Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום ראיתי אחת ליד רמי לוי שנמצא באדם {אולי זה השטחים,לא יודע}

שאלתי את הבחור האם מעוניין למכור והנ"ל טוען שכן.

הבחור מרמאללה,הרכב בעל לוחיות ירוקות.

הייתי מאוד מעוניין לדעת מה הנוהל והאם אפשר בכלל לקנות רכבים מהרשות הפלסטינאית.

איך זה מתבצע?

על הרכב אין את האות M {M המשמעות היא בערבית "מסרוק"-גנוב,בעברית יפה מדובר ברכב שרשיונותיו לא ידועים}

תודה לעוזרים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

באמת?

שמע הוא רוצה למכור את הרכב ב2000 שקל.

זה כלום כסף.

אין לי בעיה להשקיע אליו ליישור קו.הרכב נראה טוב מאוד וגם נשמע טוב.

ואני ממש רוצה שיהיה לי רכב אספנות.

תוכל להסביר לי את הנוהל שאני בטוח שהוא בעייתי (מדינת ישראל....)

איך אני מביא את הרכב הזה? {שהוא 5 דקות נסיעה מפסגת זאב מהבית שלי ונראה כי צריך לסובב אותו בכל המזרח התיכון בכדי להכניס אותו לירושלים....)

תודה על עזרתך.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

1. כמו שנאמר,בילתי ניתן ליבא רכב מהרשות.

2. ב.מ.וו 1205 אני לא מכיר, אני מניח שאתה מתכוון ל 1502 ואם כן, קח בחשבון שמדובר בב.מ.וו המושמצת ביותר אי פעם. לא ממש רכב מומלץ.

3. למרות ש 2K ש"ח זה מחיר טוב, אם אתה יכול לקנות ישראלית במצב טוב בפחות מ 10K ש"ח אז חבל על הבלבול מח (שאני חושב שמי שהציע את זה, הציע בצחוק) של יצוא לירדן ויבוא לישראל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שלח את הרכב לירדן ותייבא משם .

מה שאני לא מבין זה איך זה שגונבים מישראל רכבים והם מקבלים רישיון כשר ברשות הפלסטינאית.

אם כך הדבר הריי שלשלוח את הרכב לירדן ואז ליייבא משם, נשמע רעיון לא רע בכלל.

ככה אתה קונה רכב בזול (כי הוא גנוב) פלוס רישיון חוקי.

הזוי לגמריי !

אסף.

פורסם
1. כמו שנאמר,בילתי ניתן ליבא רכב מהרשות.

2. ב.מ.וו 1205 אני לא מכיר, אני מניח שאתה מתכוון ל 1502 ואם כן, קח בחשבון שמדובר בב.מ.וו המושמצת ביותר אי פעם. לא ממש רכב מומלץ.

3. למרות ש 2K ש"ח זה מחיר טוב, אם אתה יכול לקנות ישראלית במצב טוב בפחות מ 10K ש"ח אז חבל על הבלבול מח (שאני חושב שמי שהציע את זה, הציע בצחוק) של יצוא לירדן ויבוא לישראל.

כן יתכן 1502 ולא 1205,אך לידיעה למה הרכב הזה נחשב להכי מושמצת,הרי היא קלה וספוטיבית ועוד יש מעליה 1602 ו1802 ו2002

פורסם

מה כל כך מושמץ ב 1502 ?

היה לי רכב כזה למעט המנוע וקצת קוסמטיקה זה כמו כל 02.. למינהם רכב מהנה וכייפי אם משנים את המנוע למשהו משודרג.

פורסם

לפי דעתי זה נ' רציני ביותר למדינת ישראל על שאינה מתירה יבוא רכב מהרשות הפלסטינית.

אשמח עם מישהו ידע להסביר את ההגיון מאחורי ההחלטה הנ"ל ויכול לציין את הנוסח המדויק של החוק ופרטיו.

פורסם

1. הבעיה אינה בדגם הרכב אלא בנפח המנוע. ה 1502 סובלת מאנדר-פאוור. לחברה שחרתה על דיגלה לייצר רכבי סלון ספורטיביים, זה קצת בעייתי (בלשון המעטה) וההצדקה היחידה למנוע הזה הייתה בזמנו המיסוי שהתבסס על נפחי מנוע.

2. החוק אפילו הגיוני, אתה מתאר לעצמך איזה הצפה תהיה פה של רכבים גנובים שיוחזרו מולבנים לישראל וימכרו ככל הרכבים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה לא בדיוק ככה, כי אם הרכב גנוב- חייבים להיות רשומים נתוניו במערכת, ואם יזוייף- אמורים, לפחות תאורטית, לעלות על הזיוף! אז, מבחינה הטכנית לא אמורה להיות כל בעיה בזה! הבעיה אחרת- חלק נכבד מהרכבים שם- נקנו באופן חוקי מבעליהם בארץ, אבל, כאשר הבעלים מוכר את הרכב שלו לרשות- הוא מוריד אותו מהכביש בארץ! אז יוצא, שמי, שירצה ליקנות את הרכב כזה- בעצם רוצה להחזיר את הרכב, שהורד לצמיתות מהכביש, מה שבעיקרון לא ניתן לעשות, מלבד מקרים מאד חריגים. זאת נראה לי הבעיה העיקרית, שבעניין!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...