יכולתם (מנהלים) לכתוב הודעה שישתדל להבא להתבטא יותר טוב ולפסק ולנקד את ההודעה שלו, למען הבנה טובה יותר של חברי הפורום הקוראים את השאלות של הבן אדם?

פשוט גועל נפש מה שהולך פה, אני במקום הבחור ששאל את השאלה לא מגיב או שואל שאלות פה יותר בחיים!

איכס:arrow:

***הודעת הנהלה***

ההודעה של המשתמש שונתה בהתאם לכללי השפה העברית כיוון שלא הייתה מובנת. הכותרת שונתה כעת לכזו שפחות תכעיס אנשים כמוך, אך עליך להבין שעל כל משתמש לקרוא את כללי הפורום לפני הכתיבה, ושמבחינתנו כתיבה מזלזלת כמו שלו היא היא הגועל נפש האמיתי. אם הוא לא מסוגל לכתוב בצורה לפחות סבירה, הוא מוזמן ללכת.

פורסם

10 אלף דולר זו לא הבעיה (כאן מגיע פסיק) המישפחה שלי מיתעסקים במכוניות (עוד פסיק) אני מחפש קורבט במצב לא ממש טוב אבל מצב נסיעה גם יעלה פחות במחס וגם קצת זמן פנוי אם המישפחה בעבודה על האוטו (מה אתה מנסה להגיד?)

ויש ביד 2 אבל כל אחד רוצה הרבה כסף ואפשר בהרבה פחות להביא (נקודה בסוף משפט בבקשה)

תודה לעוזרים ממש תודה (עוד נקודה)

קרא את כללי הפורום בבקשה!

פורסם
10 אלף דולר זו לא הבעיה (כאן מגיע פסיק) המישפחה שלי מיתעסקים במכוניות (עוד פסיק) אני מחפש קורבט במצב לא ממש טוב אבל מצב נסיעה גם יעלה פחות במחס וגם קצת זמן פנוי אם המישפחה בעבודה על האוטו (מה אתה מנסה להגיד?)

ויש ביד 2 אבל כל אחד רוצה הרבה כסף ואפשר בהרבה פחות להביא (נקודה בסוף משפט בבקשה)

תודה לעוזרים ממש תודה (עוד נקודה)

קרא את כללי הפורום בבקשה!

האם אלו הכללים?

כללים:

• הפורום מיועד לחברי מועדון החמש בלבד, שחברותם בתוקף ע"פ רישומי משרד המועדון.

• הפורום מיועד אך-ורק לנושאים הקשורים בהתנהלות המועדון, הודעות דיסקרטיות "לחברים בלבד" וכו'.

• חובה להזדהות בשם המלא בכל הודעה. הודעות של משתמשים שיסתתרו מאחורי הכינוי בפורום תימחקנה מייד.

• אין לפרסם בפורום הסגור הודעות כלליות בנושא רכב אספנות - מקומן של הודעות כאלו הוא בפורום הפתוח. הודעות כאלו שיפורסמו בפורום הסגור יועברו לפורום הפתוח, או ימחקו לאלתר (לפי מצב הרוח של המנהל...).

• כללי קארספורום חלים גם בפורום הסגור.

אם כן, לא ברור לי היכן כתוב שאסור לכתוב עם שגיעות, ואם כתוב למה??

לא שאני בעד כתיבה עם שגיעות, אבל פשוט לא כולם כותבים מושלם!

חבל, אבל זה מה שיש ובסה"כ ,לדעתי, זה פורום אספנות ולא פורום דקדוק עברי.

***זה פורום אספנות שיושב בתוך מערכת הפורומים קארזפורום, ולכן נאמן גם לכלליה הנמצאים כאן. במיוחד כלל מספר 8. ההנהלה.

פורסם

עדיף לקנות מהארץ, המכס יתקעו לך מיסוי מאוד גבוהה וגם אם תביא אוטו ב 5 אלף דולר המיסוי יהיה באיזור ה 10 אלף דולר ויש עוד מלא הוצאות כמו מכולה עוד 1-3 אלף מס נמל אלף שקל ובטח עוד כמה דברים ששחכתי.

בקיצור עדיף לך לקנות אחת מהארץ ב- 90 אלף ככה ואולי תצליך גם להוריד את המחיר קצת.

Detailer.gif
פורסם

חבר - מנסיוני האישי אני יכול להעיד שתיקון שהוא זול בארה"ב יהיה יקר משמעותית בארץ .

קורבט ב5000$ זה ממש לא רכב במצב נסיעה .

כשרשמתי 10000$ התכוונתי לרכישת רכב במצב נסיעה שגם ידרוש עבודה בארץ . תמיד יש משהו שצריך עבודה, בלמים נוזלים , חופשים במערכת ההיגוי והמתלים שלרוב מתגלים רק בבדיקה מעמיקה על ליפט בארץ ואז שוב תצטרך להוציא כסף כדי ליישר קו ולהביא את הרכב למצב נסיעה /מעבר טסט שנתי בארץ.

אנשים כאן לא דורשים סתם הרבה כסף סביר להניח שהם גם השקיעו הרבה כסף , וגם יש יתרון ששוה הרבה כסף לטעמי בקניית רכב שאתה רואה בעניים שלך לעומת רכב שרואים באינטרנט ואתה ממש לא יודע מול מה את עומד או למה בדיוק את הולך להיכנס.

אם יש לך מוסך או ידע ויכולת זה מעולה כך תוכל לחסוך את עלויות עבודת המוסך אבל חלקים בכל מקרה תצטרך להזמין מחול ואלו הופכים יקרים מאוד כאשר מביאים אותם לארץ .

אם אין בעיה של כסף חפש לך רכב באיזור ה10-15$K שם תכין לך כסף ספייר לישור קו שידרש כאן ובהצלחה .

אל תרוץ לקנות רכב שהוא אינו יפה קוסמטית או מוזנח אלו עלולות ליהיות הוצעות כבדות מאוד בארץ { צבע וחידוש פנים הרכב}

רכב שעולה 10$ בחול יעלה 100K ש"ח בארץ בערך לפני ישור קו {ולני כניסת עבודת השמאי החדש למכס } - לי יצא ליישר קו ב30K ועדין לא סיימתי לכן אתה מבין שהעלויות שצוינו בפניך הן יחסית סבירות .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
האם אלו הכללים?

אם כן, לא ברור לי היכן כתוב שאסור לכתוב עם שגיעות, ואם כתוב למה??

לא.

אלו הכללים:

http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

הפורום הוא כמו בית שהקמנו.

כנכנס אורח לבית, עליו לכבד את כלליו.

כשנכנס אורח לביתך, ומבקש ייעוץ הוא צריך להשקיע מעט בעצמו קודם. על אחת כמה וכמה כשהוא פונה לבקש ייעוץ בפורום, בו הוא מקבל מידע חיוני שיעזור לו, מחברים שמשקיעים מזמנם ומנסיונם בחינם.

עשרות הודעות כאלו נמחקות מהפורום מידי יום.

במקרה הזה בחר אחד המנהלים להשאיר את ההודעה, וערך אותה.

כנראה בחר להשאירה כיון שכבר היו תגובות בהודעה, ומתוך כבוד בהשקעה של המשיבים, לא מחק את ההודעה עם תגובותיהם.

כשאדם שולח מכתב מערכת לעיתון / לרשויות / לעו"ד / לועד הבית / לאסיפת הורים בגן ילדים הוא משקיע דקה או שתיים ומנסח את הודעותו (אני מקווה).

כך צריך גם בפורום הזה.

אני בוחר לנעול את השרשור הזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...