Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יוני תחזור!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם גם אני אזכה בלמברטה חדשה או שאני מנוע מלענות ? (אני נכלל ב: עובדי המשרד , חברת הייעוץ ומשרד רואי החשבון...)

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

סרטון יפה מאד - חוויה להשתתף באירוע כזה.

אולי ניתן לעשות משהו היתולי (לא תחרות) כאן בארצנו הקטנה ? מה דעתכם ?

יוני - תסיר את מכסי הצד מה"לברטה" וקדימה לאירוע !

מצא משה

פורסם

קראתי בשקיקה על עוף החול והלמברו. אין לי מושג מי מחק מה למי, אבל הפורום הזה מפסיד אם יוני לא חוזר.

איפה חותמים על העצומה?

אורן

פורסם

מממ....

תודה לכולם!

ביום שישי האחרון, בעת המפגש בטוביה, הבנתי כי זה שאני לא כותב כאן, מעניק פרס לאחרים שלא מגיע להם הפרס הזה.

לעומתם, אנשים טובים שעזרו לי עם הלמברטות כן רוצים לדעת לאן אני מתקדם, ואיך אני מבזבז את זמני הפנוי, והם אלו אשר נענשים.

הפסק זמן הזה מהפורום היה לי נחוץ בהחלט, הוא נתן לי זמן לעשות את הדברים שאני באמת אוהב, מבלי להתעצבן משטויות הנכתבות כאן, בלי מריבות (המריבות של הילדים שלי יותר בוגרות, למרות שיש להם צעצועים מפוזרים) ועם שקט ושלווה.

בשלב זה, העבודה על הלמברו הוקפאה, ולא בגלל הקור הירושלמי, אלא שהיות והיא לא יכולה להכנס בפתח ביתי, היא עומדת אחר כבוד בחניה (מקורה), שם אין לי תאורה מספקת ו/או יכולת להשאיר חלקים (כמו גם כלי עבודה) מפוזרים על הרצפה וללכת.

יש לי קושי מסויים לשכנע את העזר כנגדי שנסגור את החניה האמורה, אעשה ממנה סדנא ונחבר אותה לבית באמצעות דלת, אך אני מאמין שזה יקרה בשלב כזה או אחר.

לפיכך, ע"מ שהזמן לא יהיה מבוזבז לחלוטין, התחלתי לעבוד על הלמברטה עם הסירה (שבינתיים אין לה סירה, ואם מישהו יודע על סירה ללמברטה / ווספה - אודה לו מאוד באם יקשר בנינו).

את מה שעשיתי עם הלמברטה, אכתוב בהמשך היום (אולי), בשרשור המתאים.

שוב תודה לכל מי שתמך בי כאן בפורום, בהודעות הפרטיות (גם אם לקח לי הרבה זמן עד שקראתי אותן והגבתי אליהן), בטלפון או פנים מול פנים.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן ומצא שם למברטה :-D:-D:-D

יש לך מזל שאני אוהב אותך :wink:

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

שם אין לי תאורה מספקת ו/או יכולת להשאיר חלקים (כמו גם כלי עבודה) מפוזרים על הרצפה וללכת.

יש לי קושי מסויים לשכנע את העזר כנגדי שנסגור את החניה האמורה, .

יוני

שמח ששבת.

...יש לי (חוץ מלמברטות) כמה מטרים חוט חשמל , מספר נורות ניאון וכמה לוחות גבס.

אתה תגייס בחור עם מברגה ו...עם התוצאות תמודד לבד.

מתי להניע ?

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
יוני

שמח ששבת.

...יש לי (חוץ מלמברטות) כמה מטרים חוט חשמל , מספר נורות ניאון וכמה לוחות גבס.

אתה תגייס בחור עם מברגה ו...עם התוצאות תמודד לבד.

מתי להניע ?

ישי

תודה.

תביא גם מישהו שינסר בבטון מזויין ויעשה שער חשמלי על הדרך, ואז אני מבטיח להתמודד לבד עם התוצאות....

אתה יודע שאתה תמיד מוזמן לבוא. קפה ועוגה / עוגיות מובטחים.

פורסם

בלי שתעלב לי חו"ח (הבנתי שזה קצת בעייתי), אחרי לבטים רבים,חזרת לפה בשביל לנהל צאט עם חבר שלך על שיפוצים של בתים? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בלי שתעלב לי חו"ח (הבנתי שזה קצת בעייתי), אחרי לבטים רבים,חזרת לפה בשביל לנהל צאט עם חבר שלך על שיפוצים של בתים? :shock:

ברור.

זה אמנם עדיין לא בית אספנות, אבל זה בהחלט בית קלאסי... גינה וחניה (שאפשר לסגור חלק ממנה) בלב העיר...

• תוכן חדש...