Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך בדחיפות את הלאגר הזה.

http://www.international-auto.com/index.cfm?fa=p&pid=2601&posid=877925

העניין הוא שזה דחוף. אני יכול להזמין מארהב ולחכות שבועיים, אבל אני צריך את זה בדחיפות.

אז נניח שביום ראשון יפרקו לי אותו ואוכל לנסוע איתו להראות דוגמא, איפה יש חנויות לאגרים בתל אביב שמוכרות דבר כזה ?

האם יש פירמות מועדפות של חברות לאגרים ? או שזה לא משנה..?

תודה מראש

רביב

פורסם

אני חושב שבאזור צ'לנוב/דרך פתח תקווה, יש כמה חנויות לגרים טובות, שם תמצא את מבוקשך.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

לא הסתכלתי בלינק אבל חנויות למיסבים הם הסוכן של אס קה אף מול רחוב צ'לנוב על דרך יפו ת"א וחנות בשם "סב גל" שגם היא נמצאת בסביבה וקל למצא אותה ב 144

ואם אתה צריך את החלק דחוף, הכי קל להזמין בדי אייצ אל, ככה הוא יגיע תוך יומיים.

פורסם

ועכשיו אחרי שהסתכלתי בלינק...

פירמות עדיפות למיסבים הן בד"כ הגרמניות כגון skf תמנע מכל דבר סיני בתחום הזה.

אם אתה בכל זאת רוצה תנסה אצל אהוד שחר בחיפה, או עדיף אצל מוטי מוטיל מנהל המוסך המרכזי של אלפא פיאט ברחוב הברזל. איש נהדר וחביב מאוד שיש לו מלאי לא קטן של חלקים ישנים, והוא שמח לעזור ולא קורע את הכיס.

פורסם
אני צריך בדחיפות את הלאגר הזה.

http://www.international-auto.com/index.cfm?fa=p&pid=2601&posid=877925

העניין הוא שזה דחוף. אני יכול להזמין מארהב ולחכות שבועיים, אבל אני צריך את זה בדחיפות.

אז נניח שביום ראשון יפרקו לי אותו ואוכל לנסוע איתו להראות דוגמא, איפה יש חנויות לאגרים בתל אביב שמוכרות דבר כזה ?

האם יש פירמות מועדפות של חברות לאגרים ? או שזה לא משנה..?

תודה מראש

רביב

לדעתי הדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות הוא לנסות לזהות את המיסב טרם פירוקו

כשיהיה בידך את מספר המיסב (לא מספר קטלוגי ) תוכל לדעת בקלות איך להשיג אותו

SKF הוא מיסב טוב - היבואן משה שטרן נמצא ברחוב מנחם בגין 13

אני ממליץ לך לנסות אצל שיניצקי ארצי -צ'לנוב 35, יבואן מיסיב NSK - מיסב יפני מצויין

באופן כללי מיסבים שמיועדים לרכבים נחשבים באיכות נמוכה יותר ממיסיבים לתעשיה - כך שאם תקנה מיסב אצל ספק חלקי חילוף לרכב תקבל מיסב פחות טוב באם תרכוש את אותו מיסב אצל יבואן של מיסבים איכותיים - יש גם סיכוי שהמחיר יהיה זול יותר

פורסם

לאיזה רכב זה?

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...