Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אדם שעבדתי אצלו בביתו החדש קנה את הבית עם פורד אסקורט 71אוו 70 דגם קופה בחצר והוא מוכן לתת לי אותה במחיר של ברזל, אבל אין לה רשיונות ולא מפתחות והוא לא מוכן לעזור לי באיתור הבעלים

לפני מספר הרכב הוא לא הוכנס לקטגורית אספנות מה שאומר ש 9 שנים לפחות הרכב לא נוסע.

יש דרך להשיג את הבעלים?

נדב.

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר ראשון במחיר ברזל תיקנה ותשמור. אתה צריך קשרים במשרד הרשוי או במשטרה ,או לנסות לשכנע את הבחור שיתן לך את השם של בעל הבית הקודם.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אני

יש לי מכרה

קוראים אותה שרה...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חבל שאני מנסה לקבל עזרה מפורום שאני מכיר כרציני ואנשים סתם רושמים שטויות במקום לעזור.

טוב לא באתי להתפלצן לכם פה, רק באתי לבקש מכל מי שיש לו דרך לעזור לי למצוא את בעל הרכב, בדרכים היפות אוו הפחות יפות.

אשמח לקבל רעיונות.

נדב.

פורסם

כמו שאמרו לך קודמי, תנסה להשיג את שמו של הבעלים הקודמים של הבית.

לאתר אותו יהיה מאוד קל היום בעידן האינטרנט ובבזק 144.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדר"כ בנסח הטאבו יש את פרטי הבעלויות הקודמות של הנכס.

שווה בדיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כפי שנכתב כאן קודם

ניתן לברר את בעליו הקודמים של הנכס בטאבו

במקרה ותגיע אליו נסה לברר אם יש ברשותו את הניירות של הרכב

וודא שהרכב אינו בבעיה כל שהיא קרי,גניבה,שעבוד וכיוצא באלו

בהצלחה

עופר בן צבי

פורסם

יש התקדמות.

אני יודע מה השם של הבחור משום מה לא מוצא את המספר טלפון שלו. (כמובן שניסיתי בכל הדרכים המקובלות)

אם יש למשהו דרך לעזור\רעיון מקורי,אני אשמח לשמוע!

נדב.

פורסם
יש התקדמות.

אני יודע מה השם של הבחור משום מה לא מוצא את המספר טלפון שלו. (כמובן שניסיתי בכל הדרכים המקובלות)

אם יש למשהו דרך לעזור\רעיון מקורי,אני אשמח לשמוע!

נדב.

היי

ניסת עם "אגרון"?

אם לא,שלח פרטים ואבדוק בשבילך

יום טוב

• תוכן חדש...