Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי חבילה במכס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שזהו הפורום עם האנשים שהכי מנוסים בייבוא אישי, אשמח לקבל את דעתכם...

הזמנתי חלק לרכב (חיבור USB שמתחבר למערכת הסטריאו המקורית).

עלות החלק כולל משלוח כ-80$.

המוכר ציין שזוהי מתנה.

אני עוקב אחרי החבילה באתר הדואר, וראיתי שהיא הגיעה לארץ ועברה למכס ת"א.

כבר איזה יומיים שהיא שמה.

אני צריך להמתין הם ייצרו איתי קשר? האם יש מצב שמעבירים את זה לסניף הדואר ליד הבית שלי?

איך זה עובד?

תודה.

פורסם

אם הוגדר כפריט לרכב (ולא בטוח שהם מזהים מה זה), תתבקש להביר אישור יבוא ממשרד התחבורה.

תתעקש שזה אביזר למערכת השמע בלבד!

באם המכס עריך שזה מעל 50$, תתבקש לשלם מכס. התשלום בדואר מרכזי ת"א ושם גם החבילה.

באם אתה בר מזל, זה יגיע לביתך.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

אתה תוכל לראות את הפתק שהמכס שולח גם באתר של הדואר, לפי האיתור חבילה ע"י מספר חבילה שיש לך, במעקב משלוחים.

אולי בגלל שסוף שבוע אז עדיין לא עדכנו את האתר, אולי יהיה לך מזל והחבילה תמשיך את דרכה לדואר בלי עיכוב במכס

פורסם

עדכון, או יותר נכון חוסר עדכון:

מצטט מהאתר של הדואר, אותו משפט כבר שבוע בערך:

דבר הדואר האמור הגיע לבית מיון אשר בתל אביב-יפו בתאריך 25/01/2010 ויועבר אל יחידת הדואר מכס ת"א ההגנה 137 להמשך טיפולו.

אז... מה זה אומר?

זה הגיע כבר למכס?

אני צריך לחכות למשהו?

פורסם

כן הם אמורים לשלוח מכתב לבית.

פשוט סיוט לתפוס אותם בטלפון וגם שתופסים אותם הם עושים טובה שהם עונים :evil: מזל שלי שהייתי עקשן יותר מהם.

קח גם מספר פקס תציף אותם משני כיוונים :)

037396366

בפקס תכתוב שאתה מעוניין לשחרר את החבילה ושיריצו את התהליך,

תרשום שם את התכולה , כמה עלה, תצרף מסמכים ובהצלחה

פורסם

אני לצערי עובד ולא יכול לשבת חזק על הטלפון, אבל יש לי יום חופש לקראת סוף שבוע הבא ולכן הצעד שאני אנקוט בו זה ללכת לשם ולראות מה אפשר לעשות.

בעיקרון על מוצרי אודיו לרכב אני אמור לשלם רק מע"מ, נכון?

• תוכן חדש...