Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רכשתי באייבי משאבת מים לרכב אספנות שלי והיום קיבלתי בדואר הודעה שאני צריך להגיע למשרד התחבורה אל משרדי תחום תקינה-יבוא כדי לשחרר את המשאבה.

לא מבין מה זה הדבר הזה,פעם ראשונה שזה קורה לי שמבקשים לבוא אלהם לשחרר את המוצר ולהביא איתי קבלה ורשיון רכב.

יש למישהו מושג מה זה ההליך הזה,והאם ניתן לסגור את זה איתם טלפונית,האם זה כרוך בתשלום נוסף?

תודה וערב טוב.

פורסם

אתה צריך להגיע למשרדי משרד התחבורה (לא הרישוי) עם קבלה של המוצר, תמונה/תיאור/מפרט טכני של המוצר ורישיון רכב. תצטרך למלא טופס מסויים עם כל מני פרטים של החבילה. לא מצריך תשלום נוסף.

זה סתם תהליך בירוקרטי מטומטם.

ניתן לשלוח את המסמכים בפרס ולקבל את האישור בדואר. למידע נוסף אתה מוזמן לעשות חיפוש, הנושא נידן עשרות פעמים פה בפורום.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אתה מהמרכז אז המוצר נמצא בסניף הדואר המרכזי (ששם גם יושב המכס) שנמצא בסמוך למכללת אורט סינגאלובסקי בת"א.

אתה צריך קודם להביא את האישור ממשרד התחבורה ולאחר מכן לגשת למכס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אישור מסמנכל תנועה בכיר בפקס איננו קביל במכס יותר, וזאת עקב ריבוי זיופים.

יש להביא דף מקור מהם. ולכן הם יתעלמו מהפקס.

פורסם
תודה לכולם,

בדואר אני אמור לשלם משהו?

אם זה מעל 50 דולר כולל מחיר המשלוח, תשלם מיסוי של כ38 אחוז (פעם זה היה 47)

פורסם

צריך לקבל אישור ממשרד התחבורה במלאכה 8

אח"כ אתה חוזר לדואר לוקח את החשבונית ומשלם במכס (יום ראשון עשיתי את אותו תהליך)

אני חושב שעד 50 דולר אתה פטור ממכס.

פורסם

תודה לכולם,שלחתי את מסמכים למשרד התחבורה ועכשיו אני מחכה לאישור שאיתו אני אסע לת"א למרות שאני גר בב"ש,וכנראה שאת האישור לא אוכל לשלוח להם בפקס.

• תוכן חדש...