Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצטרף למשפחה טרקטור מיניאטורי, ג'ון דיר 332. עם מנוע דיזל של Yanmar בעל 3 צלינדרים המייצר 16 כ"ס.

פרוייקט מעניין ומאתגר.

תמונות בקרוב

פורסם

מכסחת דשא הידרוסטטית ?

היה לי בעבר משהו דומה בקיבוץ. יכולת לפרק לו את מכסחת הדשא בשלוש דקות עבודה, והיה לך טרקטור עם עבירות מדהימה, הגם שנוסע פחות מ 20 קמ"ש. הוא אפילו ידע לעשות וילי.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

בו'נא, אתה לא נח לרגע, מה?:shock::wink::twisted: יאללה, תמונות!!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הצטרף למשפחה טרקטור מיניאטורי, ג'ון דיר 332. עם מנוע דיזל של Yanmar בעל 3 צלינדרים המייצר 16 כ"ס.

פרוייקט מעניין ומאתגר.

תמונות בקרוב

תתחיל לחשוב על נגרר, הגעה עם טרקטור כזה מביתך החדש ל"שפלה" יארך לא מעט זמן - לפיכך חובה נגרר או שאורן קיפניס יגרור לך.

מצא משה

פורסם
מכסחת דשא הידרוסטטית ?

היה לי בעבר משהו דומה בקיבוץ. יכולת לפרק לו את מכסחת הדשא בשלוש דקות עבודה, והיה לך טרקטור עם עבירות מדהימה, הגם שנוסע פחות מ 20 קמ"ש. הוא אפילו ידע לעשות וילי.

אכן הוא גם יודע לכסח ובעל גיר הידרוסטטי. הדגם הזה הוא פלא טכנולוגי וניתן לחבור לו אין-ספור גג'טים. ממפלסת שלג ועד מטאטא כבישים.

בו'נא, אתה לא נח לרגע, מה?:shock::wink::twisted: יאללה, תמונות!!!!

גנאדי, אני לא נח לרגע... אתה הריי כמו השפן של אנרג'ייזר :lol:. אגב, ראיתי היום משאית מעניינת בשבילך.

תתחיל לחשוב על נגרר, הגעה עם טרקטור כזה מביתך החדש ל"שפלה" יארך לא מעט זמן - לפיכך חובה נגרר או שאורן קיפניס יגרור לך.

במיקום הנוכחי של מפגש שפלה, אפשר להגיע עם רכבת משא ... (רכבת אספנות, כמובן)

פורסם
אכן הוא גם יודע לכסח ובעל גיר הידרוסטטי. הדגם הזה הוא פלא טכנולוגי וניתן לחבור לו אין-ספור גג'טים. ממפלסת שלג ועד מטאטא כבישים.

גנאדי, אני לא נח לרגע... אתה הריי כמו השפן של אנרג'ייזר :lol:. אגב, ראיתי היום משאית מעניינת בשבילך.

במיקום הנוכחי של מפגש שפלה, אפשר להגיע עם רכבת משא ... (רכבת אספנות, כמובן)

אם לא ראיתם את הסרט "סיפור פשוט",מומלץ בחם

פורסם

פרוייקט מעניין ומאתגר.

תמונות בקרוב

יורם, תרגע, כבר גמרת להעביר הכל שהתחלת מסע קניות חדש?

הלול עוד לא מלא, הבנתי.

בקצב הזה, תוך שנה נשב על תוכניות בנייה חדשות.

ויליס 53

ויליס 58

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לאט לאט, אבל הרקטור מקבל צורה וצבע. הגרוטאה המפונצ'רת והחלודה לובשת צורה.

והיום היא נראית ככה.

אורן צדק, באמת זה נראה כמו מכסחת דשא גדולה

הוא נראה יפה מאד, כמו חדש.

תתחדש

מצא משה

פורסם

זה לא פייר- איפה התמונות של מצבו הקודם- רוצים לראות את ההבדל, אולי אתה סתם עובד עלינו?:lol::wink::-D

הטרקטור הזה הייתי שם באמצע הסלון, בחיי! 8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זה לא פייר- איפה התמונות של מצבו הקודם- רוצים לראות את ההבדל, אולי אתה סתם עובד עלינו?:lol::wink::-D

הטרקטור הזה הייתי שם באמצע הסלון, בחיי! 8)

גינדי, עוד פעם סלון???????????

כל הכבוד יורם!!!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

כל הכבוד.

הדבר היחדי שחסר לטרקטור הזה.....

זה ניילונים על הכסא.....:wink:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

לא יודע מה המודל של הטרקטור הזה, אבל הוא נראה חדש לגמרי גם במצבו וגם בצורה.

רוצים תמונות להשוואה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...