Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה..הא...האבט...האבטו...האבטומוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה יורד לדפוס? מחכים שיעלה מהר מהדפוס לתיבת הדואר...

בני כל הכבוד על המאמצים שלך ועל הביצוע!

תודה, בשמי ואני מניח שגם בשם רבים אחרים.

:mm_yeah:

שלמה דן גדרון

פורסם

מזה יורד לדפוס? מחכים שיעלה מהר מהדפוס לתיבת הדואר...

בני וגידי כל הכבוד על המאמצים שלכם ועל הביצוע!

תודה, בשמי ואני מניח שגם בשם רבים אחרים.

:mm_yeah:

תוקן ראה לעיל

שלמה דן גדרון

פורסם
בדאררררררררררררררררררררררררר

פששש... הדואר השתפר פלאים...

מחזיק בידי, אך עדיין לא היה לי זמן לפתוח.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

הגיע אפילו לדרום ת"א..

גיליון מעניין שכלל סקירה נירחבת על מוזיאון המשאיות שברמלה, כתבות צבע יפות מאירועי המועדון ובייחוד מהטיול לאילת.

יישר כוח לכל העושים במלאכה, ובייחוד לבני הספל על התמדתו ורציניותו וגידי אשכנזי שמפיק לנו מגזין ברמה גבוהה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הגיע , לא יאומן ...

כמה הערות , ראשית בני בדברי הפתיחה שלך הזכרת את המוזיאונים השונים אך משום מה נשמט מקומו ושמו של המוזיאון של:

אורי סהר -קיבוץ אייל , שאני חושב שיש לו מקום מיוחד בנוף המוטורי ,אספני בארץ .המוזיאון של אורי מהווה אבן שואבת לרבים מחברי מועדון החמש הנפגשים שם בשבתות ובאירועים אחרים וכן פותח צוהר רחב לכל אותם אלה המגיעים "במקרה " ונחשפים לראשונה לעולם ה"ענתיקות " .

שנית הערה בתחום הויזואלי , עיצובי . לדעתי עובי הנייר מוגזם , בפירוש אפשר להשתמש בנייר הרבה יותר זול (לא פחות ייצוגי) ולהוסיף עוד מספר כתבות מענינות וגם פרסומות . דבר נוסף לטעמי השמוש בתמונות שחור לבן לרוחב כל הגיליון פוגע ביופיו וביחודו .

כן יש מקום להשתמש בתמונות מיוחדות המעובדות במיוחד לשחור לבן כפי שמפרסמת מידי פעם לי נזירי בפורום .

יישר כח לכל העושים במלאכה .

אודי.

פורסם
הגיע , לא יאומן ...

כמה הערות , ראשית בני בדברי הפתיחה שלך הזכרת את המוזיאונים השונים אך משום מה נשמט מקומו ושמו של המוזיאון של:

אורי סהר -קיבוץ אייל , שאני חושב שיש לו מקום מיוחד בנוף המוטורי ,אספני בארץ .המוזיאון של אורי מהווה אבן שואבת לרבים מחברי מועדון החמש הנפגשים שם בשבתות ובאירועים אחרים וכן פותח צוהר רחב לכל אותם אלה המגיעים "במקרה " ונחשפים לראשונה לעולם ה"ענתיקות " .

שנית הערה בתחום הויזואלי , עיצובי . לדעתי עובי הנייר מוגזם , בפירוש אפשר להשתמש בנייר הרבה יותר זול (לא פחות ייצוגי) ולהוסיף עוד מספר כתבות מענינות וגם פרסומות . דבר נוסף לטעמי השמוש בתמונות שחור לבן לרוחב כל הגיליון פוגע ביופיו וביחודו .

כן יש מקום להשתמש בתמונות מיוחדות המעובדות במיוחד לשחור לבן כפי שמפרסמת מידי פעם לי נזירי בפורום .

יישר כח לכל העושים במלאכה .

אודי.

אם יורשה לי להגיב,

עובי הנייר אינו פונקציה של עלות החוברת (מדובר בפרומילים בודדים). מכיוון שעסקינן בחוברת שאופייה רכב ומוטוריקה

ומספר העמודים (לצערנו לעת עתה) מצומצם, עובי הנייר מעיד על עובי המגזין.

בגלל אילוצי תקציב והרבה בזכות נותני החסויות, הצלחנו להעלות את מס' העמודים ובעיקר את

מספר עמודי הצבע ביחס לגליונות שיצאו לפני שנה ויותר. ועל כך הברכה...

עיצוב? זה דווקא תחום שקרוב אלי :)... לא הבנתי ''השימוש בתמונות שחור לבן לרוחב הגליון פוגע ביופיו ובייחודו''...

למה התכוון המשורר?

אנחנו אמנם משתמשים בשרותיה של לי נזירי והיא אמנם דואגת לתמונות שחור לבן מיוחדות... לא תמיד יש

ולא תמיד בנמצא תמונה שתתאים ספציפית לכתבה זו או אחרת.

קריאה מהנה וערב טוב...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

גידי,

מקווה שלא לקחת את הדברים אישית . כתבתי את דעתי שגם היא מבוססת על הרבה שנות עבודה בתחום הדפוס והעיצוב .

יתכן שטעמי אינו קולע לדעת רבים אולם התמונות בשחור לבן אינן מוסיפות לדעתי לרצף המגזיני היפה . לעינין הדפים עוביים וכמותם אין לימושג לגבי תפוצת האבטומוביל אולם אם עובי הדפים הוא שמקנה לאבטומוביל את יחודו אולי כדאי גם להגדיל את מרווח השורות ולהגדיל את הפונטים :?::-) .. הכל כמובן ברוח טובה והעיקר קריאה מהנה .

כמובן שהיינו שמחים ליותר כתבות .

אודי.

• תוכן חדש...